DI > Ekonomi

Friday, 22 January, 20:52

DI - 25 nov 20 kl. 21:13

Presidenten utlyser landssorg efter Maradonas bortgång
Läs mer på DI
Läs mer om:
Maradonas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Presidenten, utlyser, landssorgefter , Maradonas, bortgång
Aftonbladet - 24 apr 16 kl. 08:27

Presidenten utlyser landssorg i Ecuador

Expressen - 21 feb 14 kl. 12:48

Presidenten utlyser nyval i Ukraina

KIEV, MAJDAN Förslaget för att lösa krisen är klart och president Viktor Janukovytj har lovat ett nyval. Men aktivisterna är inte nöjda. – Vi kommer stanna på Majdan tills presidenten avgår, säger Vasyl Gadzyuk, 50, till Expressen..

SR - 01 okt 19 kl. 18:32

Politisk kris i Peru – presidenten utlyser nyval

I Peru fortsätter maktkampen mellan presidenten och kongressen. President Martín Vizcarra har nu utlyst nyval i januari efter att han igår kväll upplöste kongressen – som svarade med att avsätta honom och svära in en ställföreträdande president..

SvD - 24 jul 16 kl. 12:27

Landssorg i Afghanistan efter dådet – minst 80 döda

Afghanistan utlyser landssorg efter lördagens bombdåd i Kabul, där minst 80 personer dödades och fler än 260 skadades när självmordsbombare genomförde en koordinerad attack mot en fredlig demonstration..

FriaTider - 07 jan 15 kl. 22:43

Frankrike utlyser landssorg

SvD - 28 jan 13 kl. 00:44

Presidenten utlyser undantagstillstånd

Oroligt när helgens offer begravdes..

SVT - 10 nov 19 kl. 13:01

Presidenten utlyser nytt val i Bolivia – efter misstänkt fusk

Bolivias president Evo Morales säger att han kommer att utlysa ett nytt val, sedan den panamerikanska samarbetsorganisationen OAS funnit tecken på oegentligheter vid valet den 20 oktober, rapporterar Reuters..

Helsingborgs Dagblad - 23 maj 20 kl. 16:40

Tio dagars landssorg i Spanien

Spanien utlyser tio dagars landssorg över de virusdöda. Landet har förlorat över 28 600 personer i sjukdomen covid-19, ett av värst drabbade i världen. – Det är första gången i Spaniens historia som en landssorg varar i så många dagar, sade premiärminis.

UNT - 20 apr 15 kl. 16:11

Landssorg i Etiopien efter IS-mord

Etiopien utlyser en tre dagar lång landssorg efter uppgiften att minst 28 etiopier mördats av extremistgruppen Islamiska staten (IS) i Libyen..

SvD - 20 apr 15 kl. 16:11

Landssorg i Etiopien efter IS-mord

Etiopien utlyser en tre dagar lång landssorg efter uppgiften att minst 28 etiopier mördats av extremistgruppen Islamiska staten (IS) i Libyen. Samtidigt bekräftar landets regering att etiopiska medborgare finns bland offren..

Kristianstadsbladet - 09 mar 17 kl. 04:16

Landssorg efter barnhemsbranden

Guatemala utlyser tre dagars landssorg sedan 20 tonårsflickor omkommit i en svår brand i ett statligt drivet barnhem. Landet lägger också stor vikt vid de anklagelser som framkommit om sexuella övergrepp, och andra typer av övergrepp, på barnhemmet.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.