Jönköpingsnytt > Nyheter

Monday, 25 January, 02:10

Jönköpingsnytt - 25 nov 20 kl. 18:13

Sadeltjuvar slog till mitt i natten – anställd fick chock under morgonen: ”Var kaos här inne”Under tisdagsmorgonen utsattes stallet vid Kyrkekvarn Turism för inbrott. Tjuvarna hade tagit sig....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Kyrkekvarn Turism

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sadeltjuvar, slogtill mitt i , natten, anställdfick , chock, under morgonen Var kaos här inne
Skånskan - 12 nov 18 kl. 05:00

Man slog kvinnlig anställd blodig med brödkavel

arlöv En anställd kvinna på ett LSS-boende misshandlades av en boende i somras. Med en brödkavel slog han henne medvetslös.Den boende, en 24-årig man har en funktionsnedsättning och behöver mycket stöd i vardagen.

Skånskan - 03 maj 18 kl. 15:09

Slog ner anställd efter tjuvtankning

Malmö En anställd vid en bensinstation på Kirseberg misshandlades i samband med en tjuvtakning under torsdagseftermiddagen.Det var två män och en kvinna som tankade en personbil på Vattenverksvägen vid halv tre-tiden och sedan körde iväg utan att betala för bensinen. En anställd som försökte hindra gärningsmännen blev misshandlad.

Trelleborgs Allehanda - 16 jul 18 kl. 12:00

Ofredande: Slog kaféanställd i ansiktet

En man gick fram till en anställd på ett kafé i Trelleborg och frågade om han pratat med polisen, varpå han gav den anställde en örfil..

BT - 02 feb 19 kl. 07:52

Anställd slog tidigt larm om avsatt chef – men inget hände

I februari 2018 slog en anställd på bygg-och miljökontoret larm om att Markbornas likhet inför plan- och bygglagen var i fara och att dåvarande förvaltningschefen Måns Hallén var orsaken. Men inget hände, kommunen säger sig inte ha uppfattat budskapet. – Min tolkning utifrån det mötet var att de personerna inte kunde fungera ihop eftersom de var så extremt olika personligheter, säger kommundirektör Mats Lilienberg..

Dalarnas tidningar - 03 jun 20 kl. 19:02

Intagen på Säter fick fel sorts cigaretter – slog anställd: ”Var arg”

En man som vårdas på Säters rättspsykiatriska avdelning slog en anställd över tinningen i samband....

DalaDemokraten - 03 jun 20 kl. 19:02

Intagen på Säter fick fel sorts cigaretter – slog anställd: ”Var arg”

En man som vårdas på Säters rättspsykiatriska avdelning slog en anställd över tinningen i samband....

BT - 01 sep 17 kl. 11:38

Borås: Storbråk med hemtjänsten – attackerade anställd med järnrör

Ett storbråk inträffade mellan en man och hemtjänsten i Borås i förra veckan. Mannen slog en anställd med ett järnrör och en vas. Händelsen är anmäld till Arbetsmiljöverket..

BT - 02 mar 13 kl. 22:44

Rånare slog ner butiksanställd

En pistolbeväpnad man rånade en Coop-butik i Traryd norr om Markaryd vid 20.30 på lördagskvällen. Rånaren slog en anställd i huvudet med pistolkolven.

Nya Wermlands Tidningen - 17 dec 17 kl. 16:28

Gäst slog anställd på restaurang

En anställd på en snabbmatsrestaurang i Karlstad ska ha blivit misshandlad av en tonårig gäst under natten mot lördagen..

Uppsalanyheter.se - 01 okt 15 kl. 14:45

Anställd på McDonalds misshandlad

En anställd på McDonalds blev vid 11-tiden idag misshandlad av en gäst på sin arbetsplats.En anställd på McDonalds blev vid 11-tiden idag misshandlad av en gäst på sin arbetsplats.   En gäst på hamburgerrastaurangen vid Vaksalagatan attackakerade av okänd anledning en anställd och slog ner denne.

Skånskan - 08 jan 19 kl. 20:00

Attackerade HVB-anställd

Eslöv En anställd på ett HVB-hem i kommunen blev i förra veckan misshandlad av en av ungdomarna som bor där.Företaget som driver boendet skriver i en rapport till Arbetsmiljöverket att den unge blev tillsagd att sluta slänga glas i golvet, men då slängde han ett glas i väggen i stället. Glaset passerade intill två anställda.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.