SR > Nyheter

Friday, 22 January, 13:19

SR - 26 nov 20 kl. 15:19

Fredrick Federley tar paus från politikenFredrick Federley (C) lämnar sina politiska uppdrag av personliga skäl, uppger han på sociala medier..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Federley

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredrick, Federley, tar, pausfrån , politiken
Nyheter 24 - 10 jul 11 kl. 20:36

Fredrick Federley - Sveriges sexigaste politiker


Västmannalänningen Fredrick Federley är Sveriges sexigaste politiker. Trots ett fullspäckat schema med minutiös noggrannhet lyckas centerpartistiska Fredrick Federley hålla sig sexigare än någon annan politiker. Det är därför med stor stolthet som Nyheter24 kan presentera honom som Sveriges sexigaste politiker 2011.?

EU-Bloggen - 28 aug 15 kl. 17:59

Federley tar plats i C:s VU

Har länge tjatat om att svensk politik måste bli bättre att knyta in EU-nivån i den nationella politiken. Centerpartiet gör just det genom att lyfta i MEP Fredrick Federley som 2:e vice ordförande. Jag kommenterar det i en ledare på Hela Hälsingland.

Expressen - 10 aug 13 kl. 15:38

Fredrick Federley såg inga konstiga tecken

Riksdagsledamoten Fredrick Federley såg inga tecken på att något var konstigt med hans vän. Vännen hade just köpt ett hus och av allt att döma träffat mannen han ville dela sitt liv med - Jens Janzon. I dag erkände dock vännen för polisen att han bragt sin pojkvän om livet.

DN - 31 mar 19 kl. 06:30

Studio DN: Det vill Fredrick Federley – C:s toppkandidat i EU-valet

Fredrick Federley slog igenom som stridbar ordförande för ungdomsförbundet Cuf. Nu är han redo för sin andra valkampanj till EU-parlamentet – med stöd från Liberalernas Marit Paulsen. Inför valet intervjuar DN:s Karin Eriksson och Johar Bendjelloul partiernas toppkandidater.

EU-Bloggen - 11 jul 15 kl. 11:47

Federley tar plats även i Miljöutskottet

På sin Facebooksida skrev Europaparlamentariken Fredrick Federley (C) i torsdags att han tar plats i ännu ett utskott: –  I dag blev det klart att jag från och med i dag också är ersättare i Europaparlamentets miljöutskott. Jag har nu en riktigt tung ”portfölj” som ringar in industri, forskning, klimat, miljö, landsbygd och jordbruk. Federley är […].

Nyhetsverket - 08 mar 13 kl. 10:48

Fredrick Federley (C) kastar in handuken - i förtid.

Fredrick Federley, en av Centerpartiets mest framträdande politiker, lämnar riksdagen efter nästa val. Han meddelade själv nyheten på sin blogg på torsdagskvällen. http://federley.

Expressen - 21 okt 19 kl. 00:34

Fredrick Federley skiljer sig: ”Skriver nya kapitel”

Fredrick Federley skiljer sig från sin make Johnny Kroneld Federley.På Facebook skriver den centerpartistiska europaparlamentarikern att parets kärlek har blivit till vänskap. ”Nu skriver vi nya kapitel i våra liv – både tillsammans och isär”, skriver han.

SR - 27 apr 11 kl. 10:08

Överföll Fredrick Federley ? får tre års fängelse

Den 18-åring som överföll centerpartistiska riksdagsmannen Fredrick Federley i september i fjol utanför hans bostad har dömts till tre års fängelse, skriver Aftonbladet..

Expressen - 02 aug 11 kl. 22:33

Fredrick Federley: "Bögarnas fel" ställer allt på sin spets

Fredrick Federley hyllar Grotesco-gänget och deras "Bögarnas fel". Till Expressen.se säger han att det var ett "genialiskt drag" att framföra låten i "Allsång på Skansen".

Expressen - 13 aug 11 kl. 15:43

Nu ska Fredrick Federley gifta sig

Fredrick Federley är nyförlovad och upp över öronen kär. Nästa sommar gifter han sig med nya kärleken Johnny Kroneld. - Vi vill ha det litet och intimt, säger han till EXTRA.

Expressen - 03 aug 12 kl. 11:10

Chatta med Fredrick Federley om Pride!

Ställ dina frågor till Fredrick Federley om Pride-festivalen! Riksdagsledamoten (C) chattar på Expressen.se klockan 12 på fredagen.

Fler nyheter från SR

SR - 10 minuter sedan

Navalnyjs pressekreterare frihetsberövad

Den ryske oppositionspolitikern Aleksej Navalnyjs pressekreterare, Kira Yarmysh, som greps igår, kommer att vara frihetsberövad i 9 dagar. Det betyder att hon inte kan vara med vid en demonstration till stöd för Navalnyj som sitter i häkte sen han återkom till Moskva från Berlin. Dom ryska myndigheterna meddelar att morrondagens demonstrationer är olagliga..

SR - 45 minuter sedan

Bättre för renskötseln – men jägarna besvikna

Bättre villkor för renskötseln och större lyhördhet från myndigheter blev resultatet för Girjas sameby efter den historiska domen från Högsta domstolen för ett år sedan. Samebyn fick ensamrätt att bestämma över jakt och fiske inom sitt område och i höstas bestämde Girjas att förkorta jakttiden för att minska störningarna på renskötseln. Jägarna är besvikna, säger Rolf Kenttä, ordförande i Kiruna jakt- och fiskevårdsförening och Svenska jägareförbundet är oroligt för att fler samebyar ska följa efter Girjas..

SR - 1 timme sedan

Källor till Ekot: Sabuni informerade inte partiledningen

Just nu sitter Liberalernas partistyrelse och riksdagsgrupp i ett extra möte. Där väntas det bli diskussion om partiledaren Nyamko Sabunis senaste utspel, som fått hård intern kritik. Och nu uppger källor för Ekot att inte ens Liberalernas partiledning - på förhand - var informerad om att Nyamko Sabuni tänkte hota att lämna budgetsamarbetet med regeringen på migrationsfrågan..

SR - 1 timme sedan

Masstester i Peking inför kinesiskt nyår

Samtliga invånare i centrala Peking uppmanas testa sig för covid-19 då nya fall dagligen rapporteras i provinserna utanför huvudstaden och i Pekings förorter. Masstester är en av Kinas strategier under coronapandemin och kombineras ofta med olika typer av karantänsregler och restriktioner. Nya reserestriktioner har införts inför det kinesiska nyåret i februari, vilket gör att många drar sig för att resa från storstäderna hem till landsbygden..

SR - 2 timmar sedan

Avancerat datasystem mot penningtvätt föreslås

Bankerna bör vara med och finansiera ett avancerat datasystem mot penningtvätt, där myndigheter och banker delar information med varandra. Det föreslår den svenska bankföreningen med vd Hans Lindberg. En utredning är på gång om att tillåta banker och myndigheter att dela mer information om misstänkt penningtvätt sinsemellan.

SR - 2 timmar sedan

Flera regioner stoppar modernas vaccin

Flera regioner stoppar vaccinationen med Modernas coronavaccin efter problem med kylningen under transporten, rapporterar Dagens nyheter. Totalt berörs 2.100 doser, som leverats till Gävleborg, Halland, Värmland, Dalarna och Östergötland..

SR - 2 timmar sedan

Svensk i Bagdad: Chock och obeskrivlig sorg

Gårdagens attentat, det första på tre år, skapar oro hos många svensk-irakier. "Det var riktat mot stadens fattigaste och svagaste", säger Iman från Skåne som är på besök i Bagdad. Människorättsorganisationer säger att dådet kan vara ett tecken på svag säkerhetsapparat och återkomsten av terrorism i landet..

SR - 3 timmar sedan

Över 50 000 döda i covid

I Tyskland har nu över 50.000 personer dött med covid-19. I dag rapporterades 859 nya dödsfall.

SR - 3 timmar sedan

Tunnel i centrala Göteborg helt avstängd

Götatunneln i centrala Göteborg här helt avstängd. Mellan Lilla Bommen och Järntorget i båda riktningar. Två personbilar har krockat..

SR - 3 timmar sedan

Furtenbach: "Man ska inte vänta dramatiska besked i dag"

Krisen inom Liberalerna blir allt tydligare och skulle i förlängningen kunna få stora konsekvenser för regerings-samarbetet Ska Liberalerna hålla fast vid januariavtalet med regeringen? Eller är migrationsfrågan ett skäl nog att lämna det? Det, och i förlängningen partiets syn på regeringsfrågan, står på dagordningen när partistyrelsen och riksdagsgruppen träffas i dag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.