SR > Nyheter

Friday, 22 January, 01:45

SR - 26 nov 20 kl. 14:09

Parterna kom överensDen hotande strejken inom byggnadsbranschen är därmed avblåst..
Läs mer på SR

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Parterna, kom, överens
Jönköpingsnytt - 01 apr 13 kl. 20:35

Parterna kom överens - ingen byggstrejk i morgon

I morgon tisdag skulle byggstrejken brutit ut. Men hotet om en stor konflikt är över. Idag kom nämligen parterna i byggkonflikten överens.

Jönköpingsnytt - 01 apr 13 kl. 20:35

Parterna kom överens - ingen byggstrejk

I morgon tisdag skulle byggstrejken brutit ut. Men hotet om en stor konflikt är över. Idag kom nämligen parterna i byggkonflikten överens.

Expressen Dina Pengar - 01 apr 13 kl. 12:57

Klart: Blir ingen strejk - parterna kom överens

Det blir ingen byggstrejk. Sent på måndagseftermiddagen sa båda parterna ja till medlarnas bud. ?

GT - 09 maj 19 kl. 21:57

Parterna är överens –  drömvärvningen klar

Stjärnvärvningen är klar.Drömförvärvet och Frölunda är överens.Johan Sundström kommer hem.

YA - 23 apr 19 kl. 16:39

Villaägare i tvist med hantverkare – kom överens i sista stund

Villaägaren var missnöjd med byggföretagets arbete och krävde 35 650 kronor tillbaka. Företaget vägrade. Nu har parterna kommit överens om att han ska få knappt hälften av summan tvisten handlade om..

YLE - 12 dec 18 kl. 07:19

I-L och L-U: Eero Lehti blir laglig ägare av Trä-Anttila i Lojo - parterna kom överens utanför rättssalen

En segsliten tvist om den historiska träbyggnaden Trä-Anttila i Lojo centrum har nu avgjorts. Det blir riksdagsledamoten Eero Lehti (Saml) som ska äga byggnaden..

Västerbottens Folkblad - 28 nov 13 kl. 21:00

Hedenmark kom överens med advokaten till slut

Tvisten mellan Veronica Hedenmark och advokaten Sandra Ullsten är över. Det blev förlikning. Men vad de kom överens om är hemligt, tills vidare.

SvD - 29 apr 15 kl. 06:17

Sjöfartsverket kom överens om köp innan upphandling

Sjöfartsverket kom överens med italienska tillverkaren Agusta Westland om att köpa deras helikopter modell AW 139 flera månader innan en offentlig upphandling inleddes, rapporterar SVT:s Uppdrag granskning. I upphandlingen ställdes sedan krav som ingen annan modell på marknaden utom AW 139 uppfyllde..

DN - 11 sep 18 kl. 16:20

”Kom överens om invandring och lös regeringsfrågan”

Kom överens om en bred parlamentarisk kommission om flykting- och integrationsfrågan, där alla partier ingår. Då kan regeringsbildningen handla om verklig politik, skriver Bo Björkman..

DN - 11 sep 18 kl. 16:20

”Kom överens om invandringen och lös regeringsfrågan”

Kom överens om en bred parlamentarisk kommission om flykting- och integrationsfrågan, där alla partier ingår. Då kan regeringsbildningen handla om verklig politik, skriver Bo Björkman..

Nerikes Allehanda - 26 nov 19 kl. 21:42

Kom inte överens med Kif – nu är stjärnan klar för konkurrenten: "Jag blev väldigt imponerad"

Kif Örebro ville ha kvar Eveliina Summanen i laget. Men när inte parterna kom överens valde den....

Fler nyheter från SR

SR - 10 minuter sedan

EU:s ledare: Undvik onödiga resor

EU:s ledare oroas allt mer av de mer smittsamma virusvarianterna och för att stoppa spridning avråder de nu starkt från alla icke nödvändiga resor, över gränserna men också inom länder. Punktinsatser kan bli nödvändiga i särskilt drabbade regioner som ska markeras i mörkrött. Samtidigt ska man skynda på vaccinering och ledarna hoppas nå målet att 70 procent av alla vuxna ska vara vaccinerade till sommaren..

SR - 1 timme sedan

Hård JO-kritik mot Migrationsverkets handläggningstider

Justitieombudsmannen, JO, riktar hård kritik mot Migrationsverket för långsam handläggning och passivitet. Det gäller såväl asyl- och anknytningsärenden som ansökningar om medborgarskap. JO ser allvarligt på att Migrationsverket inte kommit till rätta med problemen, trots många års kritik.

SR - 3 timmar sedan

Flera av Navalnyjs nära medarbetare gripna

I Ryssland har flera nära medarbetare till den häktade oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj gripits. Polisen går hårt fram inför lördagens planerade demonstrationer till stöd för Navalnyj och i sociala medier varnas för att sprida information om de planerade protesterna. Navalnyj återvände till Ryssland i söndags för första gången sedan mordförsöket på honom i somras..

SR - 4 timmar sedan

Många högstadieskolor undervisar på distans

Två av tre högstadieskolor sköter nu all, eller nästan all undervisning på distans, det visar en sammanställning som Skolverket har gjort. Generaldirektören Peter Fredriksson är förvånad över att så många grundskolor låter eleverna studera hemifrån. ”Det är en hög siffra och jag tror att man skulle kunna lösa det på ett annat sätt.

SR - 4 timmar sedan

Joe Biden har presenterat sin covid-plan

USA:s president Joe Biden har ikväll presenterat sin covid-plan. Bland annat ska alla som flyger till USA ska testas innan dom kliver på flyget, och dessutom sitta i karantän när de kommer fram. Han upprepade också sin vädjan till alla amerikaner om att bära munskydd de närmsta hundra dagarna, en åtgärd som Biden menar kommer rädda mer än 50 000 människoliv..

SR - 5 timmar sedan

Egypten skärper straff för könsstympning

Ett nytt straff på upp till 20 års fängelse har införts i Egypten i ett försök att utrota kvinnlig könsstympning som utövas trots att det har varit förbjudet i 13 år. En studie genomförd av FN:s barnfond UNICEF uppskattar att över 80 procent av Egyptens kvinnor och flickor är könsstympade. Kvinnoorganisationer välkomnar den nya lagändringen, men påpekar att lagen är verkningslös så länge poliser och domare inte tar frågan på allvar..

SR - 5 timmar sedan

Fler analyser när muterade virus sprids

EU:s smittskyddsmyndighet ECDC varnar för att de muterade coronavirusen kan spridas snabbt i Europas länder. Folkhälsomyndigheten ser allvarligt på situationen och har kontaktat landets laboratorier för att fler analyser ska visa hur spridda de nya varianterna är i Sverige. ECDC uppmanar medlemsländerna att öka vaccinationstakten, men försenade vaccinleveranser gör det svårt för vissa svenska regioner..

SR - 6 timmar sedan

Ökning av anmälda våldtäkter mot barn

Förra året anmäldes rekordmånga våldtäkter mot barn, 16 procent förra året enligt preliminär statistik från Brottsförebyggande rådet, BRÅ. Om den här ökningen beror på att våldtäkterna har ökat eller på en ökad medvetenhet, går inte att säga säkert. Men det fanns redan i våras tecken på att risken för att barn utsätts för sexuella övergrepp skulle öka bland annat på nätet, berättar Isabella Kim, Barnrättsjurist på ECPAT Sverige..

SR - 6 timmar sedan

Jämställdhetsministern: Kliniker måste sluta utföra oskuldsoperationer

Idag har Ekot avslöjat att flera svenska kliniker utför så kallade oskuldsoperationer. Ingreppet utförs av läkare trots att det inte är medicinskt motiverat. Jämställdhetsminister Åsa Lindhagen säger att klinikerna måste upphöra att utföra oskuldsoperationerna..

SR - 7 timmar sedan

Regioner: Gymnasielever kan få vara i skolan

I två av de största regionerna uppmanar smittskyddsläkarna att gymnasieskolan återgår till undervisning i skolan med försiktighet. Smittskyddet i Västra Götalandsregionen rekommenderar högst 20 procent undervisning i skolan under de närmaste veckorna med tanke på den höga smittspridningen. Även region Skåne lägger sig på den lägsta nivån och rekommenderar högst 20 procent när-undervisning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.