UNT > Nyheter

Monday, 23 November, 22:34

UNT - Igår: 21:25

Johansson får sparken – dagar före EMDå råder oklarheter om damernas handbolls-EM kommer att arrangeras i Danmark eller inte i december. Men det står klart är att Montenegro inte kommer att ledas av svenske förbundskaptenen Per Johansson, tidigare i det svenska landslaget..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
EM, Danmark, Montenegro, Per Johansson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johanssonfår , sparken, dagar, föreEM
Expressen - 08 apr 13 kl. 07:21

Därför får Ylva Johansson sparken

GÖTEBORG. Hon gick emot Stefan Löfven om vinster i välfärden och blev rasande när partiledningens kompromiss om föräldraförsäkringen blev känd. Dagen efter sparkades hon - och bara två timmar senare tackades hon av.

Expressen - 04 sep 15 kl. 12:23

Får sparken - dagar innan miljonloppet

För en dryg vecka sedan kvalade Heikki Pekkala in Stall Tillys travare Olympia Tilly till det pengastinna loppet Derbystoet. Det blir dock den sista hästen som startar för honom hos Stall Tilly då han sparkats som tränare. - Det stämmer, jag har fått sparken som tränare, säger Pekkala till Travrondens papperstidning..

GöteborgsPosten - Igår: 21:23

Johansson får sparken – dagar före EM

Då råder oklarheter om damernas handbolls-EM kommer att arrangeras i Danmark eller inte i december..

SvD - 10 feb 15 kl. 18:34

SCA:s vd Jan Johansson sparkas

Trycket blev för stort. Efter SvD Näringslivs och N360:s avslöjanden får SCA:s vd Jan Johansson sparken med omedelbar verkan. Han ersätts av Magnus Groth.

Eurosport - 05 apr 13 kl. 14:06

Ishockey - Utrensning i Frölunda - Sjöström och Johansson sparkas

Frölunda fortsätter att rensa i truppen. På fredagen fick Fredrik Sjöström och Mikael Johansson sparken..

SvD - 19 jan 15 kl. 07:31

Sca: sverker martin-lÖf sÄgs vilja sparka jan johansson - di

SCA:s och Industrivärdens styrelseordförande Sverker Martin-Löf planerar att ge SCA:s vd Jan Johansson sparken i efterdyningar till den flygskandal som har rullat i medierna de senaste månaderna..

SvD - 19 jan 15 kl. 07:31

Sca: sverker martin-lÖf sÄgs vilja sparka jan johansson - di

SCA:s och Industrivärdens styrelseordförande Sverker Martin-Löf planerar att ge SCA:s vd Jan Johansson sparken i efterdyningar till den flygskandal som har rullat i medierna de senaste månaderna. Samtidigt har det blommat upp en falang som stödjer motsatsen..

Aftonbladet - 04 sep 15 kl. 15:46

Får sparken – dagar innan miljonloppet

HBL - 06 dec 13 kl. 06:00

Oklart varför von Schoultz fick sparken

Ekenäs energis avgående direktör, Roald von Schoultz, har fått sparken från sitt nya jobb vid Imatran seudun sähkö. – Det dök upp uppgifter om honom som kom som en kalldusch, säger styrelseordföranden Aimo Sepponen.Roald von Schoultz valdes till posten som vd på Imatran seudun sähkö, som bland annat äger Estlands näststörsta elbolag, i november.

Nyheter 24 - 24 mar 12 kl. 14:03

Johansson: "Ångrar att jag inte tog steget över till NHL"


PUBLIKFAVORITEN. Djurgårdslegendaren om att följa klubben som åskådare, framtiden och att möta sin idol: "Han är utan tvekan den bästa spelare som någonsin funnits." STOCKHOLM.

Uppsalanyheter.se - 31 aug 17 kl. 23:33

SSL-tränaren får sparken för "opassande språkbruk"

SSL Dam: Sirius Innebandy säger upp avtalet med huvudtränaren Nicklas Johansson efter bara 4 månader. På klubbens hemsidan anges "opassande språkbruk" som en av orsakerna.Sirius Innebandy säger upp avtalet med huvudtränaren Nicklas Johansson efter bara 4 månader.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.