DI > Ekonomi

Wednesday, 20 January, 11:36

DI - 24 nov 20 kl. 15:16

Autoliv vill flytta produktion från Sverige
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Autolivvill , flytta, produktionfrån , Sverige
Regeringen - 09 dec 16 kl. 11:12

Mikael Damberg kräver stopp av subventioner för att flytta produktion från Sverige

Närings- och innovationsminister Mikael Damberg skickar idag ett brev till EU-kommissionen tillsammans med tre ministerkollegor. I brevet protesterar Damberg mot subventioner för att flytta produktion från Sverige till andra EU-länder..

YLE - 12 jun 15 kl. 04:12

HS: Viking Line hotar med att flytta till Sverige

Viking Line överväger starkt att flytta till Sverige om den finska regeringen skär ner 20 miljoner euro i stödet till passagerarfärjorna, rapporterar Helsingin Sanomat. För Viking Lines del skulle det minskade stödet betyda ett hål i kassan på till och med 13 miljoner euro. - Att flytta till Sverige skulle vara den sannolika åtgärden och efter det skulle vi betala skatt till Sverige, säger Viking Lines vd Jan Hanses till HS.

YLE - 12 jun 15 kl. 04:12

Viking Line hotar med att flytta till Sverige

Viking Line överväger starkt att flytta till Sverige om den finska regeringen skär ner 20 miljoner euro i stödet till passagerarfärjorna. För Viking Line, med sina fem passagerarfärjor, skulle det minskade stödet betyda ett hål i kassan på till och med 13 miljoner euro. - I och med att vi är det största finska passagerarfartygsrederiet så drabbar denna åtgärd oss kraftigast.

DI - 02 feb 17 kl. 16:02

Björklunds ilska: "Flytta inte Sverige tillbaka till 1950-talet"

Efter Di:s artiklar om vinsttaket i välfärden gick Liberalernas ledare Jan Björklund till hårt angrepp mot statsminister Stefan Löfven på torsdagen. ”Flytta inte Sverige tillbaka till 1950-talet. Låt inte Vänsterpartiet diktera detta”, sa Björklund från talarstolen..

Expressen - 24 feb 18 kl. 10:42

Legendarens råd: Flytta till Sverige

PYEONGCHANG. Efter Sveriges succé i skidskytte under OS råder skidlegendaren Torgeir Björn norrmännen att flytta till Sverige och träna. Det får den norske skidskytten Tarjei Bö att reagera.

SVT - 26 nov 18 kl. 22:25

Oron växer i svenskbyn i Ukraina – flera vill flytta till Sverige

De pratar flytande svenska. Men de bor på den fattiga ukrainska landsbygden – inte långt från den rysskontrollerade Krimhalvön. Efter Rysslands attack i söndags växer nu oron bland svenskättlingarna i Gammalsvenskby.

E24 - 08 mar 12 kl. 08:49

Cloetta: ÖvervÄger stÄnga fabriker, flytta produktion

Cloetta överväger att stänga fabrikerna i Aura i Finland, Gävle och Alingsås i Sverige samt flytta merparten av produktionen till Levice i Slovakien och Ljungsbro i Sverige. Åtgärderna skulle leda till en total engångskostnad om 320-370 miljoner kronor och ge en årlig besparing om cirka 100 miljoner kronor på ebitda-nivå..

DI - 19 sep 18 kl. 22:05

Volvos plan för att ducka Trumps tullar – flytta produktion till Sverige

Med kinesisk ägare och USA-import från Kina hamnar Volvo Cars i kläm i det upptrappade handelskriget mellan USA och Kina.  För att parera tullarna är bolaget berett att flytta produktionen av sin bästsäljare XC60 från Kina till Sverige..

GöteborgsPosten - 20 sep 18 kl. 08:35

Volvo kan flytta produktion från Kina till Torslanda i upptrappat handelskrig

Med det upptrappade handelskriget mellan USA och Kina kan Volvo flytta den produktion av storsäljande XC60 som sker i Kina till Göteborg. Det meddelar företaget. I pusslet berörs i sådana fall V60-produktionen..

DI - 19 jun 19 kl. 10:30

Handelskriget: Apple tänker flytta produktion från Kina

Teknikjätten Apple överväger att flytta en del produktion från Kina till Sydostasien, enligt uppgifter till Nikkei Asian Review..

DN - 02 nov 16 kl. 16:56

”Logiskt att Volvo flytta produktion till Kina”

Volvo Cars flyttar nya modellen S90 från Torslanda till Kina. Där ska även nästa 40-serie byggas. Därmed förskjuts tyngdpunkten alltmer mot Kina i en tid när försäljningen faller i Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.