Sydsvenskan > Utrikes

Monday, 23 November, 23:40

Sydsvenskan - Igår: 19:50

Löfven målade svarta moln på himlen – och gav mycket lite hopp om sol”Det kommer att dröja länge innan livet kan återgå till det normala.”.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, målade, svarta, moln, himlenoch , gavmycket , lite hopp om sol
Expressen - 13 feb 20 kl. 17:59

Löfven: Alliansen lade grunden för ungdomsrånen

Stefan Löfven (S) har några tunga månader bakom sig, med vikande opinionssiffror, spekulationer om hans framtid och en rad motgångar i riksdagen.Nu slår han tillbaka mot kritikerna och beskriver januariavtalet som en framgång.Samtidigt kopplar statsministern vågen av ungdomsrån till alliansregeringens skattesänkningar.

BT - 25 aug 13 kl. 16:06

Löfven: Lägg ned PPM

Det är dags att lägga ner PPM, premiepensionssystemet, sade S-ledaren Stefan Löfven i sitt sommartal i dag, och lovar att S i den så kallade pensionsarbetsgruppen med de borgerliga partierna kommer att arbeta för att PPM ska läggas ned. - PPM har blivit en riktigt dyr flopp där miljarder efter miljarder går till avgifter, säger Löfven.Stefan Löfven säger att S inte vill ha något annat system för att välja inom pensionssystemet, S kommer att arbeta för att fondvalen försvinner helt.

GöteborgsPosten - 06 dec 14 kl. 20:02

Ledare: Löfven målade in sig i ett hörn

Stefan Löfvens chansning slutade med ett extraval..

Helsingborgs Dagblad - 21 aug 15 kl. 19:25

Svarta hål i budgeten.

Soliga leenden bland ministrarna när de samlades på Harpsund på fredagen kunde inte dölja de mörka ekonomiska moln som vilar över budgetarbetet.Enligt Försäkringskassans statistik blir svenskarna allt sjukare, i alla fall de som jobbar. Antalet nya sjukfall ökar.

Sydsvenskan - 21 aug 15 kl. 19:25

Svarta hål i budgeten.

Soliga leenden bland ministrarna när de samlades på Harpsund på fredagen kunde inte dölja de mörka ekonomiska moln som vilar över budgetarbetet.Enligt Försäkringskassans statistik blir svenskarna allt sjukare, i alla fall de som jobbar. Antalet nya sjukfall ökar.

Cornucopia - 29 jul 18 kl. 11:57

Regeringen Löfven stoppade skogsbrandutredningen hösten 2014

Regeringen Löfven (s) stoppade skogsbrandsutredningen, som alliansregeringen startade den 14:e augusti 2014, samtidigt som branden i Västmaland fortfarande pågick. I slutet av november avbröt socialistregeringen utredningen.Lade ner utredningen av skogsbranden i Västmanland 2014, och alla de erfarenheter man kunde dra av den.

BT - 19 sep 14 kl. 11:55

Löfven: Det har varit bra samtal

Regeringsbildaren Stefan Löfven har i dag haft möten med Alliansens ledare. - Det har varit bra samtal, sade S-ledaren när han kom ut efter mötena.Efter samtalen med Centern, Moderaterna och Folkpartiet kom S-ledaren Stefan Löfven ut till journalisterna.

SmålandsPosten - 02 sep 14 kl. 00:37

Orättvis bild av Löfven

Stefan Löfven fick kritik för sin insats i SVT:s partiledarutfrågning ”Din röst”. Stefan Löfven fick kritik för sin insats i SVT:s partiledarutfrågning ”Din röst”. Expressen skrev till exempel att Stefan Löfven framstod som en nybörjare inför utfrågarna Mats Knutsson och Anna Hedenmo.

SmålandsPosten - 04 dec 14 kl. 00:28

Löfven använder den brända jordens taktik

Extra val till riksdagen har inte hållits i Sverige sedan 1958. En regeringschef ska bara ”som sista utväg förordna om extra val”. Nyval bör undvikas eftersom riksdagsval alltid är en jätteapparat som tar stora resurser i anspråk.

Expressen - 08 feb 14 kl. 16:26

Ommålade stolar i Fas 3 var inte påhittade

Stefan Löfven har vid flera tillfällen kritiserat Fas 3 och hänvisat till att personer tvingas utföra meningslösa sysslor som att måla om redan målade stolar. Argumentet med de ommålade stolarna grundar sig på ett avslöjande som SVT:s "Östnytt" hade år 2010. Tidningen Aftonbladet skriver i dag att uppgifterna om de ommålade stolarna inte stämmer - utan är påhittat av en person som "busringde" till Sveriges Radios "Karlavagnen" 2011.

BT - 02 okt 14 kl. 14:12

Svår resa för statsminister Löfven

En tuff utmaning väntar för klassresenären, fosterhemsbarnet och svetsaren Stefan Löfven som statsminister. – Jag kommer att arbeta stenhårt för att regera Sverige, säger mannen som inte ens tänkte sig bli S-ledare. Efter att Löfven godkänts av riksdagen som Sveriges nye statsminister gratulerades han med röda rosor av partikamrater.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.