DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 18:22

DI - 26 nov 20 kl. 15:26

Byggmax vd ser miljardpotential i bolagets e-handel
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byggmaxvd , ser, miljardpotentiali , bolagets, e-handel
Affärsvärlden - 20 okt 14 kl. 08:34

Byggmax: Konverterar upp till 30 butiker under våren

Byggmax ser även framåt på konvertering till Byggmax 2.0-butiker under kommande kvartal..

Dalarnas tidningar - 02 maj 14 kl. 15:25

Grycksbos ägare ser över ägarstrukturen

Krisdrabbade Arctic Paper ser över bolagets koncernstruktur och slår samman Grycksbos ägarbolag..

E24 - 26 jan 16 kl. 11:27

Byggmax vd: Därför minskar vi utdelningen

Att Byggmax delar ut en lägre andel av vinsten jämfört med för ett år sedan är en konsekvens av hur bolagets balansräkning ser ut efter de förvärv som gjorts. Det sade Byggmax vd Magnus Agervald på tisdagens telefonkonferens..

Alingsås tidning - 21 nov 19 kl. 05:30

Byggmax till Alingsås

En ny stor bygghandel kommer inom kort slå upp sina portar i Alingsås. Det är Byggmax som nu väljer att etablera sig i Tomtered strax bortanför Nolbygårds Ekobageri. Öppning förväntas ske under sommaren 2020.

PrivataAffärer - 07 maj 19 kl. 10:05

Henriksson: Byggmax lågt värderad trots hisnande uppgång

”Det är en hisnande uppgång givetvis, men det är värt att beakta att aktien haft en tråkig utveckling och faktiskt ändå är på en lägre nivå en för ett år sedan”, skriver Henriksson i fondens månadsrapport. Han konstaterar visserligen att förvärvet av Skånska Byggvaror för drygt tre år sedan inte blev så lyckat. En faktor som bidrog till detta var amorteringskraven som infördes i samma veva.

Opinionen.se - 23 apr 13 kl. 14:52

Nytt alkoholpiller spås ha miljardpotential

Nu kommer ett nytt läkemedel mot alkoholmissbruk till Sverige. Pillret spås ha miljardpotential, skriver Affärsvärlden och tidningen Läkemedelsvärlden..

DI - 05 apr 18 kl. 09:34

Analytikern: Fler än Byggmax kan behöva vinstvarna

Den tuffa vintern tvingade Byggmax att vinstvarna, men det återstår att se hur Husqvarna har påverkats. Den senaste vintern av det här slaget sänkte bolagets omsättning ordentligt. "Det är nog fler än Byggmax som kan behöva varna för att förväntningarna på kvartalet är för höga", säger en analytiker till Di..

PrivataAffärer - 11 jun 20 kl. 09:57

Analys: Kepler spår negativ efterfrågetillväxt för Byggmax

Riktkursen för Byggmax höjs samtidigt marginellt till 36 kronor (35), att jämföra med onsdagens stängning på drygt 49 kronor och med noteringen i torsdagens öppningshandel på 47 kronor, ner cirka 5 procent. ”Vi nedgraderar Byggmax /…/ eftersom vi tror att den ökade efterfrågan på gör-det-själv-produkter denna sommar är en engångshändelse. Tillväxten nästa år kommer att vända till minus /…/ Även om makroosäkerheten lättat har bolaget inte gjort en bevisad vändning, och det återspeglas inte i konsensusvärderingen”, skriver Kepler Cheuvreux.

DI - 20 nov 13 kl. 16:07

Byggmax rasar på aktierean

Byggkedjan Byggmax rasar med 7 procent på börsen sedan bolagets största ägare, riskkapitalet Altor halverat sitt innehav. Även styrelseordförande Fredrik Cappelen passar på att sälja andelar i kursraketen..

DI - 24 jan 14 kl. 11:26

Så stor är Byggmax näthandel

Byggmax onlineförsäljning står nu för 5-10 procent av bolagets totala omsättning, uppgav vd Magnus Agervald på fredagens telefonkonferens..

SvD - 28 mar 14 kl. 07:41

Byggmax: altor-post till salu, men tvekan efter vd:s minskning

Riskkapitalbolagets Altors kvarvarande storpost i Byggmax är till salu. Men potentiella köpare tvekar efter att bolagets vd Magnus Agervald sålt en stor del av sitt innehav i februari..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.