Corren > Nyheter

Friday, 22 January, 10:38

Corren - 24 nov 20 kl. 15:30

"Psykiatriambulanser borde finnas överallt"Utredningen om en särskild psykiatriambulans i Östergötland har försenats. Enligt regionen lades ärendet åt sidan på grund av coronapandemin..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Östergötland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Psykiatriambulanser, borde, finnas, överallt
GöteborgsPosten - 15 okt 14 kl. 05:00

”Ebolasmitta kan finnas överallt”

Johanna Linder arbetar för Läkare utan gränser i Liberia. Ebolahotet har vuxit hela tiden.– Vi vet att smittan kan finnas överallt, säger den 30-åriga göteborgskan..

Expressen - 07 mar 15 kl. 06:44

"Jag tycker inte att play in borde finnas"

Färjestad och Brynäs ställs på nytt mot varandra i en på förhand infekterad slutspelsserie. Men efter en tung säsong i Gävle ställer sig lagkaptenen Niclas Andersén frågande till om Brynäs överhuvudtaget är värda en chans att slåss om guldet. - Personligen tycker jag inte att play in borde finnas i SHL.

Expressen - 19 maj 15 kl. 23:17

Hjalmarsson: "Borde finnas ett pris för oss"

LOS ANGELES. Det borde finnas ett pris för de mest destruktiva spelarna i NHL. Det är en av de bästa defensiva backarna som säger det.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

9 asgrymma emojis som verkligen borde finnas

Alla älskar ju emojis, och sättet de förgyller allas våra liv. Men finns det verkligen tillräckligt många? Bläddra i bildspelet ovan för att se nio emojis som borde finnas på din mobil snart!

SR - 22 okt 15 kl. 17:25

Det borde finnas regler, filmen man inte vill bedöma

Det borde finnas regler heter filmen om Mia och Mirjam 14 år och deras supersmarta kompis Karl, precis nosande på vuxenlivet i en liten stad någonstans i Sverige..

IDG - 08 aug 16 kl. 08:46

10 smarta prylar från fiktionens värld – och som borde finnas i verkligheten


Vi ser dem i filmer och drömmer om att kunna använda dem på riktigt. Här tio prylar från fiktionens värld som borde finnas i verkligheten..

YLE - 12 apr 18 kl. 09:00

Buffons hårda ord mot domaren: "Han har en soptunna där hans hjärta borde finnas"

Det var kanske inte det utträde ur Champions League-fotbollen som Gianluigi Buffon hade tänkt sig. Efter utvisningen på tilläggstid mot Real Madrid går Juventus-målvakten till verbalt angrepp mot domaren. Han har en soptunna där hans hjärta borde finnas, säger Buffon enligt italienska källor..

SmålandsPosten - 21 jun 19 kl. 05:30

Det borde finnas andra värdemätare än pengar

Det borde finnas andra värdemätare än pengar när kommunfullmäktige tar viktiga beslut. Kommuninnevånarnas trivsel är en viktig sådan. Minskning av stadens negativa påverkan på klimatet är en annan..

Corren - 24 jan 20 kl. 08:00

"Det borde finnas utrymme för taxi här"

Mjölby kommun borde vara stor nog för att det ska finnas utrymme för taxi..

Sydsvenskan - 13 feb 13 kl. 06:30

Hennes insikter borde finnas i en handbok

Agneta Nordberg, Lund, har som tidigare meddelats avlidit, 70 år gammal. Hennes närmaste är döttrarna Annika och Åsa, sex barnbarn och en bror.Agnetas hall var speciell.

YLE - 31 dec 17 kl. 07:58

Forskare: Borde finnas lag om utlänningars ägande av mark

Finlands lag borde ändras så att man definierar var utländska medborgare inte får äga mark, säger forskaren Hanna Smith till Lännen Media..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.