GT > Nyheter

Monday, 25 January, 13:37

GT - 24 nov 20 kl. 12:50

Emilie Stordalen om krisen: ”Min värld har kollapsat”Hotellbranschen har haft det tufft under coronapandemin, familjen Stordalens imperium är inget undantag.Under ett webbseminarium berättade Petters dotter Emilie Stordalen om krisen. – Vi hade aldrig föreställt oss detta. Jag kommer aldrig ta något för givet igen. 2021 blir vårt tuffaste år någonsin, säger hon, enligt norska Dagens Näringsliv.
Läs mer på GT
Läs mer om:
Stordalen, Stordalens, Petters, Emilie Stordalen, Dagens Näringsliv

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Emilie, Stordalenom , krisenMin , världhar , kollapsat
Supermiljöbloggen - 15 jul 15 kl. 22:08

Vi har blivit en stor värld på en liten planet

Missade du professor Johan Rockströms sommarprat i P1 i söndags? Det är inte försent att lyssna på Sveriges Radios podversion som ligger uppe på hemsidan några veckor till. Miljöforskaren och agronomen Johan Rockström berörde många med sitt sommarprat om klimatet i söndags, vad som nu händer i den värld vi lever i och vad vi kan göra för att låta vår vackra planet gå i arv till kommande generationer.

Cornucopia - 14 jun 15 kl. 10:42

Det är inte för sent att preppa när krisen kommer

Gängse besked inom preppingkretsar är att man måste vara förberedd innan krisen kommer. I sak är det korrekt, men det är ändå inte för sent att preppa när katastrofen är här, eftersom stora delar av befolkningen kommer hamna i förnekelsefasen och inte göra något.

Grundförutsättningen är dock att man är förberedd och har det viktigaste, som mat och vatten, och särskild utrustning.

HBL - 26 jan 13 kl. 15:01

Toppar hämtar andan i Davos efter krisen

Årets toppmöte i Davos har varit som en utdragen suck av lättnad. Men tron på att krisen nu är över delas inte av alla. Näringslivet väntar fortfarande på lyftet.

YLE - 18 jul 14 kl. 11:33

Tuomioja: Det här kan bli vändpunkten i krisen

President Tarja Halonen säger att nedskjutningen av planet i Ukraina visar att det inte finns kvar just någon utomstående i krisen. Hon anser också att det internationella samfundet borde göra sitt bästa för att få till stånd ens en bräcklig fred i regionen. President Halonen säger till Yle Uutiset att händelsen är mycket sorglig och hon hoppas att man snart lyckas åstadkomma lugn i området.

GlobeNewswire - 02 jul 20 kl. 10:00

Workday People Analytics levererar automatiserade lösningar för att hjälpa företag att optimera sin arbetskraft i en föränderlig värld

Maskininlärning och augmented analytics ger insikt i och identifierar möjligheter att hjälpa företag att ta sig starkare ur krisenSTOCKHOLM, Sverige, July 02, 2020 (GLOBE NEWSWIRE) -- Workday Inc. (NASDAQ: WDAY), ledande inom företagsmolnapplikationer för ekonomi och HR, lanserar Workday People Analytics – en analysbaserad applikation som identifierar risker och möjligheter inom arbetsgrupper och presenterar dessa insikter i ett lättförståeligt story-format. Informationen ger HR- och företagsledare möjlighet att nå starkare resultat – snabbare – genom att fatta bättre beslut gällande sina anställda.

Expressen - 28 jun 16 kl. 14:00

Gunhild Stordalen är inte rädd för döden

För bara tre veckor sen gick min morfar oväntat bort. Samma natt vaknar jag med en nästan fysisk känsla av att befinna mig i hans och mormors mexitegelvilla. Doften av vinbärsbuskar, potatisjord, träskor, Dubbeldusch och Volvo, blir som en svindlande påminnelse om att denna nyss så självklara lilla värld inte längre finns..

BT - 03 dec 12 kl. 13:47

Nu drabbas tjänstemännen av krisen

För fyra år sedan slog krisen främst mot industriarbetarna. Nu är det tjänstemännens tur. Men akademikernas kompetens övervinner konjunkturläget.

Kristianstadsbladet - 08 mar 13 kl. 07:00

12 förslag för en bättre värld

Foto: Scanpix
Vad krävs för att vi ska få ett mer rättvist och jämlikt samhälle? Fyra personer fick frågan; två genusforskare, en konstnär och en aktivist. Här är deras svar, tolv förslag som vill förändring.

Cornucopia - 16 sep 14 kl. 10:16

Om krisen kommer ...

En gång i tiden hette det Om kriget kommer ... Nu heter det Om krisen kommer. Informationsfilm från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap nedan.

Världen Idag - 09 mar 18 kl. 00:00

Vad har du memorerat som hjälper dig när krisen kommer?

För många år sedan när våra barn var små åkte vi till Astrid Lindgrens värld för ett par dagar med familjen. Som barnfamilj är platsen ett paradis där barnens innersta önskningar blir uppfyllda. Karaktärer och miljöer som barnen fantiserat och läst om dyker plötsligt upp framför deras ögon.

Cornucopia - 21 maj 18 kl. 09:02

MSB presskonferens: Om kriget eller krisen kommer

Nu klockan 09:00 drar MSB igång sin presentation av broschyeren Om krisen eller kriget kommer. Jag uppdaterar någorlunda live nedan nedan.
Generaldirektör Dan Eliasson leder presskonferensen.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Vardagshjälten Birgitta, 23, hjälper personer i riskgrupp

I coronapandemins fotspår skapades en Facebookgrupp där medlemmarna handlar mat, medicin och andra livsviktiga varor åt personer som själva inte kan ta sig ut. Birgitta Fox, 23, är en av vardagshjältarna som har hjälpt många i riskgruppen under hela pandemin. – Folk blir väldigt glada och många gånger önskar man att det gick att krama om varandra, säger Birgitta..

GT - 3 timmar sedan

Iva-patienter med covid-19 fortsätter minska i Västra Götaland

Antalet patienter som behöver intensivvård för covid-19 minskar i Västra Götaland.Över helgen har patienterna minskat från 66 till 57.Antalet patienter som behöver IVA-vård för covid-19 är 20 färre än förra måndagen.

GT - 7 timmar sedan

Brand i kexfabriken – personal evakuerad

Det brinner i en kexfabrik i Kungälv.Räddningstjänst är på plats och personal har evakuerats.– Vi har påbörjat släckning som ger effekt, säger Bosse Florell vid räddningstjänsten Storgöteborg till GP..

GT - 9 timmar sedan

Här är gatorna där flest fått p-böter

När det utfärdas p-böter i Göteborg är bilisterna på Kungstorget allra värst. GT har sammanställt gatorna där flest bilar blir lappade – och centrumparkeringarna dominerar listan. Under pandemiåret blev det dessutom extra många böter vid badplatserna.

GT - 9 timmar sedan

Sommarjobben på Rhodos blev en mardröm: ”Olagligt”

Hundratals ungdomar söker årligen sommarjobb på partyklubbar i semesterparadiset Rhodos.I jobbannonserna utlovas ”goda löneavtal och anställningsbevis”, samtidigt som många drömmer om fester, sol, bad och nya vänner. Men nu vittnar flera tidigare anställda om obefintliga avtal, osäkra villkor och olagliga arbetsuppgifter.

GT - 12 timmar sedan

Utbrott på SÄS i Borås – flera i personalen smittade

På Södra Älvsborgs Sjukhus i Borås är det flera i personalen på en avdelning som smittats av coronaviruset, rapporterar Borås Tidning.Samtidigt utreder sjukhuset ett annat misstänkt utbrott på en annan avdelning..

GT - 14 timmar sedan

Skottlossning i Ale – misstänkt mordförsök

Polisen larmades på söndagskvällen till Älvängen i Ale kommun efter att flera vittnen hört skott som avlossats. – Det är en skottlossning. Någon form av skott har avlossats, det är rubricerat som försök till mord.

GT - 17 timmar sedan

Man knivskuren på centralstationen i Göteborg

En man har knivskurits i ett bråk på centralstationen i Göteborg på söndagskvällen.Enligt polisen ska mellan fyra till sju personer ha varit inblandade i bråket.– Vi har ambulans på plats, jag vet inte om den har lämnat eller inte, säger vakthavande befäl Johan Ljung i polisregion Väst..

GT - 17 timmar sedan

Förvirring i Värmland – efter regeringens besked

På söndagen kom regeringens besked: Vid midnatt stängs gränsen för inresande från Norge.Något som kommer få ”stora konsekvenser” enligt Värmlands hälso- och sjukvårdsdirektör, Lena Gjevert.– Värmland är en gränsregion och detta får naturligtvis stora konsekvenser för många inte minst för flera arbetspendlande medarbetare i kommunerna och i Region Värmland, säger hon i ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.