SR > Nyheter

Tuesday, 19 January, 15:56

SR - 25 nov 20 kl. 17:25

Fotbollslegendaren Maradona är dödFotbollslegendaren Diego Maradona har avlidit, rapporterar den argentinska dagstidningen Clarín..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Maradona, Diego Maradona, Clarín

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotbollslegendaren, Maradonaär död
Eurosport - 30 okt 12 kl. 11:40

Fotboll - "Blackburn i samtal med Maradona"

Fotbollslegendaren Maradona är intresserad av tränarjobbet i Blackburn..

DN - 08 jul 14 kl. 11:33

Maradona: Brasilien måste vara beredd att ”dö på planen”

Fotbollslegendaren Maradona säger enligt Goal.com att Brasilien måste vara beredd att ”dö på planen” i kväll. Han tycker också att hemmanationen borde ta lärdom av hur Argentina spelade i VM-finalen 1990..

YLE - 07 nov 15 kl. 16:46

Maradona målskytt i Marocko - se video

Fotbollslegendaren Diego Maradona gjorde på fredagen ett av sina sällsynta framträdanden på fotbollsplanen. Förstås gjorde han också mål. I Marocko firade man att det gått 40 år sedan den gröna marschen med en fotbollsmatch.

Kristianstadsbladet - 17 okt 13 kl. 22:52

Maradona vill ta över Napoli


Den levande fotbollslegendaren Diego Maradona förde serie A-klubben Napoli till oanade höjder mellan åren 1984 och 1991.Nu vill han tillbaka till klubben - som tränare. - När Benitez (Rafael, Napolis nuvarande tränare) lämnar skulle jag vilja ta över Napoli, sade Maradona, som just nu är arbetslös som fotbollstränare efter att ha tränat Argentinas landslag (2008-2010) och Al Wasl (2011-2012), på torsdagen.

Trelleborgs Allehanda - 17 okt 13 kl. 22:52

Maradona vill ta över Napoli


Den levande fotbollslegendaren Diego Maradona förde serie A-klubben Napoli till oanade höjder mellan åren 1984 och 1991.Nu vill han tillbaka till klubben - som tränare. - När Benitez (Rafael, Napolis nuvarande tränare) lämnar skulle jag vilja ta över Napoli, sade Maradona, som just nu är arbetslös som fotbollstränare efter att ha tränat Argentinas landslag (2008-2010) och Al Wasl (2011-2012), på torsdagen.

Expressen - 16 maj 11 kl. 12:43

Diego Maradona ny tränare i Dubai

Diego Maradona har fått nytt jobb. Fotbollslegendaren är klar för Dubai-klubben Al-Wasl. - Vi har nått en överenskommelse med Maradona, säger Al-Wasls vice ordförande Marwane Ben Bayatt..

Nyheter 24 - 19 maj 11 kl. 10:56

Tevez kan petas ? Maradona sågar sin ersättare


"Han måste vara full eller stenad." Det är Maradonas kommentar till att nye förbundskaptenen vill peta Carlos Tevez. BUENOS AIRES.

NT - 12 jul 11 kl. 08:04

Maradona i bilolycka

Argentinske fotbollslegendaren Diego Maradona blev lindrigt skadad när hans bil kolliderade med en buss. Olyckan inträffade på måndagen när Maradona färdades i sin bil i utkanten av Buenos Aires, nära hemmet i Ezeiza..

Expressen - 12 jul 11 kl. 08:24

Maradona skadad i bilolycka i Argentina

Argentinske fotbollslegendaren Diego Maradona blev lindrigt skadad när hans bil kolliderade med en buss. - Det är bra med Maradona, han har inte ådragit sig någon whiplash, säger läkaren Alfredo Cahe..

Helsingborgs Dagblad - 16 sep 11 kl. 00:12

Maradona förlorare i debuten

Han hade dubbla klockor på armarna, han spexade för publiken och argumenterade med domarna. Diego Maradona var sig lik när han gjorde sin första match som ansvarig för Dubailaget Al Wasl. Och trots att det blev förlust, 3?

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 12 kl. 20:04

Maradona kan få förbundskaptensjobb

Diego Maradona kan snart vara förbundskapten igen. Den argentinske fotbollslegendaren, som nu tränar Dubai-klubben Al Wasl, är aktuell för det lediga jobbet som förbundskapten för Förenade arabemiraten. ?

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Använd alla doser ni har uppmanar Tegnell

Fram till i söndags hade närmare 147 000 personer vaccinerats i Sverige visar statistik från Folkhälsomyndigheten. Smittspridningen av coronaviruset ser nu samtidigt ut att börja avta något och den går ner i alla åldrar men snabbast bland de unga. I de regioner där många åkte skidor under helgerna har smittspridningen inte ökat konstaterar Anders Tegnell..

SR - 1 timme sedan

Rekordmånga jobbar på distans

Den senaste veckan var det rekordmånga som jobbade på distans i Sverige, visar anonym rörelsedata från Telia. Särskilt i Skåne syns en drastisk ökning av hemmajobbare. I Stockholm var det 34 procent färre och i Skåne var det 32 procent färre på jobbet jämfört med vecka tio 2020, vilket var veckan innan pandemin började förändra svenskarnas beteenden..

SR - 1 timme sedan

Dödsfall skapar debatt om ungas arbetsvillkor i Kina

En 22-årig kvinna anställd vid e-handelsjätten Pinduoduo dog plötsligt i slutet av december efter att ha avslutat sitt arbetspass mitt i natten. Händelsen har lett till en utbredd diskussion i kinesiska sociala medier med 100 000-tals kommentarer och delningar. Den snabbt växande tech-branschen i Kina har länge varit ökänd för sina tuffa arbetstider, det som ibland kallas för 996, det vill säga att man jobbar från klockan nio på morgonen till nio på kvällen, sex dagar i veckan..

SR - 1 timme sedan

Regeringen vill förlänga alkoholstoppet

Regeringen planerar att införa ett fortsatt förbud att servera alkohol på restauranger efter klockan 20. Fram till den 7 februari. Enligt socialminister Lena Hallengren behövs fortsatta restriktioner på grund av det mycket allvarliga smittspridningsläget.

SR - 1 timme sedan

268 nya dödsfall med covid-19 inrapporterade sedan i fredags

Ytterligare 268 nya dödsfall med coronavirus har rapporterats in sedan i fredags enligt Folkhälsomyndighetens senaste siffror. Totalt har 10 591 människor dött i Sverige med covid-19 sedan pandemins start. 9 779 nya bekräftade fall har rapporterats in sedan fredagen, totalt har 533 265 bekräftats smittade i landet..

SR - 1 timme sedan

147 000 vaccinerade mot covid i Sverige

Hittills har 147.000 personer i Sverige vaccinerats mot coronaviruset, enligt Folkhälsomyndigheten. Siffrorna kommer från regionerna och gäller fram till den 17 januari.

SR - 1 timme sedan

Just nu: presskonferens om coronaläget

Medverkar på pressträffen gör statsepidemiolog Anders Tegnell, Taha Alexandersson, ställföreträdande krisberedskapschef på Socialstyrelsen och Svante Werger på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap..

SR - 2 timmar sedan

Över hundra barn utsatta för hälsorisker

Barnen har länge bott i lägenheter med dålig ventilation, fukt- och mögelproblem. Fastigheten har misskötts av bostadsrättsföreningarna under flera år, enligt Sydsvenskan. "Ingenting funkar här, bara väggarna" säger boende som P4 Malmöhus pratat med..

SR - 3 timmar sedan

Ministerns svar om pengar till idrotten: "Vill stötta"

Mellan 2 och 4 miljarder kronor, det är de pengar som idrotten behöver för att återhämta sig efter pandemin enligt Riksidrottsförbundets analys. Många klubbar har tappat medlemmar under krisen och unga kan komma ha svårt att komma tillbaka till idrotten. "Det gäller att se till att revorna inte blir ödesdigra", säger Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson..

SR - 3 timmar sedan

Tyst om Navalnyj i ryska statskontrollerade medier

I ryska statskontrollerade medier är det tyst om gripandet och häktningen av oppositionspolitikern Aleksej Navalnyj och i de fall han nämns är det i negativa ordalag. Navalnyj häktades igår, en dag efter hemkomsten från Tyskland där han vårdats efter förgiftningen med nervgiftet Novitjok i augusti förra året. Nu på lördag har Navalnyjs anhängare kallat till landsomfattande demonstrationer till hans stöd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.