DI > Ekonomi

Wednesday, 25 November, 00:12

DI - I förrgår: 20:21

Säpo-chefen struntade i grundlag – informerade inte utrikesministern om Huawei-beslut
Läs mer på DI
Läs mer om:
Huawei

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säpo-chefen, struntadei , grundlag, informeradeinte , utrikesministernom , Huawei-beslut
DI - 23 apr 20 kl. 17:15

ECB-chefen flaggar för BNP-sänkningar på upp till 15 procent

ECB-chefen Christine Lagarde informerade EU-ledarna på torsdagen om att coronaviruspandemin kan sänka deras BNP med upp till 15 procent..

Skånskan - 02 mar 20 kl. 15:42

Hörby JO-anmäls för brott mot grundlag

hörby När Aftonbladets reporter Peter Kadhammar bad att få titta i kommunens diarium fick han göra det i sällskap av två tjänstemän och han fick max 30 minuter på sig.Grudlagsvidrigt, anser webbaserade Samhällsmagasinet Avsnitt som bevakar att myndigheter hanterar offentlighetsprincipen. De har anmält Hörby kommun till Justitieombudsmannen, JO.

Kristianstadsbladet - 14 jan 14 kl. 01:11

Egypten röstar om ny grundlag


I dag och i morgon röstar Egypten om en ny grundlag, för tredje gången sedan revolutionen i landet inleddes 2011.Folkomröstningen ses även som ett test på arméchefen Abd al-Fattah al-Sisis popularitet bland egyptierna, men väntas bojkottas av de som stöder den avsatte presidenten Muhammad Mursi. - Vi är inte nöjda med situationen, men vi kommer att rösta "ja" och be till Gud att det blir bättre, säger Om Sami, som lever i Kairos slum..

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 14 kl. 01:13

Egypten röstar om ny grundlag

I dag och i morgon röstar Egypten om en ny grundlag, för tredje gången sedan revolutionen i landet inleddes 2011. Folkomröstningen ses även som ett test på arméchefen Abd al-Fattah al-Sisis popularitet bland egyptierna, men väntas bojkottas av de som stöder den avsatte presidenten Muhammad Mursi..

BT - 14 jan 14 kl. 01:12

Egypten röstar om ny grundlag

I dag och i morgon röstar Egypten om en ny grundlag, för tredje gången sedan revolutionen i landet inleddes 2011. Folkomröstningen ses även som ett test på arméchefen Abd al-Fattah al-Sisis popularitet bland egyptierna, men väntas bojkottas av de som stöder den avsatte presidenten Muhammad Mursi.- Vi är inte nöjda med situationen, men vi kommer att rösta "ja" och be till Gud att det blir bättre, säger Om Sami, som lever i Kairos slum..

Kristianstadsbladet - 14 jan 14 kl. 01:19

Egypten röstar om ny grundlag igen


För första gången sedan president Muhammad Mursis fall går Egypten nu till valurnorna. En ny grundlag väntas få godkänt i den folkomröstning som genomförs under tisdagen och onsdagen.Mursis anhängare manar till bojkott snarare än att rösta nej, medan antalet ja-röster blir en värdemätare på den nya militärregimens popularitet.

BT - 14 jan 14 kl. 01:22

Egypten röstar om ny grundlag igen

För första gången sedan president Muhammad Mursis fall går Egypten nu till valurnorna. En ny grundlag väntas få godkänt i den folkomröstning som genomförs i dag och i morgon. - Vi är inte nöjda med situationen, men vi kommer att rösta "ja" och be till Gud att det blir bättre, säger Om Sami, som lever i Kairos slum.

BT - 16 jan 14 kl. 06:22

Egypten: Starkt stöd för ny grundlag

Enligt tidiga resultat från vallokaler röstade mer än 90 procent av egyptierna ja till förslaget om en ny grundlag, uppger myndigheterna, som även tror på ett högre valdeltagande än under tidigare omröstningar. - Godkännandet av konstitutionen kan ha överstigit 95 procent, sade Abdel Fattah Othman vid inrikesministeriet till den privata tv-kanalen Al-Hayat.Han uppgav att valdeltagandet kan ha varit mer än 55 procent, medan statlig tv uppgav siffran 50 procent.

BT - 26 jul 13 kl. 05:34

FN-chefen kräver att Mursi släpps

FN-chefen Ban Ki-Moon kräver att den egyptiska militären friger den störtade president Muhammad Mursi och andra ledare för Muslimska brödraskapet. Ban kräver att Mursi och hans kollegor friges och att deras fall granskas utan dröjsmål, sade en talesman för FN-chefen på torsdagen.Armén i Egypten hotar i en skarp varning att skjuta dem som använder våld inför den väntade konfrontationen mellan motståndare och anhängare till den störtade presidenten Muhammad Mursi.

ÖstersundsPosten - 22 nov 14 kl. 06:57

Åkte taxi 24 mil – struntade i att betala

En man stoppade en taxibil i Östersund under fredagskvällen med önskemål om att åka till Gäddede, en nätt resa på cirka 24 mil enkel väg. Taxichauffören informerade kunden innan avfärd om att resan skulle komma att kosta cirka 4 000 kronor, vilket mannen var tillfreds med..

BT - 25 jan 11 kl. 12:20

Struntade i chefen ? fick sparken

Kommunchefen vägrade skriva på licensavtalet, så Robert Svensson beordrade en underställd att förlänga kontraktet.
Då fick förvaltningschefen sparken. Licensavtalet med Microsoft har löpt i treårsperioder sedan 2005, och undertecknats av dåvarande kommunchef.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.