Expressen > Nyheter

Thursday, 21 January, 09:17

Expressen - 25 nov 20 kl. 17:03

Ställ dina frågor om corona till överläkarenHur är situationen på sjukhusen? Hur påverkas kroppen av covid-19? Johan Styrud, ordförande i Läkarföreningen i Stockholm och överläkare på Danderyds sjukhus, svarar på era frågor om viruset klockan 18.00Skicka in dina frågor nedan..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Styrud, Läkarföreningen, Stockholm, Danderyds

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ställdina , frågorom , coronatill , överläkaren
YA - 19 aug 13 kl. 06:30

Överläkaren: Nytt system kan få allvarliga följder

Foto:
Gemensamt journalsystem på alla sjukhus i Region Skåne ska öka patientens säkerhet. Överläkaren Jan Johnsen i Ystad tycker att det i?stället blivit precis tvärtom.

Nya Wermlands Tidningen - 26 apr 20 kl. 18:00

Studio Corona: Överläkaren om coronaläget i Värmland

SmålandsPosten - 11 jun 13 kl. 06:26

Patient ville skada överläkaren

En patient på regionkliniken lyckades smuggla in två knivar och två tändare på sitt rum. Patienten klassades som en lågriskpatient men har senare uttryckt att knivarna skulle användas för att skada chefsöverläkaren. Det var när patienten inte ville lämna tillbaka en lånad tändare som chefsöverläkaren tog beslutet att patientens rum skulle sökas igenom och en kroppsvisitation göras och de gömda knivarna kom fram.

News55 - 04 dec 15 kl. 06:52

Överläkaren: ”Låt pensionerade läkare jobba så löser vi läkarbristen”

Överläkaren och docenten Jan Fohlmans lösning för att få fler arbetande läkare är att låta pensionerade läkare jobba deltid i ytterligare sex år, något han skriver om på Smålandsposten opinon. Många vill jobba vidare på deltid Till News55 säger Fohlman att man egentligen inte skulle behöva ha någon åldersgräns överhuvudtaget, att det ger sig av sig själv utan risk att äldre läkare hindrar yngre att komma fram. – Det är tillräckligt många som vill gå ner på deltid så det problemet finns inte.

Expressen - 06 mar 13 kl. 14:50

Överläkaren: Orimligt med sådana skillnader

Döende barn nekas vård i hemmet på många platser runt om i Sverige.Nu ska orättvisorna kartläggas.- Det är orimligt att det är sådana skillnader, säger överläkaren Johan Arvidson..

GöteborgsPosten - 19 aug 13 kl. 15:47

Överläkaren ansåg att kidnapparen spelade sjuk

Den 23-årige man som misstänks för att ha försökt kidnappa en liten pojke på lekplatsen vid Drottning Silvias barnsjukhus hade precis släppts ut från en sluten psykiatrisk klinik. Överläkaren ansåg att han bara spelade psykiskt sjuk..

DN - 19 sep 13 kl. 15:41

Bergwall möter chefsöverläkaren i domstol

Sture Bergwall, tidigare Thomas Quick, ska möta chefsöverläkaren för Säters sjukhus i domstol i oktober. Det beslutade förvaltningsrätten i dag, torsdag..

Dalarnas tidningar - 12 mar 15 kl. 15:51

Ingalill Persson krävde ursäkt från överläkaren - JK-anmäls

Efter överläkaren Fredrik Bromans kritik mot landstingsledningen i ett debattinlägg gav landstingsrådet Ingalill Persson en replik..

News55 - 01 okt 15 kl. 07:19

Överläkaren: ”Bristen på vårdplatser fortsätter döda patienter inom äldrevården.”

I somras slog professorn och överläkaren Yngve Gustafson larm på News55 om att bristen på vårdplatser dödar patienter inom äldrevården. Nu säger Gustafson till News55 att läget blivit ännu allvarligare. –I Västerbottens län planerar man att dra ner 80 vårdplatser från en nivå med redan mycket överbeläggningar.

Västerbottens Folkblad - 26 nov 15 kl. 17:18

[PLUS] Överläkaren skrev ut stora mängder narkotika

Överläkaren Tonny Andersen har upprepade gånger skrivit ut stora mängder narkotikaklassade....

Expressen - 07 maj 16 kl. 14:07

Sjuksköterskorna får stöd av överläkaren

De 24 IVA-sköterskorna som sagt upp sig i Kristianstad fortsätter skapa oro. Och ingen uppgörelse syns så långt blicken når. Nu har överläkaren Krystyna Dybkowska skickat ett vädjande brev till ansvariga politiker.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.