Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Monday, 18 January, 18:05

Vestmanlands Läns Tidning - 26 nov 20 kl. 16:42

Räddningstjänsten: ”Ta det lugnt ute på vägarna”Temperaturerna sjunker under torsdagseftermiddagen och kvällen och det kan bli minusgrader i....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: RäddningstjänstenTa det , lugnt, ute, vägarna
Jönköpingsnytt - 14 apr 17 kl. 09:14

Räddningstjänsten: Värsta vägarna i påsk

Räddningstjänsten har förberett sig för en intensiv helg. Räddningsstyrkorna har flyttats om för att lättare kunna ta sig till trafikolyckor när köerna är som längst. – Vi är väl förberedda med mycket folk, säger Rasmus Frid, inre befäl vid räddningstjänsten..

BT - 22 nov 14 kl. 12:22

Räddningstjänsten: "Sänk hastigheten"

Det har varit halt på riksväg 40 under hela lördagen, och olyckorna har varit många. Från både Räddningstjänsten och Trafikverket uppmanas folk att vara försiktiga. En kall natt följd av en dag med några få plusgrader och hög luftfuktighet är bland de sämsta förutsättningarna som finns om man vill undvika halka.

BT - 13 jan 14 kl. 14:13

Räddningstjänsten varnar för halkan

Strax efter klockan 11 voltade en personbil i en rondell i Gällstads centrum. Bara någon timme senare voltade en bil i Bjättlunda. Nu varnar räddningstjänsten för halkan på vägarna.

Alingsås tidning - 09 jan 16 kl. 15:39

Räddningstjänsten: ”Håll avstånden”

Kör försiktigt om du ska ut på vägarna. Den uppmaningen ger Fredrik Alenström, på Räddningstjänsten i Alingsås-Vårgårda. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för Västra Götalands län.

Norrtelje Tidning - 12 dec 16 kl. 09:45

Varning för blixthalka: "Ta det lugnt på vägarna"

Förra veckan skedde flera olyckor på grund av ishalka. Nu varnar räddningstjänsten återigen för halt väglag.
– Ta det lugnt på vägarna, håll avstånden och sänk farten, säger Jacob Öhrn, yttre befäl på räddningstjänsten i Norrtälje..

BT - 13 jan 15 kl. 06:53

Räddningstjänsten: ?Rejält halt på vägarna?

En singelolycka inträffade på väg 1612 mellan Sätila och Hyssna nu på morgonen. Räddningstjänsten varnar för halka. Olyckan inträffade strax innan klockan sex och bilen ska ha åkt av vägen och blivit liggande upp och ner i diket.

BT - 30 okt 12 kl. 15:54

Räddningstjänsten varnar för halka

En bil voltade på väg 1762 mellan Backabo och Sandhult vid 15.30-tiden. Räddningstjänsten varnar nu för att det är mycket halt på vägarna i Sjuhärad.

Cornucopia - 07 sep 17 kl. 10:33

Räddningstjänsten frånsäger sig ansvar för 350 lägenheter i centrala Göteborg

Räddningstjänsten i Göteborg frånsäger sig ansvar för 350 lägenheter i centrala Göteborg. Dessa går inte att evakuera via fönster vid brand och räddningstjänstens gårdsutrustning går inte att använda.
Räddningstjänstens gamla gårdshävare, som var tänkt att använda för att evakuera boende från lägenheter som endast går att nå från innegårdar tas ur bruk och 350 lägenheter i centrala Göteborg saknar nu möjlighet till alternativ evakuering.

NT - 07 mar 17 kl. 14:57

Varningen: Ta det lugnt på vägarna

Nu går Räddningstjänsten i Östra Götaland ut och varnar för extrem halka på vägarna..

Skånskan - 23 mar 20 kl. 05:00

Räddningstjänsten dömde ut scoutgård

Torna Hällestad Räddningstjänsten har dömt ut scoutgården i Torna Hällestad för övernattning.
Nu överklagar södra Skånes scoutdistrikt beslutet till Länsstyrelsen eftersom man tycker att Räddningstjänsten inte tagit hänsyn till den skrivelse de kommit in med.Räddningstjänsten har slagit ner på utformningen av rummen och korridorerna som de menar inte har rätt brandteknisk avskiljning.

Skånskan - 27 dec 15 kl. 11:00

Räddningstjänsten kräver bättre skydd

MARIEHOLM ”Att ha barn i åldrarna 8-12 år att utrymma via en fasadmonterad metallstege är inte vad som räknas som säker utrymning” meddelar Räddningstjänsten Syd efter sin brandsyn på Marieskolan och listar en rad krav på åtgärder i sitt föreläggande om skydd mot olyckor.Om det börjar brinna i huset som hyser Marieskolans fritidshem så måste barnen klättra från andra våningen till säkerheten på marken via en fasadmonterad stege. Knappast en säker utrymning menar Räddningstjänsten Syd, som efter en brandsyn på Marieskolan kräver att Eslövs kommun bygger om.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.