DalaDemokraten > Nyheter

Friday, 22 January, 19:09

DalaDemokraten - 26 nov 20 kl. 16:09

Debatt: Dalarna behöver säkra sitt vatten för framtidenHela Sverige står inför fortsatta utmaningar för att klara av att ge sina invånare en trygg....
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Dalarnabehöver , säkra, sitt, vattenför , framtiden
Kristianstadsbladet - 29 aug 18 kl. 00:01

Debatt i Glimåkra på torsdag – allmänheten bjuds in

Glimåkra folkhögskola bjuder på torsdag in allmänheten till politikerdebatt inför valet den 9 september. .

SVT Debatt - 04 jul 13 kl. 10:26

Osäkra jobb gör krogen till fristad för sexism

TRAKASSERIER I RESTAURANGBRANSCHEN Att många som arbetar i restaurangbranschen sextrakasserats på jobbet är ingen nyhet. Branschens osäkra anställningar och låga löner gör att många inte vågar anmäla, och cementerar restaurangjobben som lågstatusyrken, skriver Jenny Bengtsson, ordförande, Hotell- och Restaurangfacket Stockholm-Gotland. Jag noterar att en undersökning som visar min och mina kollegors vardag på jobbet har nått medieljuset.

SVT Debatt - 04 dec 19 kl. 15:56

Skyddsombudet: ”Ingen förtjänar att dö på grund av sitt arbete”

Hittills har 45 personer dött på sina arbeten i Sverige i år enligt siffror från Arbetsmiljöverket. Skyddsombudet Claes Thim (S) menar att många ansvariga inte gör det som krävs för att landets arbetsplatser ska vara säkra. – Ingen förtjänar att bli sjuk eller dö på grund av sitt arbete, säger han..

SVT Debatt - 29 aug 13 kl. 17:25

Inför kvällens Debatt, 29/8 Lundsberg och Gruvbråket

DEBATT I säsongspremiären av Debatt ikväll möter samer och miljöaktivister jobbsugna Jokkmokkbor och gruvbranschen. Båda sidor ser den planerade järnmalmsgruvan i Kallak som något av en ödesfråga. Vad är viktigast – jobben som kan säkra framtiden, eller urbefolkningens rätt till betesmark och kultur?

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

SVT Debatt - 26 jun 13 kl. 15:52

Inför Debatt i Almedalen

DEBATT I ALMEDALEN Det blir Debatt i en helt ny kostym när Kristina Hedberg tar tittarna med till politikerveckan i Visby i sommar. Varje dag bjuder Erik Blix på ett nyfiket eftersnack med den partiledare som precis avslutat sitt tal i Almedalen. Samtalet kryddas med imitationskomik av Göran Gabrielsson, som då och då dyker upp på scenen i olika sketcher.

SVT Debatt - 03 jul 13 kl. 14:05

Inför Debatt Almedalen 3/7

DEBATT ALMEDALEN Statsminister Fredrik Reinfeldt besöker Erik Blix direkt efter sitt tal i Almedalen. Och i den efterföljande debatten kan du se Birgitta Ohlsson (FP) och Gudrun Schyman (FI) diskutera vilket regeringsalternativ som bäst gynnar den svenska jämställdheten. Dessutom blir det debatt om kyrkan.

DalaDemokraten - 07 apr 17 kl. 16:07

Orsa är årets LSS-kommun i Dalarna

FUB Dalarna delade ut pris till årets LSS-kommun i Dalarna 2016 på sitt årsmöte i Borlänge. Priset gick till Orsa kommun..

SVT Debatt - 23 maj 13 kl. 15:56

Inför kvällens Debatt, 23/5: Förortskravaller och trängselskatt

DEBATT I fyra nätter har förorterna brunnit i Stockholm. Vad handlar detta om? Är det som en del säger på grund av dödsskjutningen av en 69-årig man i Husby ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.