ÖstersundsPosten > Nyheter

Thursday, 28 January, 11:41

ÖstersundsPosten - 25 nov 20 kl. 17:02

Efter dagens explosion i Lugnvik – nationella bombskyddet på väg: ”Ingen fara för allmänheten”På onsdagen inträffade en explosion i Lugnviks industriområde. En person avled till följd av....
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Lugnvik, Lugnviks

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter dagens, explosioni , Lugnvik, nationella, bombskyddet, väg, Ingen fara för allmänheten
GöteborgsPosten - 13 okt 17 kl. 15:10

Ersätt dagens flyktingpolitik med nationella kvoter

Sverige behöver kraftfullt driva på i EU för ett kvotflyktingsystem med nationella kvoter. Endast så kan vi upprätthålla en human och långsiktigt hållbar flyktingpolitik där människor får bra möjligheter till en nystart i sitt nya land, skriver Hampus Magnusson (M), Johan Abrahamsson (M) och Ann-Sofie Alm (M)..

Dagens PS - 23 aug 19 kl. 08:13

Läsarnas oro befogad – ny explosion i natt

Antalet sprängdåd i Sverige har ökat drastiskt det senaste halvåret – och läsarna är oroliga. Nu har en ny explosion rapporterats i Solna, utanför Stockholm. PS-BAROMETERN – här sammanställer vi svaren från Dagens Fråga.

Dagens PS - 30 maj 19 kl. 08:36

Explosion i aktie – största rallyt på 19 år

Dagens Industri skriver att börspappret ”glädjechockade börsen”. Det var strålterapibolaget Elekta som hade sin bästa kursresa på Stockholmsbörsen på onsdagen sedan 2000. Aktien rusade med 18,8 procent på de glada nyheterna om ett starkt bokslut, att utdelningen höjs och att marginalutsikterna ser ljusare ut, berättar Di.

Dagens PS - 26 apr 18 kl. 13:20

Se upp du med – Dagens PS fick bluffmejl om Ikea

Polisen varnar nu för det falska erbjudandet om presentkort på 2.000 kronor. Plötsligt damp det ner ett mejl på redaktionen.

Dagens PS - 15 apr 19 kl. 14:48

Dagens virala: S Twitter hackat och Game of Thrones sista säsong

Nyhetsflödet har dominerats av Socialdemokraternas Twitter-konto som hackades, Game of Thrones sista säsong och Teslas högre priser på autopilot.  DAGENS VIRALA – Dagens PS samlar nätets trendande snackisar och hetaste artiklar inom affärer och näringsliv. Mest sökta på Google Tesla höjer priserna på autopilot – Ny Teknik Priset kommer att höjas relativt kraftigt säger Elon Musk på Twitter.

Dagens PS - 20 feb 18 kl. 08:24

I dag släpper Venezuela nationella kryptovalutan

Venezuela kommer under tisdagen att inleda en förtidsförsäljning av sin nationella kryptovaluta, petro, uppbackad av landets olika råvarureserver, däribland oljan. Det rapporterar CNBC. Den nya valutans regulator uppgav i fredags att försäljningen kommer att locka till sig intresse från Mellanöstern och Turkiet, men även USA och Europa.

Dagens Medicin - 05 sep 18 kl. 15:47

KD: Fem nya nationella strategier i sjukvården

Kristdemokraterna vill ha nya nationella strategier för fem nya sjukdomsgrupper där förebilden är den nationella cancerstrategin..

Dagens Medicin - 07 nov 18 kl. 06:00

Blandat resultat för nationella riktlinjer

När Socialstyrelsen för första gången gav ut nationella riktlinjer för prostatacancer 2007 verkar genomslaget ha blivit varierat i sjukvården, enligt en ny svensk studie som utgår från Nationella prostatacancerregistret, NPCR. .

Dagens Medicin - 01 jul 19 kl. 14:07

Receptet för nationella e-hälsostrategier

Ekosystem och partnerskap är nyckelord för att lyckas med nationella e-hälsostrategier. Matthew Swindells på NHS England är en drivkraft i Englands nationella digitaliseringsstrategi. .

Dagens PS - 27 apr 18 kl. 09:14

Dagens snackis: Özz Nujen går bananas

Marcus Birro gräver fram det vitala ur morgonens ledarsidor och kör dagens snackis. I fokus i dag: Akilov, skolfusk, KD-krisen och Özz Nujen. Utanförskapet kan hysa terrorister
Terroristen på Drottninggatan skulle inte ens ha varit kvar i Sverige.

Dagens PS - 13 mar 14 kl. 13:40

Dödssiffran stiger efter NY-explosion


UPPDATERAD VERSION. Två byggnader kollapsade på Manhattan i New York på onsdagen i en våldsam explosion som krävde flera människors liv..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.