News55 > Nyheter

Sunday, 29 November, 09:24

News55 - 22 nov 20 kl. 11:58

Stefan Löfven: Det dröjer innan vi är igenom det härI ett tv-sänt tal till nationen på söndagskvällen säger statsminister Stefan Löfven att människors liv fortfarande är i fara – och faran ökar. – Allt fler dör. Låt oss komma ihåg att över 6 000 människor i Sverige redan dött med covid-19. Han tar även u. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Löfven, Stefan Löfven, Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, LöfvenDet , dröjer, innanvi är , igenomdet här
Dagens PS - 27 nov 18 kl. 14:02

Det kräver Annie Lööf av Stefan Löfven

Centerpartiets ledare Annie Lööf har i en intervju med Dagens Nyheter listat flera krav för att släppa fram Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven som statsminister. Centerpartiet har kommit fram till att partiet inte kommer att ingå i en S-ledd regering, och inte heller inleda förhandlingar om en sådan. Däremot kan alltså Stefan Löfven släppas fram om vissa krav tillgodoses.

NT - 15 maj 13 kl. 21:11

Stefan Löfven fick inblick i industri-utbildning

? För att göra industriprogrammen attraktiva behövs samspel mellan skola och näringsliv, sa Socialdemokraternas partiordförande Stefan Löfven till NT innan rundvandringen på Ebersteinska gymnasiets industritekniska program på onsdagen..

Dagens PS - 28 aug 17 kl. 16:16

Åkesson: Avgå, Stefan Löfven!

SD-ledaren höjer kravet efter senaste turerna i it-skandalen på Transportstyrelsen. Som DagensPS berättat i dag har Stefan Löfvens närmaste medarbetare, statsekreterare Emma Lennartsson, meddelat att hon lämnar sin stol med omedelbar verkan. Bakgrunden är att hon säger sig ha suttit på information om it-haveriet på Tranpsortstyrelsen tidigare än vad hon gjort gällande.

Cornucopia - 14 aug 19 kl. 13:48

Statsminister Stefan Löfven (S): Knarkare lever 18 år längre

Statsminister Stefan Löfven (S) snöade in en hel del på knark i hans DN-intervju. Hans slutsatser är bland annat att knarkare lever 18 år längre, och det är ett exempel på en orättvis klyfta i det svenska samhället.
Ahhh...

Dagens PS - 10 maj 17 kl. 11:47

SD-topp anmäler Stefan Löfven

Det är Björn Söder, riksdagens andre vice talman, som i går lämnade in en åtalsanmälan till KU mot statsministern. Han menar att Stefan Löfven kan ha gjort sig skyldig till brott mot tystnadsplikten, skriver Expressen. Bakgrunden är uttalanden som Stefan Löfven gjorde under en tv-sänd utfrågning i riksdagens konstitutionsutskott i måndags.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Zara Larsson backas av Stefan Löfven – "Gör din röst hörd!"

Just nu pågår SSU:s kongress i Västerås. Och i dag var det dags för statsminister Stefan Löfven att hålla tal för Socialdemokraternas ungdomsförbund. Och han passade på att hylla feministiska förebilder, bland annat Zara Larsson, som under sin karriär fått motta så mycket hat och hot av snubbar som inte riktigt kan hantera att en ung tjej höjer rösten.

SVT Debatt - 04 maj 14 kl. 07:00

Stefan Löfven – svara på svenska folkets frågor

POLITIK Svenskarna förtjänar att veta vilken politik de röstar på, därför ställer jag inför ikväll tre frågor till Stefan Löfven som sju miljoner röstberättigade svenskar förtjänar att få svar på. Socialdemokraterna har två eventuella regeringspartners – Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Det är skälet till Löfvens taktiska tunghäfta och mörkläggning.

Cornucopia - 18 nov 19 kl. 13:37

När avgår Stefan Löfven?

Statsminister Stefan Löfven (S) gav ett mycket svagt och förvirrat intryck i en vänligt inställd intervju i helgen. Detta aktualiserar frågan när han avgår som partiledare för Socialdemokraterna? Svara din prognos nedan.

Cornucopia - 05 feb 17 kl. 16:17

Stefan Löfven: Organiserad brottslighet tar över delar av hela städer - underkänner Ygeman

Statsminister Stefan Löfven säger att organiserad brottslighet har tagit över delar av hela städer i Sverige och underkänner inrikesminister Ygemans politik för svenskt rättsväsende, samt säger att socialdemokraterna har misslyckats med välfärden, som har stora brister. Socialdemokraterna fortsätter alltså att byta sin politik till Sverigedemokraternas gamla betongsossepolitik. Detta enligt en intervju med SvD.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kolla Stefan Löfven, nu är det bara du kvar

STOCKHOLM. Fler och fler politiker använder Twitter för att nå ut med sitt budskap.Och i dag var det dags för Folkpartiets Jan Björklund att börja twittra.

Cornucopia - 04 maj 18 kl. 11:01

Vann just Stefan Löfven valet - S anammar SD:s migrationspolitik

"Papieren, bitte!"Socialdemokraterna kanske just avgjorde riksdagsvalet och Sveriges statsminister 2018 - 2022 kommer heta Stefan Löfven. I ett utspel idag antog S vad som ser ut att vara SD:s migrationspolitik och öppnar därmed för SD som regeringsunderlag för en helt socialdemokratisk minoritets- och enpartiregering efter valet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.