Sydsvenskan > Kultur

Monday, 18 January, 20:18

Sydsvenskan - 26 nov 20 kl. 15:03

Fredrick Federley lämnar politikenFredrick Federley (C) lämnar sina politiska uppdrag av personliga skäl, uppger han på sociala medier. – Jag har under längre tid mått väldigt dåligt, vilket har eskalerat den senaste tiden. Jag känner att jag just nu inte kan fokusera på mitt politiska.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Federley

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fredrick, Federley, lämnar, politiken
Expressen - 07 mar 13 kl. 23:56

Fredrick Federley lämnar riksdagen

Fredrick Federley, en av Centerpartiets mest framträdande politiker, lämnar riksdagen efter nästa val. Han meddelade själv nyheten på sin blogg på torsdagskvällen. ?

Nyhetsverket - 08 mar 13 kl. 10:48

Fredrick Federley (C) kastar in handuken - i förtid.

Fredrick Federley, en av Centerpartiets mest framträdande politiker, lämnar riksdagen efter nästa val. Han meddelade själv nyheten på sin blogg på torsdagskvällen. http://federley.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Fredrick Federley – Sveriges näst sexigaste politikerSveriges sexigaste politiker

Inför EU-valet körde han en massiv kampanj som tog honom hela vägen till Bryssel. Han brinner för frågor om migration och djurskydd, och är troligtvis den politiker som är allra lättast att nå. Många timmar i de sociala medierna blir det, och det är sexigt, tycker vi.

Alliansfritt Sverige - 12 nov 13 kl. 15:25

Fredrick Federley: ”Det är skadligt att förknippas med Botkyrkamoderaterna”

Moderaterna i Botkyrka står inför en kollaps. Edip Noyan, ordförande i kommunen och riksdagsledamot, har försökt avsätta Jimmy Baker, Moderaternas oppositionsråd Noyan lyckades peta Baker ur den lokala styrelsen, men fick inte bort honom från gruppledarposten. Baker har blivit hårt ansatt av sina partikamrater så till den milda grad att han har polisbeskydd.

Magazin24 - 08 mar 13 kl. 07:11

Kungsörssonen Federley lämnar riksdagen

I sin blogg har Federley lämnat besked om att han inte kandiderar i riksdagsvalet 2014. På torsdagskvällen avslöjade kungsörssonen Fredrick Federley i sin blogg att han inte tänker kandidera till riksdagen i valet 2014. ?

Dagens Media - 03 dec 14 kl. 16:24

Johnny Federley lämnar Coca-Cola för Unicef

Johnny Federley, digital marknadschef på Coca-Cola, byter jobb..

EU-Bloggen - 28 aug 15 kl. 17:59

Federley tar plats i C:s VU

Har länge tjatat om att svensk politik måste bli bättre att knyta in EU-nivån i den nationella politiken. Centerpartiet gör just det genom att lyfta i MEP Fredrick Federley som 2:e vice ordförande. Jag kommenterar det i en ledare på Hela Hälsingland.

DI - 24 sep 15 kl. 20:10

Federley vald till andre vice ordförande

Centerpartiets EU-parlamentariker Fredrick Federley väljs av Centerstämman i Falun in i partitoppen och blir andre vice ordförande efter Anna-Karin Hatt, som lämnat politiken..

SVT - 24 sep 15 kl. 21:01

Federley och Yngwe väljs in i C-toppen

Centerpartiets EU-parlamentariker Fredrick Federley väljs av Centerstämman i Falun in i partitoppen och blir andre vice ordförande efter Anna-Karin Hatt, som lämnat politiken. Även riksdagsledamoten Kristina Yngwe väljs in i partistyrelsen..

DN - 14 feb 18 kl. 12:46

”Miljöpartiet inte har politiken för att uppnå målet”

REPLIK DN DEBATT 13/2. Den lista som Miljöpartiet presenterar är en salig blandning av förslag de inte lyckats genomföra i regeringen, förslag som är fullständigt orealistiska, ineffektiva förslag på små utsläppsminskningar till enorma kostnader, men också – det ska ärligt sägas – en del intressanta förslag, skriver Rickard Nordin (C) och Fredrick Federley (C)..

DN - 14 feb 18 kl. 12:46

”Miljöpartiet har inte politiken för att uppnå målet”

REPLIK DN DEBATT 13/2. Den lista som Miljöpartiet presenterar är en salig blandning av förslag de inte lyckats genomföra i regeringen, förslag som är fullständigt orealistiska, ineffektiva förslag på små utsläppsminskningar till enorma kostnader, men också – det ska ärligt sägas – en del intressanta förslag, skriver Rickard Nordin (C) och Fredrick Federley (C)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.