NT > Nyheter

Monday, 18 January, 18:37

NT - 26 nov 20 kl. 15:55

Planen: Så ska man rädda sällsynta djuret – och nya E22Kommunen kommer att lämna in en dispensansökan gällande bergsskärningen i anslutning till E22. Med en faunapassage och flytt av hasselsnokar till ett närliggande område ska man säkra artens framtid..
Läs mer på NT
Läs mer om:
E22

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Planen, ska man , rädda, sällsynta, djuretoch nya , E22
Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 07:00

Kraftsamlar för hotad skånsk natur


Länsstyrelsen i Skåne kraftsamlar nu för att rädda de 1 900 arter i länet som är på väg att försvinna. En del av de hotade djuren och växterna är så unika att de i stort sett bara finns i Skåne.Planen är att ta ett samlat helhetsgrepp och rikta fokus mot områden som är särskilt värdefulla för biologisk mångfald.

BT - 22 okt 14 kl. 07:00

Kraftsamlar för hotad skånsk natur

Länsstyrelsen i Skåne kraftsamlar nu för att rädda de 1 900 arter i länet som är på väg att försvinna. En del av de hotade djuren och växterna är så unika att de i stort sett bara finns i Skåne. Planen är att ta ett samlat helhetsgrepp och rikta fokus mot områden som är särskilt värdefulla för biologisk mångfald.

Trelleborgs Allehanda - 22 okt 14 kl. 07:00

Kraftsamlar för hotad skånsk natur

Länsstyrelsen i Skåne kraftsamlar nu för att rädda de 1 900 arter i länet som är på väg att försvinna. En del av de hotade djuren och växterna är så unika att de i stort sett bara finns i Skåne.
Planen är att ta ett samlat helhetsgrepp och rikta fokus mot områden som är särskilt värdefulla för biologisk mångfald.

Sydsvenskan - 22 okt 14 kl. 18:13

Hotade arter ska räddas

Länsstyrelsen i Skåne kraftsamlar nu för att rädda de 1 900 arter i länet som är på väg att försvinna. En del av de hotade djuren och växterna är så unika att de i stort sett bara finns i Skåne.Planen är att ta ett samlat helhetsgrepp och rikta fokus mot områden som är särskilt värdefulla för biologisk mångfald.

Fler nyheter från NT

NT - 30 minuter sedan

Livstids fängelse för mord vid busstorg

Flera vittnen såg hur 37-åringen mer eller mindre avrättade en ung man vid ett busstorg i Sollentuna. Nu döms han till livstids fängelse..

NT - 30 minuter sedan

Nytt holdingbolag startar i Norrköping

Kimmo Rauhala Holding AB har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Bolaget skall äga och förvalta andelar och aktier i andra bolag, fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.".

NT - 30 minuter sedan

Hockey-VM flyttas från Belarus: "Enda rimliga"

Internationella ishockeyförbundet (IIHF) går kritikerna till mötes. Herrarnas ishockey-VM i vår flyttas från Belarus. –Det här är ett besked som vi i svensk ishockey välkomnar och också ser som det enda rimliga, säger förbundsordföranden Anders Larsson till TT..

NT - 45 minuter sedan

Nytt konsultföretag startar i Norrköping

Ju-Nik-Ness Konsultinvest har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Internethandel med försäljning av presentartiklar.".

NT - 45 minuter sedan

Larm: Totalstopp i trafiken efter olycka

En person ska ha kört in i mitträcket på riksväg 55/56 vid Getryggen..

NT - 30 minuter sedan

IFK:s valberedning: "En bild av hur vi ser på saker"

IFK:s årsmöte närmar sig. Så gör också valberedningen när det gäller ett förslag till ny styrelse. "Vi har en idé hur vi ser på saker och ting", säger dess ordförande Lars Ahlm..

NT - 1 timme sedan

Avslöjar: Här hamnar eftertraktade Sylviaspelaren

Marwan Bazi, 22, saknade inte intressenter efter sin starka säsong i norrettan. Nu har Sylviaprofilen gjort sitt val. Enligt vad Sporten erfar blir det en flytt till AFC Eskilstuna.

NT - 1 timme sedan

Marcus Eriksson förlänger med Vita Hästen

Det kommer inte som någon sensation, men nu är det i alla fall klappat och klart. Marcus Eriksson fullföljer säsongen med Vita Hästen..

NT - 1 timme sedan

Förslaget: Inför motionsslingor på gatorna i stan

Inför motionsslingor i gatan, så att fler stadsbor ger sig ut och motionerar. Det är ett medborgarförslag som kommit in till kommunen..

NT - 1 timme sedan

En personbil i singelolycka

Trafiken i riktning mot Katrineholm på väg 55 mellan Djupsund och Simonstorp påverkas av en olycka med en personbil, uppger Trafikverket..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.