DI > Ekonomi

Wednesday, 27 January, 07:31

DI - 25 nov 20 kl. 17:09

Stora revisionsbyråer låser in sina kunder
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora revisionsbyråer, låserin sina , kunder
Skånskan - 27 mar 18 kl. 13:00

En speaker ser fram mot allsvenska debuten

HÖGTALARE. Ola Olsson ser med förväntan fram emot sin allsvenska debut – när Trelleborgs FF tar emot Göteborg på Vångavallen den 1 april är det han som är speaker.Namn: Ola Olsson
Ålder: 29 år
Yrke: Ekonom
Familj: Sambon Lina
Bor: Trelleborg
Fritidsintressen: Politik
Aktuell: Ser fram emot att få göra allsvensk debut som speaker när Trelleborgs FF tar emot IFK Göteborg på Vångavallen den 1 april.

YLE - 24 apr 13 kl. 04:16

Papperstidningen smälter bort

För den traditionella papperstidningen är läget allt mer oroande. På bara fyra år har de finlandssvenska papperstidningarna tappat kring 20 000 prenumeranter. De senaste åren har tidningarna pressats från flera olika håll.

Trelleborgs Allehanda - 10 jun 13 kl. 06:54

Företagstjänster får betyg


Bemanningsföretagens kunder är i stort sett lika nöjda med företagens tjänster i år som i fjol. Skillnaderna mellan olika aktörer är små och flertalet hamnar i spannet 68 till 71 i nöjdhetsbetyg i Svenskt Kvalitetsindex mätningar.Men mer än 25 procent av kunderna har klagat under de senaste 12 månaderna, främst rör det att personalen man rekryterat inte är tillräckligt kvalificerad.

Nyheter 24 - 17 okt 13 kl. 14:04

Nyheter24 möter en jävla pajasOm MånsHär spelas "Jävla Pajas"GrundenMåns om framtiden

STOCKHOLM. Måns Möller drar ut på turné. Igen.

Sydsvenskan - 28 sep 15 kl. 04:00

Fansen har blivit följare

Milan har varit här. Inter har varit här. Ajax har varit här.

Sydsvenskan - 05 apr 16 kl. 16:26

Hur länge ska man lyckas hålla oss finansiella idioter utanför?

Det kallas historiens största läcka: 40 års dokumentation från advokatbyrån avslöjar politiker, affärsmän och celebriteter runtom i världen som kunder till den panamanska advokatbyrån Mossack Fonseca, världsledande på brevlådeföretag i skatteparadis. Nordea har fungerat som grossist, en av de största i härvan, åt hundratals svenskar - vars namn i skrivande stund ännu inte offentliggjorts.Det är ett stort avslöjande - men idag knappast chockerande för särskilt många.

Realtid - 21 sep 17 kl. 09:40

BDO lanserar kvitto-app

BDO lanserar Kvittoappen nu i september för revisionsbyråns kunder..

Realtid - 03 maj 19 kl. 08:44

EY inleder samarbete med datasäkerhetsföretag

Dataöverträdelser i Norden leder ofta till ekonomiska förluster visar en ny undersökning från EY. Nu har revisionsbyrån ingått en allians med datasäkerhetsföretaget Symantec för att hjälpa sina kunder att minska risker relaterade till informationssäkerhet..

YLE - 04 feb 15 kl. 08:40

Rika har blivit rikare – Finland följer Pikettys teori

Lämpligt inför riksdagsvalet kommer forskare som står socialdemokraterna och facket nära ut med en bok om välfärdssamhället och ekonomin. Boken ifrågasätter många av de rådande uppfattningarna om möjligheten att bevara välfärdssamhället. Forskarna tar också en titt på Finland via den franske nationalekonomen Thomas Pikettys forskning.

BT - 13 nov 12 kl. 23:49

Årets entreprenör i Väst driver Svenljungaföretag

Marcus Gustavsson, koncernchef hos Blåkläder, blev på tisdagskvällen utnämnd till Årets entreprenör i Västsverige. Nu väntar Stockholm och Sverigefinalen. Ernst & Young är revisionsbyrån som blev en världsomspännande kedja, enbart i Sverige finns 2?

BT - 13 nov 12 kl. 23:49

Chef på Blåkläder blev Årets entreprenör i Väst

Marcus Gustavsson, koncernchef hos Blåkläder, blev på tisdagskvällen utnämnd till Årets entreprenör i Västsverige. Nu väntar Stockholm och Sverigefinalen. Ernst & Young är revisionsbyrån som blev en världsomspännande kedja, enbart i Sverige finns 2?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.