Aftonbladet > Kultur

Monday, 18 January, 20:04

Aftonbladet - 26 nov 20 kl. 16:00

Brott lösta med sprit – hur kul som helscht▸ PODDPATRULLEN Patrik Syk lyssnar på ”Drunk women solving crime”.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
PODDPATRULLEN Patrik Syk, Drunk

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brott, löstamed , sprithur , kulsom , helscht
Kristianstadsbladet - 28 sep 12 kl. 08:16

Färre brott lösta


Ett enda dopningsärende i Skåne bokfördes förra året som 10 990 lösta brott. På så sätt blev fjolårets statistik över uppklarade brott en glädjeredovisning.Enligt Brottsförebyggande rådets statistik klarades 3 600 fler brott upp i fjol än året före.

Hela Gotland - 27 jul 12 kl. 04:00

700 vardags- brott olösta

Med för många brottsutredningar per anställd går Gotlandspolisen på knäna. Nu riskerar brott bli olösta på grund av för lång tid mellan anmälan och utredning. - Det finns ingen kapacitet.

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 20 kl. 10:16

Fler brott lösta under coronapandemin

När stora evenemang som fotbollsmatcher och festivaler ställts in, så har polisiära resurser frigjorts. En del av dessa resurser har i stället kunnat läggas på bland annat utredningsarbete. Det har bidragit till att tusentals fler brott har utretts unde.

SR - 12 jul 20 kl. 18:08

Fler brott lösta under pandemin

I Sverige har tusentals fler brott utretts under det senaste halvåret, jämfört med samma period i fjol. Det tack vare att flera evenemang, som fotbollsmatcher och festivaler, har ställts in på grund av pandemin..

GöteborgsPosten - 12 jul 20 kl. 10:16

Fler brott lösta under coronapandemin

När stora evenemang som fotbollsmatcher och festivaler ställts in, så har polisiära resurser frigjorts. En del av dessa resurser har i stället kunnat läggas på bland annat utredningsarbete. Det har bidragit till att tusentals fler brott har utretts under årets första sex månader, jämfört med samma period förra året..

DN - 01 mar 19 kl. 13:35

Systembolagspersonal utreds för brott – sålde sprit till kraftigt berusad

En kraftigt berusad man fick köpa alkohol på ett systembolag i Stockholm, trots att han knappt kunde prata. Butiksbiträdet som sålde alkoholen misstänks nu för olovlig dryckeshantering..

DN - 12 jan 17 kl. 14:14

16.140 färre brott lösta under 2016

Polisen tappade tio procent i effektivitet under 2016 – trots ett tillskott om 400 miljoner kronor. Ledningen skyller på omorganisationen, men lovar att 2017 ska bli året då fler brottsoffer får upprättelse..

DN - 12 jan 17 kl. 14:14

16.140 färre brott lösta under förra året

Polisen tappade tio procent i effektivitet under 2016 – trots ett tillskott om 400 miljoner kronor. Ledningen skyller på omorganisationen, men lovar att 2017 ska bli året då fler brottsoffer får upprättelse. ”Resultatet är inte tillräckligt bra”, säger inrikesminister Anders Ygeman (S) som kallar till sig rikspolischef Dan Eliasson..

Aftonbladet - 12 jul 20 kl. 10:16

Fler brott lösta under coronapandemin

▸ När stora evenemang som fotbollsmatcher och festivaler ställts in, så har polisiära resurser frigjorts..

Sydsvenskan - 12 jul 20 kl. 10:16

Fler brott lösta under coronapandemin

Polisiära resurser som frigjorts har i stället kunnat läggas på utredningsarbete..

Alliansfritt Sverige - 08 aug 14 kl. 08:09

C-topp: Mer sprit ger mindre supande

Proportioner, det kan vara bra att ha känsla för sånt. Detta med att öka tillgängligheten på alkohol går att marknadsföra på olika vis. Romantisera är ett sätt.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.