News55 > Nyheter

Sunday, 29 November, 08:38

News55 - 22 nov 20 kl. 19:35

Expert: Löfven fokuserade på allvaret och faranStatsminister Stefan Löfven (S) ville samla folket i kampen mot coronaviruset genom sitt tal till nationen – men nämnde inget om kommande vaccin för att inte riskera att medborgarna slappnar av. Den slutsatsen drar statsvetaren Jonas Hinnfors. Jonas Hin. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Stefan Löfven, Jonas Hinnfors, Hin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expert, Löfven, fokuserade, allvaretoch , faran
SvD - 01 sep 14 kl. 18:01

Expert: Löfven har fel om Ukraina

Stefan Löfven (S) pressades hårt i partiledarutfrågningen i SVT om konflikten i Ukraina ska klassificeras som krig eller inte. Folkrättsexperten Ove Bring anser att det pågår ett inbördeskrig i Ukraina och sannolikt även ett krig med Ryssland..

DI - 03 dec 14 kl. 07:51

Expert: Löfven tänker klamra sig fast

Enligt Magnus Hagevi, docent i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet, verkar det inte som att Löfven har planer på att avgå ännu. I sådana fall skulle han redan ha meddelat att så blir fallet om budgeten faller i dag..

SvD - 10 sep 16 kl. 19:00

Löfven har utvecklats till en expert på att överleva

Budgeten som föll, uppgörelsen som sprack och ministrarna som försvann. Halvvägs in i sin första mandatperiod har Stefan Löfven genomlevt fler kriser än vad andra statsministrar gör under hela sin regeringstid. Så gick det till när Stefan Löfven blev en expert på att överleva..

Sydsvenskan - 20 jul 19 kl. 12:02

Expert: Trumps samtal till Löfven en markering

Donald Trump ska enligt egen utsago ringa Stefan Löfven för att "se vad de kan göra för att hjälpa Asap Rocky". Uttalandet måste ses som ett försök från Trump att markera att han känner till fallet, men lär ha föga påverkan på utgången, enligt en expert.

Expressen - 26 jul 19 kl. 00:25

Donald Trump plockar politiska poäng på Löfven

Donald Trumps attack mot Stefan Löfven och Sverige är främst ett sätt för presidenten att flörta med den afroamerikanske väljargruppen, tror Frida Stranne, Expressens USA-expert. Men utspelet kan också påverka relationen mellan länderna. – Jag tänker mig att det här kan hänga i en tid givetvis, det är en fråga om väcker många känslor.

Dagens PS - 14 nov 18 kl. 15:36

Analys: ”Manegen krattad för Löfven”

Det skriver K-G Bergström på Expressen och konstaterar att det är C-ledaren Annie Lööfs ”förtjänst eller fel”. Moderatledaren Ulf Kristersson fick som väntat nej till att bli statsminister i riksdagens omröstning i dag då både C och L röstade ned sin allianskompis. För S-ledaren Stefan Löfven innebär det här, enligt K-G Bergström, politisk expert på Expressen, en stor framgång.

YLE - 26 apr 15 kl. 17:34

Brittisk expert: Finland har ett vapenproblem

Enligt den brittiske vapenexperten Iain Overton borde Finland införa en strängare vapenlagstiftning för att minska på dödsfall orsakade av skjutvapen. Samtidigt vill Reservistförbundet lätta på kraven för beviljandet av vapenlicens. Iain Overton är policychef på den brittiska organisationen Action on Armed Violence, vars mål är att minska vapenrelaterat våld.

BT - 22 jul 16 kl. 07:46

Expert om Trump: "Hans tal var mycket aggressivt i tonen"

Donald Trumps första tal som Republikanernas presidentkandidat fokuserade mer på yttre hot mot USA än på faktisk politik, enligt Mats Karlsson, direktör på Utrikespolitiska institutet..

SVT - 14 okt 19 kl. 20:03

Expert ger Löfven rätt i frågan om svensk elproduktion

I SVT:s partiledardebatt debatterade statsminister Stefan Löfven (S) och Moderaternas partiledare Ulf Kristersson klimatet och produktionen av el som som är viktigt för en klimatvänlig omställning av Sverige. Ulf Kristersson argumenterade att det i dag finns ett elunderskott i Sverige, medan Stefan Löfven svarade att överskottet är jättestort men att kapaciteten i elöverföringen behöver bli bättre. Enligt Ola Carlson vid Chalmers har S-ledaren rätt i bägge av sina påståenden..

Sydsvenskan - 19 feb 12 kl. 12:18

Expert: "En man som misshandlat sin fru gör det nästan alltid igen"

Knivmordet i Malmö i fredags kan bli det första att utredas av Socialstyrelsens haverikommission.
Det tror Angela Beausang, ordförande för Roks. Hon tycker att lagstiftningen numera är tillräcklig, men att myndigheterna som ska skydda kvinnorna brister.

SVT - 21 jul 12 kl. 20:21

Wernerson: Ingen förstår allvaret

IFK Göteborg ligger nu endast en poäng från kvalplats. Och SVT:s expert Thomas Wernerson tycker att det är dags för dem att byta taktik..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.