Expressen > Sport

Friday, 22 January, 01:36

Expressen - 24 nov 20 kl. 23:24

”Det är kaos i Fridas liv – och det är väldigt kul”Vilka vet mest om Frida Karlsson, Linn Svahn, Ebba Andersson och Charlotte Kalla?Deras syskon, så klart.Exklusivt för SportExpressen bjuder här Fanny Karlsson, Leo Svahn, Fredrik Andersson och Christelle Kalla på en unik inblick i skidstjärnornas liv.✓ Frida Karlssons fotbollskarriär: ”Förlorade vi matchen, då höll man sig undan Frida”.✓ Linn Svahns dueller med lillebror i skidspåret: ”Det har ju hänt att hon dragit någon stav på mig när jag vunnit över henne.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Fridas, Frida Karlsson, Svahn, Andersson, Charlotte KallaDeras, SportExpressen, Fanny Karlsson, Christelle Kalla, Karlssons, Frida, Svahns, Anderssons, Kallas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är kaosi , Fridas, livoch det , är väldigt kul
SVT - 30 jul 18 kl. 10:22

Algotsson Ostholt hoppas på VM ”Skulle vara väldigt kul”

Klockan 13:00 idag presenteras de ryttare som ska representera Sverige under VM i Tryon i september. En av dom som hoppas på en VM-biljett är OS-silvermedaljören i fälttävlan Sara Algotsson Ostholt. – Det skulle betyda väldigt mycket.

Expressen - 28 sep 17 kl. 08:20

Bingo Rimér om mötet: "Vi hade väldigt kul"

Fotografen Bingo Rimér sörjer Playboy-grundaren Hugh Hefner bortgång.I ett inlägg på Instagram hyllar han Hefner för hans gärningar."Få personer har ju levt ett så långt och innehållsrikt liv som just han har.

Skånskan - 18 dec 15 kl. 15:34

Ett liv i litteraturens tecken

PERSONLIGT Att Anders Bräck växte upp i ett läsande hem var inget han riktigt tänkte på, då. Såhär i backspegeln kan han se att böckerna spelade en central roll i barndomshemmet, precis som de därefter har fortsatt att göra i hela hans liv.PROFILEN
Namn: Anders Bräck
Ålder: 49
Bor: Bjärred
Familj: Sambo (som han hängt ihop med ända sedan studietiden i Uppsala) och son.

Alingsås tidning - 19 jul 18 kl. 11:29

”Hoppas vi kan förändra deras liv”

Från kåkstaden till Gothia Cup i caféstaden.
Fotbollen har fört Kusasa Stars tusen mil hemifrån – och gett de sydafrikanska pojkarna minnen för livet.
Det blev inga mål i den avslutande gruppspelsmatchen mot IFK Borgholm i P13-klassen, men det finns större mål med resan för Kusasa Stars.

Skånskan - 18 nov 19 kl. 18:00

Brechts liv i exil på Hipps scen

1933 flydde dramatikern Bertolt Brecht från Tyskland och tillbringade 15 år i exil innan han kunde återvända. I Brecht – i mörka tider berättar skådespelaren Sven Boräng med tonsatta dikter av Brecht om livet och skapandet i exil.Sven Boräng om …
… Brechts dikter: ”De är enkla och raka och berättar mycket.

Nyheter 24 - 16 sep 13 kl. 14:36

"En jävla psykisk våldtäkt att inte få bestämma över sitt eget liv"Om att flyga till TurkietOm familjernaOm samarbetet med UDOm fängelse som straff

STOCKHOLM. I början av juli 2011 så greps Johan Persson och Martin Schibbye i Ogadenregionen i Etiopien. Skottskadade och livrädda tvingades de sedan stå ut med skenavrättningar, riggade förhör och slutligen, efter mycket om och men, en lång tid som frihetsberövade.

Kristianstadsbladet - 29 okt 12 kl. 08:30

Gathundar har fått ett gladare liv

Foto: Johanna Wallin
De 20 hundarna har mycket gemensamt från förr ? det hårda livet som övergiven gatuhund i Rumänien. Nu har de ett drägligt liv i Sverige.

Skånskan - 07 aug 16 kl. 06:00

Bytte Hörby mot ett liv i Hollywood

HÖRBY Direkt efter gymnasiet tog hon första bästa plan mot Hollywood för att förverkliga drömmen om ett liv i stjärnornas Los Angeles. Hon ramlade snabbt in i kändisarnas innersta cirkel och har rapporterat till Sverige om livet på insidan av glamouren.
Nu satsar Louise Ohlsson allt på att lyckas med en musikkarriär och i höst syns hon i tv-serien Svenska Hollywoodfruar.

Skånskan - 23 okt 19 kl. 04:30

”Jäkligt kul att bo på landsbygden”

Vill man ha action är det på landsbygden man ska leta. Det tycker i alla fall dokumentärfilmaren Rebecka Rasmusson.
– Det är där man hittar mest fantastiska karaktärer att skildra, säger hon.

BT - 10 dec 12 kl. 10:43

Sjukt kul på facebook - men trist i bokform

Facebookgruppen ?Vita kränkta män? kom från ingenstans och blev plötsligt en viktig del i mitt liv på internet.

Kristianstadsbladet - 13 dec 12 kl. 10:18

Handfasta råd kring snökaos och samhälle

Foto: Anna Huerta
Ronny Eriksson är på ingång. Den norrländske komikern och samvetsbevakaren har redan hunnit avverka 65 av 70 omgångar av sin nya föreställning ?Vad skådar mitt norra öga??.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.