UNT > Lokalt

Thursday, 21 January, 10:20

UNT - 26 nov 20 kl. 15:32

Kommunalrådet: "Sociala dumpningen måste få ett slut"Social dumpning är ett växande problem i Heby kommun. Nu vill kommunalrådet att de styrande i Sverige ser över lagstiftningen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Heby, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunalrådet, Sociala, dumpningenmåste , ett , slut
Vimmerby Tidning - 31 dec 12 kl. 06:06

Kommunalrådet summerar 2012

2012 blev året då proppen gick ur och flera segslitna frågor nådde sin lösning. Det anser kommunalrådet Micael Glennfalk, M.
Han är också mycket glad över att regeringen utnämt Vimmerby till en av fem utvecklingsdestinationer, och om det är något han helst sluppit är det ”fiskhandlarbråket”.

Länstidningen i Jämtland - 09 jan 18 kl. 16:09

Före detta kommunalrådet kritisk mot förändringar för de äldre i Härjedalen: ”Jag tycker att det är vansinnigt”

Härjedalens kommun håller i skrivande stund på att göra om vissa av kommunens boenden inom äldreomsorgen till obemannade seniorboenden. Det innebär bland annat att tillagningsköken kommer att försvinna och man kommer inte längre att tillaga maten på plats. Istället får de äldre mat i matlådor.

Blekinge Läns tidning - 07 maj 20 kl. 19:15

Kommunalrådet om förslaget att köpa vattentornet

”Köp tillbaka det gamla vattentornet och bli av med de nattliga festerna”. Åsikten har presenterats både av politiska företrädare och av Ronnebybor på sociala medier. Men ett återköp är inte aktuellt, menar kommunalrådet Roger Fredriksson (M)..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya kommunalrådet i blåsväder

Nya kommunalrådet Tobias Eriksson (S) har ihop med ”vapenbrodern” Björn Gillberg (Hela Sunne) hamnat i blåsväder.Högre ansvariga tjänstemän verkar få ha obekväma åsikter – men inte skriva insändare.Nu rasar kritiken på sociala medier..

Trelleborgs Allehanda - 31 jul 12 kl. 21:00

Kommunalrådet skjuter skarpt

Foto: Claes Nyberg
Huka er gubbar och gummor, för nu skjuter kommunalrådet skarpt. ? Det är något spännande med skytte.

Kristianstadsbladet - 18 okt 12 kl. 08:45

Kommunalrådet vill ha Hessleholm

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Kommunalråd Urban Widmark (M) tycker att Hässleholm skulle kunna byta stavning på kommunnamnet till Hessleholm. ? Ä är en ful bokstav, säger han.

SmålandsPosten - 18 dec 13 kl. 06:10

Kommunalrådet bestrider Wellness Studios miljonkrav

Att Wellness kräver Tingsryds kommun på 1,5 miljoner kronor förvånar kommunalrådet Patrick Ståhlgren (M). Han är häpen över tillvägagångssättet och håller fast vid att kommunen har agerat rätt i sitt avtal med Medley. – Vi blev mycket förvånade över det här, säger kommunalrådet Patrick Ståhlgren (M) som förklarar att det ska vidare till kultur- och fritidsnämnden som är ansvarig nämnd i frågan.

SmålandsPosten - 24 sep 14 kl. 06:14

Kommunalrådet får nej ? ingen ny lekplats i Väckelsång

Kultur- och fritidsnämnden bryr sig inte om att kommunalrådet ville rädda lekplatsen på Väckelsångs idrottsplats Björkvalla. Nu ska den rivas utan att byggas upp på nytt. – Vi står fast vid det tidigare fattade beslutet, säger kultur- och fritidsnämndens ordförande Håkan Ohlsson (M).

Skånskan - 24 okt 15 kl. 06:00

Tung kritik mot kommunalrådet

HÖRBY Nu kommer det tung kritik mot kommunalrådet Susanne Meijer (S) och den styrande regnbågskoalitionen i Hörby för deras sätt att hantera Peter Hanssonaffären.Eva Lindholm, gruppledare för M i Hörby, ifrågasätter hela beslutsprocessen och kräver att majoriteten lägger korten på bordet och förklarar sig.
Hon tycker att det är uppseendeväckande att Susanne Meijer hänvisar till att det är i majoritetsgruppen som besluten fattats om Peter Hanssons avhopp, hans fallskärm och avtalet om att låta anställningen gå över i Lejonet & Partners.

Alingsås tidning - 11 apr 18 kl. 15:57

Kommunalrådet lämnar rådhuset: ”Inte bra för min hälsa”

Kommunalrådet Joakim Järrebring (S) lämnar sin arbetsplats rådhuset.
Bakgrunden är de läckta mejlen mellan honom och personalchefen Roland Ödh – och kommundirektören Susanne Wirdemos information på kommunens intranät om mejlen.
– Jag upplever att det inte är bra för min hälsa att vara på rådhuset, säger Järrebring till AT.

Skånskan - 11 apr 19 kl. 16:14

Kommunalrådet: ”Jag gjorde fel”

SVALÖV Kommunalrådet Fredrik Jönsson (C) medger att han gjort fel när han utan mandat förhandlat om kommunchefens löneförhöjning.
Men han är besviken på att hans egen sambo använts som ammunition av den forna allianskamraten Torbjörn Ekelund (L).
– Det stör mig när man går in på personliga kopplingar på det här sättet, säger Fredrik Jönsson (C).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.