DI > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 08:37

DI - 25 nov 20 kl. 17:40

Obos vill växa i Sverige med norsk modell
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Obosvill , växai , Sverigemed , norsk, modell
DI - 07 aug 19 kl. 20:43

Norsk bostadsjätte på offensiven: Sverige ska bli vårt

Norska bostadsjätten Obos vill ta upp kampen med HSB på den svenska marknaden. Nästa år ska det gå att bli Obos-medlem även i Sverige. ”Sverige ska bli vår andra hemmamarknad”, säger koncernchefen Daniel Kjørberg Siraj.

DI - 19 aug 19 kl. 15:47

Obos ökar bostadsförsäljningen i Sverige på utmanande marknad

Den norska bostadsutvecklaren Obos sålde 7 procent fler bostäder i Sverige under årets första halvår, jämfört med samma period under 2018..

DI - 02 mar 16 kl. 08:33

Norsk jätte storköper i JM

Det norska bostadsbolaget OBOS har förvärvat två procent av aktierna i branschkollegan JM. Förvärvet är en långsiktig finansiell investering och köpen har skett i ett flertal transaktioner på börsen..

DI - 10 okt 18 kl. 13:39

Norska bostadsbolaget drar ned i Sverige

Det norska bostadsbolaget Obos, som är en av Nordens största bostadsutvecklare, har dragit ned på produktionskapaciteten i Sverige enligt ett pressmeddelande. Bolaget spår att det kommer att ta tid innan den svenska marknaden stabiliseras..

DI - 23 okt 19 kl. 14:27

Norska bojätten trotsar trenden – ökar försäljningen i Sverige

Den norska koncernen Obos försäljning av bostäder i Sverige har ökat kraftigt under årets nio första månader, trots att….

Skånskan - 04 sep 19 kl. 05:00

Markförsäljning ska stärka golfklubben

ABBEKÅS Abbekås golfklubb vill sälja en del av sin mark till bostadsbyggande och begär nu ett planbesked från kommunen.
– Vi vill kolla hur kan utveckla klubben, hur vi ska förbättra vår anläggning och få ekonomi på det.Det säger Göran Petterson, projektledare hos klubben för byggplanerna.

PrivataAffärer - 12 jun 19 kl. 14:46

Analytiker: Speciell situation i storblankade JM-aktien

”Nära 15 procent av kapitalet är blankat och alla flaggade korta positioner ligger och blöder med förlust. Aktieutbudet är knappt kontra efterfrågan. Endast en mindre förändring av bostadsmarknadsläget i Sverige kan leda till en squeeze och medföljande större kursryck uppåt”, säger han.

Jönköpingsnytt - 30 nov 18 kl. 20:55

Nya lokaler för anrikt företag

Obos Sverige, med anrika varumärken som Myresjöhus och Smålandsvillan, har flyttat in i nya lokaler i Jönköping. På fredagen bjöds det in till öppet hus.
– Vi vill visa att vi finns, säger Sead Fejza, projektutvecklare på Obos.

Cornucopia - 15 jun 18 kl. 08:44

Myresjöhus varslar

Småhustillverkaren Myresjöhus varslar 25 tjänstemän på bolagets huvudkontor. Anledningen uppges vara vikande försäljning på 20%. Marknaden i Stockholm har gått ner 60-70%, men kompenseras av övriga landet
Myresjöhus?

Skånskan - 16 feb 16 kl. 12:00

Nya villor i Rydsgård väntas under våren

Rydsgård I vår kan området snett mittemot Hallenborgsskolan bli bebyggt.
Säljstart drar igång i vår - tio år efter markförvärvet.Mittemot Lögshögsvägen vid Rydsgårds västra infart finns ett detaljplanelagt område för bostäder.

Norrtelje Tidning - 13 maj 16 kl. 04:00

Björnö får 85 nya bostäder

Kedjehus i Björnö intill Kvisthamraviken i Norrtälje ska locka intresserade barnfamiljer. Det hoppas huskoncernen Obos Sverige AB..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.