UNT > Nyheter

Tuesday, 19 January, 23:17

UNT - 25 nov 20 kl. 17:24

Krock med traktor – väg stängs av i båda riktningarEfter en krock med tre personbilar och en traktor stängs vägen av i båda riktningar..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krockmed , traktor, väg, stängsav i , båda, riktningar
Jmini.se - 23 aug 17 kl. 14:16

Krock på E4 – avfart stängs av

Det var vid kvart i två på onsdagseftermiddagen som två personbilar kolliderade på E4 i höjd med Huskvarna. Det uppges ha handlat om en kökrock i norrgående riktning. Ingen person ska ha kommit till skada.

GT - 01 okt 15 kl. 16:25

Sju personer kan ha skadats i kökrock

En allvarlig kökrock har inträffat längs riksväg 41 i närheten av Borås. Enligt räddningstjänsten kan sju personer ha skadat sig i olyckan. – Det finns sådana uppgifter, men jag har inte det helt bekräftat än, säger Björn Christoffersson, stabschef vid Södra Älvsborgs räddningsförbund.

Aftonbladet - 28 sep 18 kl. 07:08

Bil i krock med älg – E45 stängs av

HBL - 24 sep 13 kl. 15:17

Två skadades i krock med traktor

En tvåårig flicka skadades i dag allvarligt i en krock mellan en traktor och en personbil i Nystad i Egentliga Finland. Också personen som körde bilen skadades. Olyckan skedde då traktorföraren backade med sin traktor längs en smal gränd ut på en större väg.

YLE - 14 jun 16 kl. 13:25

Traktorägg eller muminrumpor?

De heter egentligen rundbalar eller ensilagebalar, men många kallar dem något helt annat. Vi frågade vad ni brukar kalla ”äggen” på våra åkrar och kommentarerna formligen strömmade in via Yle Åbolands facebooksida. Det populäraste smeknamnet verkar vara traktorägg.

YA - 10 aug 16 kl. 09:01

Personbil och traktor i krock

Under onsdagsmorgonen kolliderade en personbil och en traktor längs Snårestadsvägen..

YA - 23 jun 14 kl. 06:30

Med stukad Volvo längs Ystads gator

Foto: Bass Nilsson
I sommarserien Ystad från A till Ö försöker vi fånga något av det som är typiskt för Ystad eller som bara fångat vår uppmärksamhet. I första delen träffar vi Filip Skoog Nilsson, stolt ägare till en A-traktor.
A-traktorn är 16-årige Filip Skoog Nilssons ögonsten.

Expressen - 15 sep 18 kl. 12:53

Personbil och traktor i olycka – hela E22 stängs av

En personbil och en traktor krockade på E22 mellan Ålem och Mönsterås.Personbilen ska ha börjat brinna och hela E22 stängs av tills vidare, rapporterar Barometern..

Skånskan - 06 maj 19 kl. 13:52

A-traktor körde rakt mot trafiken

KLÅGERUP Av någon anledning bestämde sig en 16-årig förare av en a-traktor att vända sitt fordon och köra åt rakt motsatta hållet på Lundavägen utanför Klågerup.
Det var bara det att han körde på en så kallad 2+1-väg med mitträcke när han vände a-traktorn. Han körde då rakt mot trafiken i den tvåfiliga delen av vägen där hastigheten är 100 kilometer i timmen.

YLE - 18 aug 15 kl. 07:57

Biljakt längs cykelväg i Jakobstad

En bil vägrades stanna för polisen på måndag kväll i Jakobstad. Efter att ha kört efter smitaren längs cykelvägen fick polisen till slut stopp på bilens vars förare var drogpåverkad. Vid sjutiden på måndag kväll höll en patrull på med trafikövervakning i Jakobstad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.