DN > Nyheter

Monday, 23 November, 22:47

DN - Igår: 21:49

Så hanterar stockholmarna restriktionerna: ”Har blivit den nya vardagen”
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , hanterar, stockholmarna, restriktionernaHar blivit den nya , vardagen
Alliansfritt Sverige - 28 jan 14 kl. 19:25

Hälften av stockholmarna missnöjda med hemtjänsten

Mer än hälften av stockholmarna tycker att hemtjänsten fungerar dåligt. Enligt en SIFO-undersökning som SVT låtit göra är hela 54 % missnöjda med hur de äldre behandlas och det är klart över riksgenomsnittet. Vad är det då som skiljer Stockholm från resten av landet?

Corren - 01 apr 20 kl. 08:00

Så hanterar skolbespisningen coronareglerna

De nya restriktionerna om matservering gäller även skolmatsalarna..

SVT - 28 apr 20 kl. 00:38

Coronaläget – så hanterar de nordiska länderna viruset

Fullproppade uteserveringar eller nedstängda samhällen. Öppna grundskolor eller hemmasittande barn. De nordiska länderna har valt att tackla coronapandemin olika hårt – och flera av våra grannar lättar nu på restriktionerna.

Resume - 24 mar 15 kl. 16:03

Så hanterar SL kritikstormen

Trasiga rulltrappor, höjning av kortpriser och ökade kontroller i tunnelbanan har fått stockholmarna att ilskna till mot SL. Kritiken förs både genom sociala medier och genom protestlistor.– Vi har fina kundrelationer, säger Jesper Pettersson, pressansvarig på SL..

ÖstersundsPosten - 10 timmar sedan

Nya restriktionerna hårt slag – nu sitter krögaren Andreas Eriksson i en rävsax: ”Att hålla stängt går inte”

De nya restriktionerna som aviserades förra veckan blev kännbara direkt. Ett paradoxalt läge för....

Nyan - 08 jul 20 kl. 18:03

Ingen förändring i restriktionerna mellan Finland och Sverige

Utrikesminister Pekka Haavisto och inrikesminister Maria Ohisalo berättade om besluten gällande gränser och resor vid ett presstillfälle på onsdagskvällen. – Gränskontrollerna och restriktionerna fortsätter mellan Sverige och Finland, säger Ohisalo. Haavisto poängterar att man måste ta i beaktande att Finland och Sverige har olika smittläge och styra restriktionerna enligt det.

Cornucopia - 12 jun 20 kl. 13:37

Spaning: Även stockholmarna har tröttnat på coronapandemin

En uppföljande spaning efter den tidigare i Göteborg. Allt talar för att även stockholmarna nu tröttnat på coronapandemin - undantaget riskgrupper, anhöriga till svårt sjuka eller döda, och förstås sjukvårds- och omsorgspersonal. Spaning nedan.

GT - 23 apr 20 kl. 19:54

Nöjesparkens vädjan: Lätta på restriktionerna

Skara sommarland kommer inte att kunna öppna i år om restriktionerna ligger kvar på 50 personer eller om de åter skulle höjas till 500, skriver SVT Nyheter Väst.Det kostar helt enkelt mer att ha attraktionerna öppna.– Vi hoppas i förändringar på restriktionerna eller en annan tolkning av tillstånden, säger Janne Nilsson, vd på Skara sommarland, till SVT..

Dagensanalys.se - 17 sep 18 kl. 13:48

Ny undersökning om kundförtroende och hur företag hanterar personuppgifter

En ny internationell studie, Trends in Customer Trust från Salesforce Research visar att 6 av 10 inte litar på att företagen hanterar personuppgifter korrekt. Undersökningen visar också på en stor skillnad i hur bekväma olika åldersgrupper är med att lämna ut personlig information. Hela 64 procent av millennials och generation Z är bekväma med att dela personuppgifter, medan motsvarande siffra för babyboomers/traditionalister är 35 procent.

Nyheter 24 - 13 jul 11 kl. 23:47

Stockholmarna omtyckta i Båstad


Båstadpolisens stationschef Axel Johansson tycker att Stockholmarna festar lugnare än för tio år sedan. BÅSTAD. Tennisveckan lockar som vanligt tusentals besökare.

Nyheter 24 - 02 feb 12 kl. 21:01

Det vill stockholmarna göra innan döden


Medborgarskolan har tagit fram en lista på vad stockholmarna allra helst vill göra innan de dör. Resa världen runt, simma med delfiner eller bestiga Mount Everest. Genom alla tider har det gjorts listor på saker man måste hinna med innan man dör.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.