Sydsvenskan > Kultur

Sunday, 24 January, 07:30

Sydsvenskan - 26 nov 20 kl. 16:29

Märta Stenevi – grönt hopp.Tydlig, viljestark och pragmatisk, alltså vad ett försvagat MP behöver..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Stenevi, MP

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Märta, Stenevi, grönt, hopp
Sydsvenskan - 27 okt 15 kl. 04:00

Smärta, kärlek och hopp vid känslosamma avsked

En begravning kan vara smärtsam och ljus på samma gång. Tre skåningar berättar om vad de tänkte och kände när de tidigare i år tog ett sista farväl av en älskad anhörig..

Helsingborgs Dagblad - 27 okt 15 kl. 04:00

Smärta, kärlek och hopp vid känslosamma avsked

En begravning kan vara smärtsam och ljus på samma gång. Tre skåningar berättar om vad de tänkte och kände när de tidigare i år tog ett sista farväl av en älskad anhörig..

Sydsvenskan - 11 mar 16 kl. 04:00

Drakhjärta inger hopp

Det börjar närma sig slutet nu. Mamma är fortfarande död, pappa är fortfarande arbetslös och har dessutom snattat i kvartersbutiken, så Nisse vill aldrig mer sätta sin fot hemma i Bagarmossen. Den talande och syltmackeätande minidraken Harry har gjort sitt bästa för att hjälpa men katastrofen är ett faktum.

YLE - 05 mar 16 kl. 08:06

Identitetsdöd eller enda räddningen? ”HC Airisto” väcker både frågor och hopp

Farhågor, fallgropar och hotbilder – men även glada miner och hopp om en ljusare framtid. Åbo IFK:s och Pargas IF:s tankar på gemensamma representationslag inom handbollen skapar diskussion i Åboland. Yle Sporten frågade nio handbollmänniskor med åboländsk koppling om deras tankar om den planerade fusionen av herr- och damlagen, som kom fram tidigare i veckan.

Dagens PS - 20 okt 17 kl. 10:34

Birro om jätteskrällen: ”Ger hopp inför framtiden”

”Det är lätt att älska Östersund. De flesta gör det just nu”, skriver Dagens PS krönikör. Egen flagga, Evert Ljusberg, ett sluttande torg, en fin rockfestival och ett påhittat odjur i en sjö strax nedanför gågatan.

YA - 27 dec 13 kl. 03:55

Hammenhög skänker hopp

Mellandagarna brukar höra till mina favoritdagar på året. Julen är överstökad, alla måsten avklarade. Det finns tid att njuta av julklapparna, äta upp resterna av julmaten och fundera över året som komma skall.

Sydsvenskan - 22 dec 14 kl. 04:00

Lejonhjärta-sagan påminner om brandvett

Jag satt på kontoret och tänkte på Bröderna Lejonhjärta när jag hörde spring i trappan. Jag har följt rapporterna om den internationella nyinspelningen ”The Brothers Lionheart” och såg fram emot premiären nu på torsdag, på Juldagen. Men tyvärr är den uppskjuten och nytt premiärdatum finns inte i nuläget.

Alingsås tidning - 16 nov 18 kl. 07:20

”AMTS har sedan länge haft en speciell plats i mitt hjärta”

Under tre helger, med premiär fredag 23 november, ger Alingsås Musikteatersällskap musikalen Rent på Palladium. Sju av alla dem som är engagerade i produktionen bloggar den här veckan om uppsättningen. Söndag 18 november Jajamän, då har denna veckan tagit slut.

Kristianstadsbladet - 19 okt 12 kl. 10:05

Små glimtar av hopp i apokalyptisk utställning

Varje dag pendlar konstnären Åsa Lindsjö från bostaden i Malmö till Ifös fabriksområde i Bromölla. Hennes skulpturer tar form mitt bland produktionen av toalettstolar och handfat. På lördag öppnar hennes utställning ?

YLE - 04 nov 15 kl. 09:12

Tro, hopp och kärlek pryder centrum också i år

Symbolerna för tro, hopp och kärlek har varit en del av julfirandet i Jakobstad i över 100 års tid. I år kunde julen ha fått sig en ordentlig törn: Symbolen för tro förlorade sin plats i och med byggarbetet i centrum. De tre symbolerna, ett kors, ett ankare och ett hjärta har hängt i centrum så länge man kan minnas.

NSD - 17 jan 13 kl. 08:54

Hjärta vs smärta

Ska du till Stockholm framöver? Då kanske det är läge för lite fullriggare, rosor och barbröstade kvinnor. I utställningen Tro, hopp och kärlek på Sjöhistoriska museet i Stockholm visas nämligen sjömanstatueringar från förr och nu..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.