Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Friday, 15 January, 15:51

Vestmanlands Läns Tidning - 25 nov 20 kl. 18:05

NYHETSDAGEN: Politiker fick se felaktig powerpoint • Byggarbetare skrämde bort nattliga tjuvar • Alexander Lindelöf klar för SuraVälkommen till Nyhetsdagen. Här sammanfattar VLT dagens lokala nyheter från Västerås,....
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Läs mer om:
Nyhetsdagen, Lindelöf, Sura, VLT, Västerås

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NYHETSDAGEN, Politikerfick se , felaktig, powerpoint, Byggarbetare, skrämde, bort, nattliga tjuvar Alexander Lindelöf klar för Sura
Dagensanalys.se - 01 jun 16 kl. 15:59

OfficeReports – så kan man länka PowerPoint och Excel

Den danska tjänsten OfficeReports är ett produkt som konverterar Microsofts PowerPoint och Word till en ”komplett data och rapporteringsprodukt för undersökningar”. Nu introducerar man även en funktion som ska länka data från Excel till PowerPoint för de där snygga presentationerna på nästa möte. OfficeReports har varit ute på marknaden sedan juni 2013, och skapades av Torben Laustsen och Fred Balkenende (som tidigare skapat undersökningsverktyget TricTrac).

Dagensanalys.se - 09 feb 16 kl. 10:17

6 verktyg som får dig att glömma Powerpoint – första hjälpen för att skapa snygga presentationer

Vad tänker du på när du hör ordet ”presentation”? Powerpoint? Du är inte ensam.

Dagensanalys.se - 22 okt 18 kl. 16:13

Amazons vd hatar Powerpoint

Om du jobbar på Amazon ska du inte komma med en Powerpoint till mötet. Istället vill de ha en historia. När Jeff Bezos sitter på möte vill han inte se ännu en Powerpoint.

Dagen - 17 feb 11 kl. 03:00

Politiker i Argentina hoppas på pastorers stöd

Buenos Aires. I oktober är det presidentval i Argentina och det märks redan genom att kandidaterna blir allt mer intresserade av att träffa pastorer. - Politikerna tror att pastorerna kan ordna fram röster, men i själva verket är de troende väldigt självständiga och röstar inte alls nödvändigtvis som pastorn tycker, säger Marcos Carbonelli, religionsforskare på Buenos Aires Universitet.

Expressen - 20 jul 19 kl. 16:41

NYHETSDAGEN: Efter flygkaoset på Arlanda – strandsatta på nytt • Storbritannien varnar Iran för ”seriösa konsekvenser” • Volvo återkallar 86 000 bilar i Sverige

För en vecka sedan blev omkring 800 svenskar strandsatta på Arlanda och spanska Mallorca efter att ett Ving-plan gått sönder. Nu, en vecka senare, har turisterna blivit strandsatta igen.
••• Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar, varav 86 000 i Sverige.

YA - 22 maj 14 kl. 14:06

Fler politiker börjar tveka

Foto: Liljewall arkitekter
På tisdag ska politikerna bestämma om Sjöbo ska satsa på ett nytt badhus för 151 miljoner kronor. In i det sista är dock utgången oklar. Flera politiker tvekar inför satsningen.

Skånskan - 13 okt 15 kl. 06:00

”De har en helt felaktig syn”

höör H65 menar att det är ett måste för en idrottsklubb att få anlita en underentreprenör till exempelvis caféförsäljning.
– Det skulle ta ofantligt mycket tid om vi skulle behöva ha hand om den biten själv, säger ordföranden Karl-Gustav Holmgren.Representanter för H65 blir upprörda över Höörs kommuns uttalanden om att handbollslaget använder sig av en underentreprenör till caféverksamheten.

DN - 30 aug 18 kl. 21:33

Kommuner: SVT:s granskning om barnboenden felaktig

SVT:s granskning om att det håller på att byggas barnboenden runt om i landet till följd av brister i lagen om assistansersättning visade sig vara felaktig.  Flera politiker har under den senaste veckan använt uppgifterna i den politiska debatten.  – För vissa föräldrar är barnboende den bästa lösningen och det är fel att skuldbelägga dem för det, säger Eva Borgström som är ombudsman på intresseorganisationen FUB.

Blekinge Läns tidning - 31 aug 18 kl. 16:45

SD-politiker går till val på felaktig titel

På valsedeln till fullmäktigevalet anger SD-politikern Hugo Hobring, 20 år, att hans titel är yrkesmilitär. Men det är en felaktig uppgift. För just nu läser han upp sina betyg på Komvux.

Nyteknik - 17 jan 11 kl. 14:03

Pimpa din Powerpoint

Åhörare som faller i sömn är en föreläsares värsta mardröm. Ändå är det ingen ovanlighet med Powerpoint-presentationer som är rena sömnpillret. Man måste överlista människohjärnan, om man vill hålla publikens intresse på topp..

Nyteknik - 19 jan 11 kl. 10:31

Utse Sveriges tristaste Powerpoint

Pimpa din Powerpoint, uppmanar neurologen Stephen Kosslyn. Men hur trist kan en presentation bli? Skicka in dina värsta exempel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.