DI > Ekonomi

Friday, 15 January, 18:08

DI - 24 nov 20 kl. 22:54

HP:s rapport slår förväntningarna – rekordleverans av datorer
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HP:s, rapportslår , förväntningarna, rekordleveransav , datorer
Kristianstadsbladet - 24 okt 14 kl. 05:30

Osäkert inför Ericssons rapport

I dag rapporterar de både tungviktarna Ericsson och Volvo. Ericsson är en av våra folkaktier med cirka 540 000 aktieägare. Volvo har omkring 150 000 aktieägare.

TA - 24 okt 14 kl. 05:30

Osäkert inför Ericssons rapport

I dag rapporterar de både tungviktarna Ericsson och Volvo. Ericsson är en av våra folkaktier med cirka 540 000 aktieägare. Volvo har omkring 150 000 aktieägare.

BT - 24 okt 14 kl. 05:30

Osäkert inför Ericssons rapport

I dag rapporterar de både tungviktarna Ericsson och Volvo. Ericsson är en av våra folkaktier med cirka 540 000 aktieägare. Volvo har omkring 150 000 aktieägare.

DI - 05 feb 19 kl. 07:02

Axfoods rapport i linje med förväntningarna – föreslår oförändrad utdelning

Axfoods rapport för det fjärde kvartalet kom in i stort sett i linje med förväntningarna. Omsättningen landade på 12.370 miljoner kronor medan rörelseresultatet landade på 425 miljoner kronor..

PrivataAffärer - 18 nov 19 kl. 11:35

Analytiker: Catena Medias uppgång före rapport skapar fallhöjd

Läs även: Catena Medias vd: Mycket positiv syn på USA-marknaden ”Det är svårt att säga varför, men går man tillbaka någon vecka eller två så är den tillbaka där den var runt 43-44 kr. Så förväntningarna var ganska högt satta inför rapporten”, säger en analytiker till Nyhetsbyrån Direkt. Bara under förra veckan steg aktien 14 procent inför måndagens rapport

Ekonomistas - 16 jun 14 kl. 08:30

Saklig och balanserad rapport från FI – osakligt och tendentiöst uttalande från IMF

I veckan har Finansinspektionens presenterat sin stabilitetsrapport, som är saklig och balanserad. En IMF-delegation har samtidigt, som ett led i den regelbundna s.k.

SvD - 13 aug 14 kl. 06:15

Makrodagen: prospera, uk-infl rapport, usa-detaljhandel i fokus

På onsdagen står för svensk del TNS Prosperas enkät om inflationsförväntningarna (klockan 8.00) i fokus, denna gång bland marknadsaktörer. Vid den senaste mätningen i juli drogs inflationsförväntningarna ned på 1-2 års sikt, medan 5-årsförväntningarna låg still på 1,8 procent..

PrivataAffärer - 06 feb 20 kl. 07:20

Nokia klådde förväntningarna

Nokia redovisar ett resultat per aktie, exklusive extraordinära kostnader (non-IFRS), på 0:15 euro för det fjärde kvartalet 2019. Genomsnittet av 22 analytikers förväntningar låg på en vinst på 0:13 euro per aktie, enligt Infronts sammanställning. Det rapporterade resultatet per aktie blev 0:10 euro, mot snittestimatet 0:08 euro per aktie.

Dagensanalys.se - 05 aug 17 kl. 19:38

Salesforce senaste rapport visar hur marknadsförare blir framgångsrika med sociala medier

Salesforce senaste rapport “State of Marketing”, som bland annat fokuserat på trender inom sociala medier visar att företag måste ha en marknadsstrategi för sociala medier och att det är av stor vikt att strategin integreras med övriga kanaler, framförallt kundtjänst, för att bli framgångsrik. Varumärken måste finnas tillgängliga i sociala medier Sociala medier är en integrerad del av den moderna kundresan som ofta börjar med ett inlägg på Facebook, följt av e-postmarknadsföring och till slut köp på en e-handelssajt för att sedan eventuellt ta kontakt med kundtjänst via Twitter eller Facebook. En marknadsföringsstrategi för sociala medier är inte längre bara bra att ha utan ett måste för alla varumärken som vill interagera framgångsrikt under hela kundres

Expressen - 25 okt 18 kl. 07:08

SEB:s rapport bättre än väntat på flera plan

Bättre än väntat och ett lyft på flera plan.Så kan man sammanfatta SEB:s rapport för tredje kvartalet.– En rapport som på alla punkter utom räntenettot slår förväntningarna, säger börsanalytikern Ulf Petersson till DiTV..

Affärsvärlden - 17 jul 13 kl. 09:50

Analytiker: Bankerna prickar förväntningarna

Både Handelsbankens och Nordeas rapport för det andra kvartalet hamnade väldigt mycket i linje med förväntningarna, både avseende resultatet och kapitalet. Positivt i Nordeas fall var att kapitalet stärktes, även om banken fortsatt ligger väl bakom sina närmaste konkurrenter. Det säger analytiker till Nyhetsbyrån Direkt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.