SR > Nyheter

Thursday, 26 November, 19:08

SR - 22 nov 20 kl. 19:55

Stefan Löfven: ”Under hösten har för många slarvat”Statsminister Stefan Löfven påminde, i sitt tal till nationen nu ikväll, om att faran inte är över och att alla måste ta sitt ansvar för att hindra smittspridning av covid-19..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Löfven, Stefan Löfven

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, LöfvenUnder , höstenhar för många , slarvat
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Zara Larsson backas av Stefan Löfven – "Gör din röst hörd!"

Just nu pågår SSU:s kongress i Västerås. Och i dag var det dags för statsminister Stefan Löfven att hålla tal för Socialdemokraternas ungdomsförbund. Och han passade på att hylla feministiska förebilder, bland annat Zara Larsson, som under sin karriär fått motta så mycket hat och hot av snubbar som inte riktigt kan hantera att en ung tjej höjer rösten.

Cornucopia - 04 maj 18 kl. 11:01

Vann just Stefan Löfven valet - S anammar SD:s migrationspolitik

"Papieren, bitte!"Socialdemokraterna kanske just avgjorde riksdagsvalet och Sveriges statsminister 2018 - 2022 kommer heta Stefan Löfven. I ett utspel idag antog S vad som ser ut att vara SD:s migrationspolitik och öppnar därmed för SD som regeringsunderlag för en helt socialdemokratisk minoritets- och enpartiregering efter valet.

Sydsvenskan - 07 nov 14 kl. 04:00

Svettig vinter för Stefan Löfven

Stefan Löfvens första år som statsminister blir extremt svettigt – om han ens sitter kvar så länge.Klarar den rödgröna regeringen budgetomröstningen den 3 december hotar en rad svidande nederlag i riksdagen under våren.På måndag presenterar alliansen sin gemensamma skuggbudget.

Cornucopia - 21 nov 19 kl. 11:12

Läsarna: Stefan Löfven (S) avgår 2020 eller efter valet 2022

En förkrossande majoritet av bloggens läsare gör bedömningen att Stefan Löfven antingen avgår nästa år (2020) eller på hösten efter valet 2022. Siffror nedan.
"När avgår du?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Sossarna låter inte Åsa Romson ta över om Stefan Löfven är borta

Det är Miljöpartiets Åsa Romson som är vice statsminister, att tolka av titeln borde det vara hon som träder in om statsminister Stefan Löfven av någon anledning inte är tillgänglig. Men enligt Dagens Nyheter vill inte S-ledningen låta Romson ta över vid en eventuell krissituation. LÄS MER: Därför tror Åsa Romson på elallergi Åsa Romsons titel som vice statsminister är nämligen endast representativ och om statsministern är borta blir det stället något av de statsråd som har tjänstgjort längst tid som gör hans arbete.

Expressen - 10 aug 15 kl. 07:22

Nu är Stefan Löfven tillbaka i hetluften

Nu börjar den politiska hösten för statsminister Stefan Löfven. I dag talar han på SSU:s kongress och på söndag sommartalar han i Vasaparken i Stockholm. Om Löfven väljer att förändra laguppställningen bland ministrarna kommer detta troligtvis att ske vid riksmötets öppnande i mitten på september..

SvD - 16 aug 15 kl. 10:35

SD-siffror och budgetkrav pressar Stefan Löfven

Idag sommartalar statsminister Stefan Löfven (S) i Stockholm, där han sätter tonen inför den politiska hösten som nu sparkar igång. Nästa vecka startar budgetförhandlingarna på Harpsund. – Att regera på den egna budgeten är en ny situation där Löfven måste ta fullt ansvar för den förda politiken, säger Ulf Bjereld, statsvetare..

Kristianstadsbladet - 17 okt 12 kl. 02:33

Större stöd för Stefan Löfven


Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) åtnjuter fortfarande störst förtroende bland väljarna, men gapet till S-ledaren har minskat drastiskt, visar Ipsos mätning som presenteras i Dagens Nyheter. Medan andelen som hyser stort eller mycket stort förtroende för Reinfeldt minskat från 55 till 50 procent på ett år så ligger Stefan Löfven på 41 procent, jämfört med 24 procent för Håkan Juholt förra hösten.Mätningens stora förlorare är Annie Lööf (C) som backat från 24 till 18 procent..

Expressen - 03 feb 13 kl. 10:07

Bottensiffror för Stefan Löfven

Socialdemokraterna under ledning av Stefan Löfven faller som en sten i opinionen. Partiet har backat nästan fem procentenheter sedan november och en strid ström av socialdemokrater väljer att i stället stötta Jimmie Åkesson. Det visar en ny mätning från DN/Ipsos..

SVT - 16 dec 14 kl. 20:57

Skrev till Stefan Löfven för att fråga om sommartid

Stefan Löfven har fått svara på många tuffa frågor under hösten, en av dem kom från Alfred Kollberg som skrev till statsministern för att fråga varför vi fortsätter att envisas med sommar- och vintertid..

DN - 30 nov 18 kl. 21:06

Karin Eriksson: Därför är Stefan Löfven så tyst

Stefan Löfven har inte alltid haft talets gåva.  Men den här hösten har han kanske haft tystnadens. DN:s Karin Eriksson porträtterar en nygammal statsministerkandidat..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Hundratusentals indiska bönder i protest

Hundratusentals bönder är just nu på väg till Indiens huvudstad Delhi för att protestera mot en jordbruksreform som parlamentet antog i höstas. Enligt bönderna riskerar de nya lagarna att försämra deras möjligheter att försörja sig..

SR - 30 minuter sedan

Konsumentverket utökar granskning av bluffreor

I morgon är det dags för readagen Black Friday och för att få en större bild av omfattningen breddar Konsumentverket sina granskningar om företags prissättning under reaveckan Black Week, för att upptäcka fler så kallade bluffreor..

SR - 45 minuter sedan

KU kritiska mot regeringen

Ett enigt Konstitutionsutskott, KU, presenterade i dag sin årliga granskning av regeringen och riktar kritik på flera punkter..

SR - 45 minuter sedan

Partier pressar regeringen om sjukskrivna

Flera av riksdagens partier har tryckt på för en förändring som ska minska risken för att långtidssjuka utförsäkras. I morse stod det klart att regeringen och samarbetspartierna Centerpartiet och Liberalerna, går dem till mötes..

SR - 1 timme sedan

Hallengren: Osäkert hur smittspridningen utvecklas

Socialminister Lena Hallengren säger i dag att vi inte kan känna oss säkra på att smittspridningen verkligen börjar avta i mitten av december..

SR - 1 timme sedan

Furtenbach: ”Stenevi vill satsa där MP är svaga”

Valberedningens nominering av Märta Stenevi som Miljöpartiets nästa språkrör var väntad, men samtidigt skiljer sig hennes politiska ambitioner något från den politik som partiet för idag, det säger Ekots inrikespolitiska kommentator Fredrik Furtenbach..

SR - 1 timme sedan

Coronakurvan förväntas peaka i mitten på december

Trots strikta lokala allmänna råd i hela landet fortsätter smittspridningen att öka. Enligt Folkhälsomyndighetens prognos som presenterades i dag väntas smittan fortsätta uppåt de närmaste veckorna..

SR - 2 timmar sedan

Kungen och drottningen är inte coronasmittade

Kungen, drottningen, kronprinsessan och prins Daniel har alla testats negativt för covid-19, skriver hovet i ett pressmeddelande..

SR - 2 timmar sedan

Polisen: Försvunnen militär kan ha rövats bort

Sedan två veckor tillbaka är en 31-årige yrkesmilitär saknad i Stockholm. Polisen rubricerar ärendet som människorov..

SR - 3 timmar sedan

Fredrick Federley tar paus från politiken

Fredrick Federley (C) lämnar sina politiska uppdrag av personliga skäl, uppger han på sociala medier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.