Resume > Ekonomi

Thursday, 21 January, 05:01

Resume - 25 nov 20 kl. 16:12

Guiden till den perfekta e-handeln – så maxar du produkternas fördelarE-handeln växer, vilket ställer nya krav på marknadsföring i egna kanaler. När du väl fått konsumenten att kliva in i din webbshop är du en bra bit på vägen till en konvertering. Men hur tänker man kring kommunikationen för att maxa sina chanser till försäljning? Vi har vänt oss till e-handelsexperten Bengt Wessborg för svar..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
Bengt Wessborg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Guidentill den , perfekta, e-handeln, , maxardu , produkternas, fördelar
SVT - 15 dec 15 kl. 11:40

Därför jagar vi den perfekta julen

Jakten på den perfekta julen kan vara en förklaring till att julhandeln åter väntas slå rekord. Det finns också en rad psykologiska mekanismer och knep som handeln använder för att locka till köp. -Det blir en rädsla om att gå miste om någonting, förklarar psykologen Niklas Laninge..

BT - 04 feb 14 kl. 11:36

Rött ljus för räkor och stenbitsrom

Den vanliga nordhavsräkan blir nästan helt rödlistad i Världsnaturfondens nya upplaga av Fiskguiden. Även för stenbitsrom blir det rött. Bara räkor från Barents hav är med tvekan godkända på tallriken.

TA - 04 feb 14 kl. 11:34

Rött ljus för räkor och stenbitsrom

Arkivfoto: Terje Bendiksby/TT
Den vanliga nordhavsräkan blir nästan helt rödlistad i Världsnaturfondens nya upplaga av Fiskguiden. Även för stenbitsrom blir det rött.
Bara räkor från Barents hav är med tvekan godkända på tallriken.

BT - 04 feb 14 kl. 11:40

Stenbitsrom och räkor rödlistas

Den vanliga nordhavsräkan blir nästan helt rödlistad i Världsnaturfondens nya upplaga av Fiskguiden. Endast räkor från Barents hav är med tvekan godkända på tallriken. Övriga bestånd är överfiskade eller illa förvaltade.

Dagensanalys.se - 04 mar 16 kl. 13:28

6 verktyg som tar din mobila marknadsföring till nästa nivå

Mobilen är den heliga graal för oss marknadsförare. Med den här guiden kan du komma lite närmare nirvana. Vi ger dig lite inspiration till en omstuvad strategi och tipsar om verktyg som gör det roligare, enklare och mer lönsamt att satsa på mobil marknadsföring!

YLE - 29 jan 17 kl. 08:30

Snuset - en miljonbusiness i Finland

Ny bil, sommarstuga och lyxlägenhet. Det kan den seriösa snussmugglaren skaffa sig efter några månader i branschen. Vår granskning visar att stora delar av snuset i södra Finland säljs av en estnisk liga där åtminstone tre av nyckelpersonerna har kriminell bakgrund och att många av dem som handlar med snus också handlar med tunga droger.

YLE - 02 dec 16 kl. 03:57

Asylsökande på prao: "Känns som om man lever igen då man träffar folk"

Över 400 asylsökande har erbjudits korta praktikperioder inom flera olika branscher i år. Nästa år väntas ännu fler få praoplats, men deras chanser att få anställning är inte stora. - Jag lägger in grejerna i rätt hyllor och om någon behöver hjälp med att hitta en produkt försöker jag hjälpa.

Dagensanalys.se - 01 sep 17 kl. 11:31

10 tips för att slippa köpa grisen i säcken

Du har äntligen hittat den perfekta sajten för din kampanj eller ditt nya projekt. Problemet är bara att den ägs av någon annan, men för en billig peng kan du få köpa den. Men har du tittat ”under huven”?

YLE - 04 feb 14 kl. 14:41

WWF rödlistar räkan

Svenska fiskare upprörs av att världsnaturfonden WWF:s Sverigeavdelning satt nordhavsräkan på sin lista över fisk och skaldjur konsumenten bör undvika. Rekommendationer för Finland kommer nästa månad. Enligt svenska WWF bör man undvika att köpa räka som fångats i Nordsjön, Skagerack, Kattegatt och hela Atlanten.

YLE - 16 mar 16 kl. 12:00

Fem fakta om reko-ringarna

Reko-ringar intresserar. Yle Spotlight fick in fem frågor om reko och tog reda på svaren. Hur fungerar reko-ringarna egentligen?

Sydsvenskan - 07 maj 11 kl. 06:30

Bokkupp på bästa sändningstid

Det ska vara en självbiografi i år. Särskilt Patrik Sjöbergs. Det här är berättelsen om årets stora bokkupp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.