Nerikes Allehanda > Nyheter

Tuesday, 19 January, 15:06

Nerikes Allehanda - 25 nov 20 kl. 17:54

Vårdcentralchef efter Ivos kritik – tar det på största allvar: ”Allt är beklagligt”Det brister i covidvården på äldreboenden – det konstaterar Ivo, inspektionen för vård och....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Ivos, Ivo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vårdcentralchefefter , Ivos, kritik, tardet på största , allvar, Allt är beklagligt
GT - 13 nov 17 kl. 16:15

Butiken backar efter kritik – tar bort tröjan

Efter att ha sålt en fars dag-tröja med texten ”Sugardaddy” på har Jack & Jones fått kritik från flera håll.Nu väljer klädkedjan att sluta sälja plagget helt.– Det är ett beslut de fattat efter att de fått reaktioner från flera kunder, säger en presstalesperson på Bestseller, företaget som står bakom Jack & Jones..

SVT - 26 mar 12 kl. 12:28

Kritik: Tar inte khat på allvar

Tullens beslag av drogen khat har trefaldigats på fem år. Men experter menar att eftersom det är en drog som finns i redan utsatta grupper tar samhället inte problemen på allvar..

Sydsvenskan - 10 maj 19 kl. 15:14

Skarp kritik mot HVB-hem

Ett HVB-hem i Forshaga kommun i Värmland har använt olagliga tvångsmetoder mot inskrivna ungdomar. Det anser Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) som riktar skarp kritik mot hemmet. Ivos kritik handlar bland annat om att personal har hållit fast stöki.

Helsingborgs Dagblad - 10 maj 19 kl. 15:14

Skarp kritik mot HVB-hem

Ett HVB-hem i Forshaga kommun i Värmland har använt olagliga tvångsmetoder mot inskrivna ungdomar. Det anser Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) som riktar skarp kritik mot hemmet. Ivos kritik handlar bland annat om att personal har hållit fast stöki.

Skånskan - 22 aug 19 kl. 12:01

Dahlberg: Vi tar emot all experthjälp vi kan få

Svalöv
– Vi jobbar jättehårt. Insatser har satts in, men här finns mer att göra. Mats Dahlberg–samhällsbyggnadschef i Svalöv håller med om att det finns mycket att jobba med för att få rätt på Svalövssjön.

Dagens Media - 14 okt 15 kl. 09:23

Skellefteå Kraft ändrar kampanj efter kritik

Efter kritik tar Skelleftå Kraft bort delar av reklamkampanjen ”Få en annorlunda energirådgivning”..

Hela Gotland - 28 okt 11 kl. 04:00

Telia tar paus i ned- montering

Efter en del kritik tar Teliasonera nu en paus i nedmonteringen av det fasta telefonnätet i delar av landet.- Gotland berörs inte av detta. Där har vi inte planerat att göra någonting förrän andra halvåret 2012, säger Teliasoneras informationsansvarige Björn Berg..

SR - 12 feb 18 kl. 09:21

Finanslandstingsrådet tar ett steg tillbaka

Efter kritik tar nu finanslandstingsrådet i Stockholm Iréne Svenonius (M) ett steg tillbaka när det gäller beslutet om att en extern granskning ska tillsättas av Nya Karolinska sjukhuset..

Dagen - 28 mar 12 kl. 03:00

Eric Saade får hård kritik - tar betalt för att möta fans

Popartisten Eric Saade har hamnat i blåsväder. Inför hans nya turné ges ingen möjlighet för de ofta unga fansen att få autografer och idolfoton med artisten. I stället säljs särskilda "Backstagebiljetter" för 1495 kronor styck.

Aftonbladet - 04 aug 20 kl. 19:27

Svensk kritik: ”Tar förbjudna saker...”

▸ Åkarna har samlats – sågar utvecklingen.

Västerbottens Folkblad - 21 dec 16 kl. 08:23

Dementa försvann – kommunen får kritik

Skellefteå kommuns socialtjänst får kritik sedan dementa personer försvunnit från boenden utan att personalen reagerat. Ivo (Inspektionen för vård och omsorg) fick ärendet på sitt bord sedan en dement person försvunnit från boendet två gånger utan att personalen upptäckte det. Personen fick hämtas av polis och ambulans.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.