Realtid > Ekonomi

Thursday, 21 January, 07:07

Realtid - 26 nov 20 kl. 14:58

Per Bolund: Vi förstärker möjlig­heterna för tjänstepensionsföretagen att göra hållbara investeringarRegeringen har idag överlämnat en remiss till Lagrådet med förslag som syftar till att underlätta för tjänstepensionsföretag att göra långsiktigt goda investeringar..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Bolund, Lagrådet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Per, BolundVi , förstärker, möjlig, heternaför , tjänstepensionsföretagenatt , göra hållbara investeringar
Barometern - 18 apr 14 kl. 11:22

Här är störst risk för sjukskrivning

Boende i Västra Götaland löper störst risk i landet att insjukna med en psykiatrisk diagnos. Bland kommuner är småländska Torsås värst med 20 procent högre risk än riksgenomsnittet. Det visar siffror som TT tagit del av från Försäkringskassan.

Sydsvenskan - 30 okt 13 kl. 06:30

Guldet stärker hela Malmö

Satt i bilen längs E6 hem från Borås och såg spåren Simone lämnat efter sig medan jag tänkte på Malmö FF:s framfart, på hur det unga laget och dess fans har stormat fram genom fotbollens Sverige 2013. Och så surrade några rader ur MFF-hymnen i huvudet. Se där Sveriges bästa Stolt och stark Och när stormen river Ger vi allt Jag vet att många fans tolkade de raderna väldigt bokstavligt i väntan på guldmatchen och stormen.

SmålandsPosten - 27 jul 13 kl. 00:30

Utbilda fler läkare

Läkarbristen är stor inom den svenska vården, inte minst på landets vårdcentraler, där 1400 allmänläkare behövs. Hälften av dessa platser kommer, om någonsin, att intas av läkare vars utbildning ägt rum utanför Sveriges gränser. Cirka varannan läkarlegitimation som utfärdas i Sverige gäller en utländsk läkarutbildning.

YA - 01 aug 14 kl. 03:55

På väg till Harmagedon

Att skriva om säkerhetspolitik väcker kluvna känslor.
Man gläds när man lyckas formulera en tanke, som gör att man själv och förhoppningsvis läsaren finner en ny utgångspunkt för att bedöma ett politiskt skeende. Men det är trist att man alltför ofta får rätt i sina ganska dystra förutsägelser, att den cyniska realismen så ofta segrar över mer fromma förhoppningar.

Kristianstadsbladet - 17 okt 14 kl. 21:30

Galax från universums barndom

I en galax långt, långt borta...Rymdteleskopet Hubble har upptäckt en galax som är nästan lika gammal som universum självt.
Upptäckten, som presenteras av den amerikanska rymdstyrelsen Nasa, ger nya insikter i hur universum en gång bildades för 13,7 miljarder år sedan.

BT - 17 okt 14 kl. 21:30

Galax från universums barndom

I en galax långt, långt borta... Rymdteleskopet Hubble har upptäckt en galax som är nästan lika gammal som universum självt.Upptäckten, som presenteras av den amerikanska rymdstyrelsen Nasa, ger nya insikter i hur universum en gång bildades för 13,7 miljarder år sedan.

BT - 18 apr 14 kl. 11:36

Mark 17 procent över rikssnittet

Boende i Västra Götaland löper störst risk i landet för att insjukna med en psykisk diagnos. Marks kommun ligger långt över rikssnittet. Boende i Västra Götaland löper störst risk i landet att insjukna med en psykisk diagnos.

SVT Debatt - 30 sep 13 kl. 06:00

När får vi fler pappamånader, Maria Arnholm?

PAPPAMÅNADER Alliansen skriver i budgetpropositionen att pappamånaderna är den reform som haft störst påverkan för jämnare uttag av föräldramånaderna. Statistiken visar att ojämställdheten fortfarande består, trots att alliansen har det motsatta som politiskt mål. Eftersom pappamånaderna hjälper bör de blir fler, skriver Carina Ohlsson, ordförande Socialdemokratiska kvinnoförbundet.

Nyheter 24 - 20 mar 14 kl. 08:34

Han ska göra MFF till ett svenskt RosenborgÅge Hareide om...

MALMÖ. Det har varit en omöjlig ekvation att lösa för allsvenska lag: att nå både Champions Leagues gruppspel och vinna allsvenskan. Senast var IFK Göteborg för nästan 20 år sedan.

SmålandsPosten - 21 sep 13 kl. 08:39

Vi tar problemet med för få studentbostäder på allvar

?Linnéstudenterna är en viktig samarbetspart för Växjö kommun. Självklart är det av stor vikt för oss att studenter som söker sig till Linnéuniversitetet ska få en rimlig möjlighet att hitta ett boende som passar.

YA - 07 dec 13 kl. 04:00

När SD sätter agendan

Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT
Hösten 2013 har Sverigedemokraterna fått en central plats i svensk politik.
På två viktiga punkter spelar SD en avgörande roll. Den ena rör en hörnsten i styret av Sverige.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.