News55 > Nyheter

Sunday, 29 November, 08:56

News55 - 22 nov 20 kl. 19:35

Experter: Talet saknade positiva nyheterStatsministern ville samla folket i kampen mot coronaviruset genom sitt tal till nationen – men nämnde inget om kommande vaccin eller vad som händer om smittotalen fortsätter stiga. Människor lär undra kring bristen på konkretion, säger experter TT tala….
Läs mer på News55
Läs mer om:
TT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experter, Talet, saknade, positiva, nyheter
YLE - 22 okt 15 kl. 17:27

Så här sade våra experter i "Dina pengar"

Svenska Yles drygt fem timmar långa specialsändning "Dina pengar" behandlade ekonomi ur många olika perspektiv – bostadslån, ledarskap, entreprenörskap, med mera. Här är några citat av våra experter. Carolus Reincke Carolus Reincke Bild: YLE/Joakim Lax
Carolus Reincke: "När man följer med börskurser, delårsrapporter och dylikt, så är det viktigt att inte göra förhastade beslut, utan att göra rationella beslut.

YLE - 10 nov 14 kl. 15:27

Medierna väljer oftast manliga experter

Det är oftare män än kvinnor som intervjuas i media i egenskap av experter. Kvinnliga experter får stå för under 30 procent av expertkommentarerna, visar en undersökning som Institutet för riksdagsforskning vid Åbo universitet har gjort. Oftast är det en talför man som journalisterna känner sedan tidigare som får uttala sig, säger forskaren Mari K.

Kristianstadsbladet - 11 sep 14 kl. 06:05

Experter undersöker 300-årig mumie

En mumifierad biskop har legat begravd i Lunds domkyrka i över 300 år. Nu tas den ovanligt välbevarade kroppen fram i dagens ljus, och experter hoppas avslöja mer om hur 1600-talets Lundabor egentligen levde.
Klädd i sammet och vilandes på humle - Peder Winstrup är en av de bäst bevarade mumierna från 1600-talet, menar Per Karsten, chef för Historiska museet i Lund.

BT - 11 sep 14 kl. 06:05

Experter undersöker 300-årig mumie

En mumifierad biskop har legat begravd i Lunds domkyrka i över 300 år. Nu tas den ovanligt välbevarade kroppen fram i dagens ljus, och experter hoppas avslöja mer om hur 1600-talets Lundabor egentligen levde. Klädd i sammet och vilandes på humle - Peder Winstrup är en av de bäst bevarade mumierna från 1600-talet, menar Per Karsten, chef för Historiska museet i Lund.

BT - 08 nov 14 kl. 11:45

Kvarlevor kan vara saknade studenter

Mexikanska gängmedlemmar har erkänt att de dödat saknade studenter i Iguala och slängt deras kvarlevor i en flod. Men innan identifieringarna är klara vägrar föräldrarna att acceptera sönernas öde.Historien om de 43 studenterna som försvann i Mexiko i september kan vara på väg att klaras upp.

YLE - 08 feb 16 kl. 13:06

Arbetslösa it-experter får nytt jobb i tillväxtföretag

Snabbt växande företag har börjat ordna egna rekryteringsutbildningar för att få lämplig personal. För arbetslösa är det här ett sätt att få nytt jobb. På it-företaget Sofigate i Esbo går 14 arbetslösa it-experter en skräddarsydd utbildning för att kunna börja jobba på företaget.

Supermiljöbloggen - 18 jun 14 kl. 10:59

Experter: Klimatkostnader kraftigt underskattade

Kostnaderna för att inte balansera jordens skenande globala uppvärmning är kraftigt underskattade, menar experter i en ny studie. Det gör att priserna på koldioxidmarknaderna är tio till tjugo gånger lägre än de borde. Det menar forskarna Sir Nicholas Stern och Simon Dietz i ett nytt fackgranskat akademiskt dokument.

SVT - 05 mar 12 kl. 09:11

Experter inspekterade ringmuren

För tio dagar sedan rasade en del av Visby ringmur och i förra veckan undersöktes andra delar av tre experter. Östnytt följde med en bit på vägen längst den historiska muren. Man ska se om det finns fler ställen där det finns risk för ras.

YLE - 16 apr 17 kl. 07:46

Gravida kvinnor röker lika mycket som förr – experter förundrar sig

Experter är förvånade över att gravida kvinnor inte röker mindre än förr, fastän en nedgång har skett i de övriga nordiska länderna. Ännu under 1980-talet rökte cirka en tredjedel av de gravida mödrarna. Då rökte bara 15 procent av de gravida kvinnorna i Finland.

Cornucopia - 07 maj 17 kl. 14:08

Allt fler smålägenheter byggs - men inte i närheten av 90-talet

Antalet färdigställda bostäder påbörjade under alliansens bostadspolitik slog rekord 2016, även om färdigställandet föll mot slutet av året när sittande regerings icke-politik börjar göra sig kännbar. Allt fler smålägenheter byggs, men det är fortfarande inte i närheten av under 90-talet då andelen ettor helt dominerade.Storleken på färdigställda lägenheter 1991 - 2016.

Nyheter 24 - 14 apr 11 kl. 09:03

Fler och fler svenskar positiva till flyktingar


Trots sverigedemokraternas framgångar är fler och fler positiva till det svenska flyktingmottagandet. Samtidigt som sverigedemokraterna kom i i riksdagen med bred marginal var svenskarna mer positiva än någonsin till flyktinginvandring.Andelen som tycker att Sverige ska ta emot färre flyktingar är dock fortfarande stor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.