DI > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 10:54

DI - 25 nov 20 kl. 18:05

Bedömare: Trump lägger grunden för ny kandidatur
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bedömare, Trumplägger , grundenför ny , kandidatur
DI - 12 feb 19 kl. 14:51

Bedömare: Trump vågar knappast orsaka en nedstängning till

NEW YORK. Efter måndagens kongressuppgörelse om gränssäkerheten har USA tagit ett stort steg för att undvika ytterligare en nedstängning av statsapparaten.  Nu hänger allt på om president Trump accepterar den..

SVT - 08 jul 18 kl. 19:08

Bedömare: Aborträtten hänger löst när Trump väljer ny domare

USA:s president Donald Trump tillkännager på måndagen sitt val till ny domare i Högsta domstolen. Det blir den andra tillsättningen som Trump gör till landets högsta juridiska instans, och kanske de viktigaste och mest långtgående politiska beslut Donald Trump över huvud taget fattar som president. Bedömare säger nu att aborträtten hänger löst..

DI - 02 apr 19 kl. 07:01

Bedömare: Venezuela en tuppfäktning mellan Putin och Trump

NEW YORK. Efter att ryska militärer skickats till krisen i Venezuela ökar pressen på USA att agera. Bedömare ser utvecklingen som en kraftmätning mellan presidenterna Trump och Putin..

DN - 16 nov 16 kl. 09:40

Bedömare: Trumps Syrienlinje ger Putin grönt ljus

De återupptagna anfallen mot östra Aleppo inleddes timmar efter det att Donald Trump och Vladimir Putin talat med varandra i telefon. Det var ingen tillfällighet, tror bedömare..

Expressen - 17 nov 16 kl. 01:55

Få bedömare räknade med "blyga" röstarna

Många spådde fel i USA-valet. Men några bedömare hävdade hela tiden att Trump skulle vinna – och blev utskrattade. "Shy voters" är ett av fenomenen som nästan alla missade..

Dagens PS - 15 nov 17 kl. 13:54

Bedömare: Apple kan utmana Netflix

Apple kan komma att lansera konkurrerande streamingtjänst, enligt analysfirman CCS Insight. Det rapporterar CNBC. Paolo Pescatore som är chef för multiplay och media på analysfirman bedömer att alla aktörer är intresserade av video.

Cornucopia - 13 nov 19 kl. 13:14

Inflationen vände upp - bedömare tror på räntehöjning i december

Den inflation som Riksbanken mäter på - KPIF - vände upp i oktober. De flesta bedömare verkar nu tro på att en höjning av styrräntan reporäntan i december.

Inlägget innehåller reklam för Compricer längst ner.

Affärsvärlden - 02 apr 13 kl. 14:49

Bedömare: Industrins avtal ligger i linje med prognoser

Löneavtalet inom industrin ligger väl i linje med vad som antagits och bör inte föranleda några direkta prognosrevideringar, uppger bedömare till Nyhetsbyrån Direkt..

Expressen - 23 nov 13 kl. 04:37

Bedömare: Tecken på ett möjligt Iranavtal

En efter en strömmar nu utrikesministrar från världsmakterna till Genève och de pågående förhandlingarna om Irans kärnkraftsprogram. Bedömare ser det som tecken på att en uppgörelse kan vara nära..

DI - 07 feb 14 kl. 11:42

Tele2-ryktet sågas av bedömare

Flera bedömare är skeptiska till uppgifterna om att Hongkongbaserade Hutchison Whampoa planerar att köpa Tele2:s svenska verksamhet..

GöteborgsPosten - 12 apr 15 kl. 13:25

Bedömare: Väntad rysk reaktion

Ryssland reagerar nu mot de nordiska försvarsministrarnas utspel. Sveriges inställning till Nato kallas till exempel bekymmersam. Men den ryska reaktionen var väntad, anser bedömare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.