Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Wednesday, 27 January, 21:04

Vestmanlands Läns Tidning - 26 nov 20 kl. 16:41

Insändare: Var inte orolig vaccinationsskeptikerKommentar på inlägget "Vaccintest", VLT den 24 november.Vaccinationsskeptiker som vill se Löfven,....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Vaccintest, VLT, Löfven

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareVar inte , orolig, vaccinationsskeptiker
DalaDemokraten - 12 timmar sedan

Insändare: Visste du detta om Mora kommun?

Lennart Sohlberg (S) hade den 6 januari en mycket bra insändare med rubriken: "Socialdemokraterna....

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

UT - 08 okt 19 kl. 13:33

Insändare: Har vi fri press i Ulricehamn?

I torsdagens UT på debatt/insändarsidan kunde vi läsa en insändare från personalen på Parkgården i Dalum hur de upplever de negativa effekterna av våra nya hälsosamma scheman. Under lång tid har UT publicerat ett mycket stort antal insändare från undersköterskor inom kommunens äldreomsorg. Vissa skrivna av personalgrupper, andra av enskilda.

Kristianstadsbladet - 27 mar 19 kl. 05:00

Insändare: Orolig väntan på hjärtsvar

I tre-fyra månader ska jag behöva vänta på att få ett ultraljud på mitt hjärta. Dagliga smärtor i hjärtat som sprider sig ut i bröstet har fått mig att åka in till akuten två gånger på en och en halv månad, skriver Carl Heugren i Kristianstad..

Helsingborgs Dagblad - 02 sep 19 kl. 13:00

Insändare: ”Orolig över hur vi ska lyckas rekrytera personal till vården”

Liberalernas ledamot i socialnämnden svarar på Bengt Silfverstrand..

Nya Wermlands Tidningen - 16 apr 20 kl. 08:21

Insändare: Orolig elev - så här kan vi fira vår student

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.