Nerikes Allehanda > Opinion

Saturday, 16 January, 16:53

Nerikes Allehanda - 24 nov 20 kl. 08:32

Sabotage mot buskage får finkar att flyttaOffentligt vill de flesta skydda miljön och verka för hållbarhet. Även Örebro kommun sällar sig....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Örebro

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sabotagemot , buskagefår , finkaratt , flytta
BT - 24 okt 13 kl. 12:14

Buskage gör inte folk kriminella

Det är väl konstigt att man diskuterar ett enskilt buskage i den lilla Stadsparken när vi ser hur många brott som begås på andra håll. Nog måste det finnas viktigare saker, skriver Åke Johansson. Stadsparken är den enda kvarvarande 1800-talsparken i Borås.

Skånskan - 11 mar 20 kl. 16:13

Vill flytta efter mordet

Malmö Efter mordet vid Holmatorget i tisdags har 77-årige Kaj Johansson börjat se måttet rågat:
– Jag har faktiskt ingen lust att bo kvar här längre, jag vill flytta till Lomma i stället, säger han.Det var vid 17.20-tiden på tisdagskvällen som en ung man sköts på torget och senare avled av sina skador på sjukhuset.

Skånskan - 12 dec 18 kl. 23:35

”Den som är mot mångkultur bör flytta”

ESLÖV Förbjud jullov, påsklov och andra skolledigheter med religiös bakgrund. Inrätta ett utskott för försvar av mångkultur under kommunstyrelsen – och hjälp motståndarna att flytta till andra orter.
Alla män över 18 år i Eslöv ska vart tredje år kallas till tvingande kurser i jämställdhet och allas lika värde.

Kristianstadsbladet - 22 jun 11 kl. 18:29

ABK avskriver misstankarna om sabotage

Arkivfoto: Lars Ottosson
Det var fel på hissarnas låsanordningar. ABK avskriver misstankarna om sabotage.
Det var i slutet av maj som ABK upptäckte att något var fel med två hissar i det kommunala bostadsbolagets innerstadsområde.

Nyheter Väst - 10 mar 14 kl. 09:02

Stopp mellan Borås och Göteborg för tågtrafiken efter sabotage.

På måndagsmorgonen hade någon placerat ut traktordäck på tågspåret mellan Göteborg och Borås. Följden blev förseningar och klassas som sabotage. Under måndagsmorgonen har någon lagt ut traktordäck på spåren mellan Göteborg och Borås.

Barometern - 07 sep 14 kl. 15:44

Politiker kan ha utsatts för sabotage

Det blev en otrevlig resa hem till Kalmar för SD-politikern Thoralf Alfsson som åkt till Oskarshamn för att stödja Jimmie Åkessons tal. Politikern märkte direkt att något var fel med bilen när han på fredagskvällen skulle köra hem och stannade därför till vid en mack. Väl där visade det sig att fyra hjulbultar saknades från vänster framhjul.

SmålandsPosten - 14 sep 14 kl. 10:58

Politikerbilar utsatta för sabotage

Både Moderaterna och Kristdemokraternas kampanjbilar har utsatts för sabotage i natt.
- Någon har valt att köra in en kniv och en spik i min partimärkta bil, säger Roland Gustbée (M) Såhär på valdagen har minst två politiker i Växjö vaknat upp till sabotage på sina bilar. Moderaten Roland Gustbée upptäckte att däcket på hans privata bil skurits sönder.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sabotage vid skånsk skola – fällor gillrade över brunnslock

TYRINGE. Det var under måndagen som en polisanmälan om ett sabotage kom in till ledningscentralen i Skåne. Någon eller några har lyft bort ett antal brunnslock utanför en skola i Tyringe, som ligger utanför Hässleholm.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sabotage vid skola – fällor gillrade över brunnslock

TYRINGE. Det var under måndagen som en polisanmälan om ett sabotage kom in till ledningscentralen i Skåne. Någon eller några har lyft bort ett antal brunnslock utanför en skola i Tyringe, som ligger utanför Hässleholm.

Cornucopia - 16 maj 16 kl. 16:30

Polisen: Sabotage fällde masten

Polisen i Borås är nu helt övertygade att det var ett sabotage som fällde den över 300 meter höga radio- och TV-masten utanför Borås.

Polisen säger nu till Borås Tidning:"Vi är 100 procent säkra på att det handlar om sabotage. Vi har gjort fler fynd som tyder på att det är sabotage.

Expressen - 27 dec 19 kl. 16:55

Studenter bjöd 1800 på fest – kan tvingas flytta

Alkohol. Kaos. Sabotage.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.