DI > Ekonomi

Monday, 18 January, 12:25

DI - 25 nov 20 kl. 20:16

Moderaterna vill se smittspårningsapp: ”Framgångsrikt i många asiatiska länder”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaternavill se , smittspårningsapp, Framgångsrikti många , asiatiskaländer
Dagens Media - 17 feb 19 kl. 07:30

Hampus Knutsson: "Det pågår illasinnad brunsmetning av Moderaterna"

HELGLÄSNING. Krisexperten Hampus Knutsson berättar om livet bakom Moderaternas kulisser under valrörelsen, och om vad som kan bli partiets största utmaning framöver: "Misstänkliggörandet av Moderaterna har varit framgångsrikt – den mobiliseringen har varit svår att möta", säger han..

DN - 19 mar 18 kl. 07:45

Segregationen tynger framgångsrikt Göteborg

  Göteborg har problem, men staden har lämnat den ekonomiska krisen bakom sig. Efter att Moderaterna gjorde en kontroversiell film går debatten hög om tillståndet i Göteborg. Enligt ekonomhistorikern Jan Jörnmark är det viktigt att ”återerövra centrum” för att förhindra att Göteborg glider ännu mer isär..

YA - 04 jun 12 kl. 16:27

Upp och ner i partipolitiken

Moderaterna utsåg nyligen Per Schlingmann till partiets valstrateg inför valet 2014. Trots att mer än två år återstår, anser M uppenbarligen att ingen tid bör försittas för att försöka vända de vikande opinionssiffrorna.
Att just Schlingmann får uppdraget är föga förvånande: han var en av de drivande krafterna bakom partiets omvandling till de ?

Kristianstadsbladet - 05 jun 12 kl. 08:19

Upp och ner i partipolitiken

Moderaterna utsåg nyligen Per Schlingmann till partiets valstrateg inför valet 2014. Trots att mer än två år återstår, anser M uppenbarligen att ingen tid bör försittas för att försöka vända de vikande opinionssiffrorna.
Att just Schlingmann får uppdraget är föga förvånande: han var en av de drivande krafterna bakom partiets omvandling till de ?

BT - 22 sep 14 kl. 08:11

Valets verkliga vinnare!

”Välkommen till Sjuhärad! Här växer sig missnöjet allt starkare!” Svarta bokstäver, ditsprejade rakt över idyllen.

YA - 16 sep 14 kl. 04:00

Svårnavigerat i sydöst

Foto: Mark Hanlon
Sverigedemokraternas starka tillväxt ställer nya krav på styret i flera kommuner.
SD:s framväxt är stark i hela Sverige. I Skåne och i de fem kommunerna i Ystads Allehandas spridningsområde är partier extra framgångsrikt.

YLE - 10 jun 17 kl. 19:45

Forskare: Med en islamofob som ordförande kan det nog bli radikalare tag

Det handlar om en stor förändring då Sannfinländarna byter ledare efter 20 år. Timo Soini har varit en betydelsefull person för partiet och väljarna. - Nu kan det bli aktuellt med en radikalisering inom partiet, säger Ann-Cathrine Jungar, docent och lektor i statsvetenskap vid Södertörns högskola i Stockholm.

YA - 21 aug 14 kl. 04:00

Starkt M mot ett svagt S

M går till val i regionvalet på konkreta förslag medan S är svagare än på mycket länge.
På Centralsjukhuset i Kristianstad finns sedan knappt två år Diagnostiskt centrum dit vårdcentraler kan remittera patienter för få en snabbare diagnos vid misstanke om cancer. Projektet som är unikt i Sverige presenterades på ett seminarium i Almedalen tidigare i sommar och har varit mycket framgångsrikt.

BT - 20 nov 13 kl. 09:19

En välregisserad petning

Jubel utbröt när voteringen om samtliga 60 platser på nomineringslistan var färdig. Förnedringen av mig var fulländad och den fastställda strategin var framgångsrikt genomförd. Partiledningen hade lyckats, Olle Engström var borta ur Moderaternas fullmäktigelista inför valet 2014.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så påverkar pr-byråerna SD:s politik

Förbindelserna mellan näringslivet och SD blir allt tätare, kan Dagens Industri avslöja. Nu börjar några av landets tyngsta pr- och kommunikationsbyråer arbeta direkt mot SD på uppdrag av näringslivet.Pr-byrån Kreab var en av de första att uppvakta SD och har en huvudroll i den intensivare lobbyingen mot partiet, skriver Dagens Industri.

Skånskan - 23 nov 18 kl. 14:00

Han vill komma nära den nära naturen

SVÅRBESKRIVBART. Den känsla man får när man står öga mot öga med en varg, på tre, fyra meters håll, går inte att återge med en bild. Men bilder tog Mats Bentmar; just nu har han en fotoutställning på restaurang Anita på Börringekloster.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.