GT > Nyheter

Monday, 25 January, 15:11

GT - 24 nov 20 kl. 15:35

Här byggs världens största padelarenaGloben i Stockholm tömdes på evenemang under coronapandemin och ska den kommande tiden i stället bli padelarena.Nu går Åbymässan i Mölndal, som stängt mässverksamheten under pandemin, i samma riktning. Enligt Mölndals-Posten ska anläggningen bli världens största padelarena – med 26 banor.– Jag har aldrig varit med om något liknande, säger Andreas Ehrnvall, delägare i Padelpartners..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Stockholm, Åbymässan, Mölndal, Mölndals-Posten, Andreas Ehrnvall, Padelpartners

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här byggsvärldens största , padelarena
SR - 6 timmar sedan

Bråk när elnätet byggs ut i Sverige

Den gröna elen ses som en klimaträddare. Men i takt med att elnätet byggs ut, ökar konflikterna kring bygget av nya kraftledningar i Sverige..

YLE - 08 apr 17 kl. 08:00

Nu byggs hus för pandor på Ähtäri zoo

Arbetet är i full gång med att bygga det hus som paret jättepandor ska flytta in i på Ähtäri zoo i slutet av året. Huset byggs på paradplats i djurparken. Här byggs huset som de två jättepandorna ska bo i.

YLE - 28 apr 16 kl. 06:27

Hundratals nya vindkraftverk byggs i Finland

Det är ett toppår för byggande av vindkraft. Hundratals nya kraftverk byggs runtom i landet - majoriteten av dem i de fyra österbottniska landskapen. Som bäst pågår konstruktionen av 234 vindkraftverk, med en sammanlagd kapacitet på 759 megawatt.

Cornucopia - 07 okt 17 kl. 10:53

Intelligence Watch: Det byggs för mycket, för dyra och fel bostäder

Ekonomen Anders Olshov från tankesmedjan Intelligence Watch skriver i en debattartikel hos DN Debatt att det byggs för många och för dyra lägenheter i förhållande till den köpsvaga efterfrågan. Behovet av bostäder beror på flyktingar och deras anhöriga, medan det byggs lyxbostäder dessa inte kommer ha ekonomi att flytta till.


Tankesmedjan Intelligence Watch ekonom Olshov konstaterar i en debattartikel hos DN Debatt att det byggs bostäder som inte efterfrågas.

YLE - 20 aug 12 kl. 15:51

Holm skola i Larsmo byggs ut

Holm skola i Larsmo byggs ut igen. En ny byggnad för förskolan och daghemmet byggs också på skolområdet. För tre år sedan blev den förra skolutbyggnaden klar, nu byggs den ut igen.

Cornucopia - 13 nov 13 kl. 08:17

BR byggs med halva livslängden mot HR

KTH-doktoranden Jonas Anund1. skriver hos Talentum/Ny Teknik att hyresrätter byggs för minimalt underhållsbehov och maximal livslängd, medan bostadsrätter byggs för att kunna ta ut maximalt pris och man struntar i all erfarenhet om hur man ska bygga flerbostadshus (eller radhus förmodar jag). BR-huset behöver bara hålla fem år för byggfusk och tio år för dolda fel, och sedan är exploatören fri, medan klubbmedlemmarna blir sittande med skiten.

YLE - 05 maj 15 kl. 09:38

Handelskammare vill att Östersundom och Malms flygplats byggs ut genast

Helsingforsregionens handelskammare ryter till om bristen på bostäder. För att få fart på bostadsproduktionen anser handelskammaren att staden snabbt bör planlägga och bygga ut Östersundom och Malms flygplats. Handelskammaren anser att det är problematiskt om Östersundom och Malms flygplats inte byggs ut.

Uppsalanyheter.se - 03 mar 16 kl. 12:52

450 nya bostäder byggs i Gränbystaden

Närmare 450 nya lägenheter kommer att byggas i Gränbystaden Uppsala, första spadtaget för satsningen togs idag vid lunchtid av bland annat kommunalrådet Erik Pelling (S).Närmare 450 nya lägenheter kommer att byggas i Gränbystaden Uppsala, första spadtaget för satsningen togs idag vid lunchtid av bland annat kommunalrådet Erik Pelling (S).   På plats vid dagens symboliska första spadtag fanns förutom Erik Pelling (S) även Atrium Ljungbergs vd Annica Ånäs samt TL Byggs vd Johan Edlund.

Cornucopia - 19 nov 16 kl. 10:22

Analys: Det byggs för mycket i Stockholm - risk för priskrasch

Catella har gjort en analys som talar för att det byggs för mycket i Stockholmsområdet. Byggandet överstiger behovet och det finns en risk för en priskrasch på grund av överutbud efter 2021. Eller om man så vill - 90-talskraschen upprepar sig.

Västerbottens Folkblad - 04 maj 17 kl. 20:00

”Det byggs mycket men ännu mer behövs”

Det har inte byggs så mycket i Sverige sedan 1992. Nästan 46000 lägenheter färdigställdes under 2016. Också här i Västerbotten byggs det mer än på väldigt länge.

Skånskan - 08 maj 18 kl. 14:00

Här byggs byns högsta hus

Teckomatorp De fyra våningsplanen är på plats i vad som kommer att bli ­Teckomatorps högsta hyreshus.
Om knappt två veckor ryker byggställningarna.– Vi kommer ha en ­förbesiktning den 19 maj då man besiktar tak och väggar.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Klart: Göteborg ska få nya arenor

Scandinavium ska ersättas av en ny multiarena.Göteborg får även en ny arena som ersätter Lisebergshallen, samt hallar som ersätter Valhallas sporthallar.Detta står klart efter en uppgörelse på måndagen mellan samtliga partier, utom MP och SD.

GT - 3 timmar sedan

Vardagshjälten Birgitta, 23, hjälper personer i riskgrupp

I coronapandemins fotspår skapades en Facebookgrupp där medlemmarna handlar mat, medicin och andra livsviktiga varor åt personer som själva inte kan ta sig ut. Birgitta Fox, 23, är en av vardagshjältarna som har hjälpt många i riskgruppen under hela pandemin. – Folk blir väldigt glada och många gånger önskar man att det gick att krama om varandra, säger Birgitta..

GT - 4 timmar sedan

Iva-patienter med covid-19 fortsätter minska i Västra Götaland

Antalet patienter som behöver intensivvård för covid-19 minskar i Västra Götaland.Över helgen har patienterna minskat från 66 till 57.Antalet patienter som behöver IVA-vård för covid-19 är 20 färre än förra måndagen.

GT - 8 timmar sedan

Brand i kexfabriken – personal evakuerad

Det brinner i en kexfabrik i Kungälv.Räddningstjänst är på plats och personal har evakuerats.– Vi har påbörjat släckning som ger effekt, säger Bosse Florell vid räddningstjänsten Storgöteborg till GP..

GT - 10 timmar sedan

Här är gatorna där flest fått p-böter

När det utfärdas p-böter i Göteborg är bilisterna på Kungstorget allra värst. GT har sammanställt gatorna där flest bilar blir lappade – och centrumparkeringarna dominerar listan. Under pandemiåret blev det dessutom extra många böter vid badplatserna.

GT - 10 timmar sedan

Sommarjobben på Rhodos blev en mardröm: ”Olagligt”

Hundratals ungdomar söker årligen sommarjobb på partyklubbar i semesterparadiset Rhodos.I jobbannonserna utlovas ”goda löneavtal och anställningsbevis”, samtidigt som många drömmer om fester, sol, bad och nya vänner. Men nu vittnar flera tidigare anställda om obefintliga avtal, osäkra villkor och olagliga arbetsuppgifter.

GT - 14 timmar sedan

Utbrott på SÄS i Borås – flera i personalen smittade

På Södra Älvsborgs Sjukhus i Borås är det flera i personalen på en avdelning som smittats av coronaviruset, rapporterar Borås Tidning.Samtidigt utreder sjukhuset ett annat misstänkt utbrott på en annan avdelning..

GT - 16 timmar sedan

Skottlossning i Ale – misstänkt mordförsök

Polisen larmades på söndagskvällen till Älvängen i Ale kommun efter att flera vittnen hört skott som avlossats. – Det är en skottlossning. Någon form av skott har avlossats, det är rubricerat som försök till mord.

GT - 18 timmar sedan

Man knivskuren på centralstationen i Göteborg

En man har knivskurits i ett bråk på centralstationen i Göteborg på söndagskvällen.Enligt polisen ska mellan fyra till sju personer ha varit inblandade i bråket.– Vi har ambulans på plats, jag vet inte om den har lämnat eller inte, säger vakthavande befäl Johan Ljung i polisregion Väst..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.