Dalarnas tidningar > Nyheter

Friday, 22 January, 10:49

Dalarnas tidningar - 26 nov 20 kl. 15:26

Näst värsta veckan sedan pandemin började – Jan Bohman: "Undvik att träffas om ni inte behöver"Kommunstyrelsens ordförande Jan Bohman (S) är bedrövad när han nås av nyheten att 1005....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
Bohman, Jan Bohman

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näst, värstaveckan sedan , pandeminbörjade , Jan, Bohman, Undvik, att träffas om ni inte behöver
SVT - 04 jul 15 kl. 18:10

Dennis tog första ledartröjan – på historiskt snabb tid

I februari satte han timvärldsrekord. Idag startade australiensaren Rohan Dennis Tour de France genom att ta hand om den första gula ledartröjan - på den snabbaste tempohastigheten någonsin i tävlingens historia..

DI - 09 jan 18 kl. 14:50

Största ägaren Jan Barchan miljonköper aktier i Trianon

Den största ägaren i det Malmöbaserade fastighetsbolaget Trianon, Jan Barchan, har på tisdagen den 9 januari köpt ytterligare 25.000 aktier i bolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

News55 - 17 nov 15 kl. 13:03

Jan Guillou: Därför blev jag vänster

I söndags var det premiär för tv-serien ”Köttberget checkar ut” där Claes Elfsberg träffar ett antal välkända fyrtiotalister för att prata om generationen som fick allt, vad de åstadkom och vad de ställde till med. En av personerna som Claes Elfsberg, själv fyrtiotalist med 40 år i tv bakom sig, träffar i nästa avsnitt är Jan Guillou, född 1944. Han berättar då om hur han – trots den politiska hemvist han idag har – en gång i tiden var vad han själv kallar ”naturhöger”.

Eurosport - 22 apr 14 kl. 20:59

Cykel - Giro del Trentino - BMC vann lagtempot i Trentino - gav ledartröjan till hemmasonen

BMC var snabbast på lagtempot som utgjorde den första etappen i Giro del Trentino. Laget lät Daniel Oss, född i Trento, åka först över mållinjen och ta den första ledartröjan..

Skånskan - 20 nov 14 kl. 20:30

Jan Allan turnerar med nyskriven musik


En av vår tids största trumpetare Jan Allan, som genom åren spelat med en rad kända jazzmusiker, som Stan Getz, Arne Domnérus och Alice Babs, har nyligen fyllt 80 år och firar det med en konsert på Palladium i Malmö på lördag tillsammans med Norrbotten Big Band..

Expressen - 17 jul 19 kl. 11:04

”Den värsta tröjan i fotbollshistorien”

Engelska fotbollsklubben Huddersfield har precis presenterat sin nya matchtröja.Den väcker, milt uttryckt, starka känslor.  .

GlobeNewswire - 22 jul 20 kl. 08:00

Delårsrapport Jan-Jun 2020

Pressmeddelande 22 juli 2020 Delårsrapport januari – juni 2020                                                                               MSAB – Ökad omsättning och vinst Januari - Juni Nettoomsättningen ökade med 15,1 procent till 150,1 (130,4) mkr (13,4 procent i lokala valutor)Rörelseresultatet uppgick till 3,3 (-17,1) mkrRörelsemarginalen uppgick till 2,2 (-13,1) procentResultat efter skatt uppgick till 1,9 (-15,3) mkrResultat per aktie uppgick till 0,10 (-0,82) krKassaflöde från den löpande verksamheten uppgick till 7,8 (3,9) mkrLikvida medel och kortfristiga placeringar uppgick vid periodens utgång till 64,8 (52,5) mkr Andra kvartalet Nettoomsättningen ökad

Cornucopia - 15 apr 20 kl. 12:55

IMF: Värsta krisen sedan depressionen - om poliitkerna agerar rätt - sämre prognos för Sverige än regeringen - återhämttad tidigast 2022

Internationella Valutfonden IMF:s World Economic Outlook klassificerar coronakrisen som den värsta ekonomiska krisen sedan 1930-talets depression, givet att politikerna lyckas agera rätt. För Sveriges del lägger man än sämre ekonomisk prognos än dagens gissning från regeringen, och svensk ekonomi kommer inte återhämtat sig förrän år 2022.Dubais internationella flygplats.

News55 - 06 jul 20 kl. 15:30

Så drar Kalle Moraeus sitt strå till stacken under pandemin

Kalle Moraeus har börjat med att hjälpa personer i riskgrupper med att handla, även om han inte fått så många uppdrag än. Det berättar han för Expressen. Den populära musikerna uppger också att han inte har några intäkter under pandemin och tillägger att han inte vill prata om sin ekonomi i tidningen, likt “alla i sin bransch”.

Dagens PS - 02 dec 16 kl. 15:08

Carl Jan, 70: ”Jag har aldrig haft ett jobb”

Carl Jan Granqvist är bokaktuell med ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp”. (Foto: Ola Söderlund) Carl Jan har precis hållit hov på ett mingelparty i sin fashionabla vinkällare Grappe på Östermalm i Stockholm inför boksläppet av ”Det svenska måltidsundret – från gastronomiskt u-land till världstopp” (Måltidsakademiens förlag). En gäst som pockar på att Carl Jan ska signera boken beskriver den 270 sidor tjocka prosan som ”en bibel”.

Expressen - 05 sep 20 kl. 17:04

De roar sig på världens största nöjespark – mitt under pandemin

FLORIDA. Världens största nöjespark har öppnat igen efter pandemin.Men verklighetsflykten på Disney world är ersatt av temperaturkontroller, munskydd och litervis med handsprit.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.