Nerikes Allehanda > Opinion

Saturday, 16 January, 15:19

Nerikes Allehanda - 24 nov 20 kl. 08:10

Liberalerna sätter fokus på underhåll och drift inom samhällsbyggnadsområdetÖrebro kommun har fantastiska grundförutsättningar. Vår infrastruktur och övriga områden inom....
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liberalerna, sätter, fokus, underhålloch , driftinom , samhällsbyggnadsområdet
YA - 19 feb 17 kl. 08:40

Liberalerna fortsätter kritisera Skansenplaner

Kommunstyrelsen har sagt ja till att skriva avtal med Simrishamnsbostäder och företaget Sundprojekt, som vill bygga punkthus på Skansen. Liberalerna fortsätter dock att motsätta sig bostadsprojektet..

Blekinge Läns tidning - 22 aug 18 kl. 17:43

Liberalerna sätter vården i fokus

Liberalerna går till landstingsval med löftet ”Vård nära dig” och vill se en framtida personcentrerad vård med en ökad satsning på friskvård..

Expressen - 01 mar 19 kl. 06:30

Liberalerna sätter krokben för sig själva i EU-valet

Partiernas kandidatlistor visar att de inte tar EU-valet på så stort allvar. Annars skulle EU-vurmande Liberalerna inte toppa med Cecilia Wikström, som samlar lönande sidouppdrag. .

DN - 08 jul 19 kl. 16:09

Liberalerna sätter fem tjänstemän i Rosenbad

Liberalerna kommer att placera fem tjänstemän på regeringskansliet, enligt ett pressmeddelande.  Detta i syfte att kunna se till att partiets intressen bevakas under genomförandet av punkterna i Januariavtalet. .

Helsingborgs Dagblad - 24 aug 18 kl. 09:49

Liberalerna fortsätter på inslagen väg

Sommarjobbsgaranti och sommarkrog i valprogram. Men det mest fortsätter på den inslagna vägen..

Sydsvenskan - 30 nov 19 kl. 05:11

Liberalerna fortsätter krympa i mätning

Sverigedemokraterna fortsätter att växa i Svensk väljaropinion, en sammanvägning av flera opinionsmätningar som Kantar Sifo gör för Ekot. Partiet har vuxit en procentenhet från förra månadens mätning och får nu 22,9 procent, vilket är rekordhögt i denna.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 19 kl. 05:11

Liberalerna fortsätter krympa i mätning

Sverigedemokraterna fortsätter att växa i Svensk väljaropinion, en sammanvägning av flera opinionsmätningar som Kantar Sifo gör för Ekot. Partiet har vuxit en procentenhet från förra månadens mätning och får nu 22,9 procent, vilket är rekordhögt i denna.

UNT - 30 nov 19 kl. 05:11

Liberalerna fortsätter krympa i mätning

Sverigedemokraterna fortsätter att växa i Svensk väljaropinion, en sammanvägning av flera opinionsmätningar som Kantar Sifo gör för Ekot..

GöteborgsPosten - 30 nov 19 kl. 05:13

Liberalerna fortsätter krympa

Sverigedemokraterna fortsätter att växa i Svensk väljaropinion, en sammanvägning av flera opinionsmätningar som Kantar Sifo gör.

Nyan - 08 okt 19 kl. 19:52

Liberalerna vill sätta människorna främst

Pensionärer och ungdomar. Det är två grupper som Liberalerna fokuserar på i sitt valprogram. Utöver det ligger fokus på att få fler människor till Åland som kan bidra till tillväxt.

Sydsvenskan - 08 jul 19 kl. 15:44

L sätter folk i Regeringskansliet

Liberalerna sätter från den 15 augusti fem tjänstemän i Regeringskansliet. Det sker för att "underlätta arbetet med att genomföra de 73 punkterna i Januariavtalet mellan Socialdemokraterna, Centerpartiet, Liberalerna och Miljöpartiet de gröna", skriver.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.