Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 25 November, 01:03

Nerikes Allehanda - I förrgår: 18:41

Han lär Sverige spela brädspel: ”Jag lär ut reglerna så att andra slipper kolla i regelboken”När höstmörkret slår till och delar av Sverige får strängare coronarestriktioner letar många....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han lär, Sverige, spela, brädspelJag , lärut , reglerna, så att andra slipper kolla i regelboken
Skånskan - 21 nov 16 kl. 21:37

Brädspel lockade inte Genarpsborns

Genarp Brädspelen är på frammarsch igen och det finns många nya spel. Det har bibliotekarieassistent Rolf Holmstedt tagit fasta på. ERWP.

YLE - 04 apr 20 kl. 08:01

"Vi har aldrig spelat petanque så här ivrigt tidigare och inte brädspel och kort heller" – Hur sysselsätter ni era barn under coronapandemin?

Att spela brädspel, titta på film och gympa tillsammans efter hemlagat program hör till det som familjer nu ersätter barnens hobbyer med..

Nerikes Allehanda - 10 apr 15 kl. 18:00

NA frågar: Brukar du spela brädspel?

Monopol, Risk, Trivial Persuit, Ticket to ride, Mad. Imorgon är det brädspelens dag, en hobby som växt sig allt större de senaste åren..

YLE - 31 okt 18 kl. 18:21

Spela brädspel medan stenkakan knastrar i bakgrunden - här är Ekenäsbornas vardagsrum från 1950-talet

1950-talet var årtiondet då ungdomskulturen kom till Finland. EKTA museum i Ekenäs har sammanfört dem som var unga då med dagens ungdomar för att skapa en utställning där besökarna får dyka rakt ner i femtiotalet..

Alingsås tidning - 25 jan 17 kl. 12:30

Andra gången gillt för brädspel med näringslivet

Andra gången gillt.
Nu ska politiker, tjänstemän och företagare i Alingsås spela brädspelet Samspelet – för att öka förståelsen för varandras roller och sätta upp gemensamma mål. I morgon, torsdag, vankas det stormöte med representanter för kommunen och det lokala näringslivet.

YLE - 04 maj 13 kl. 15:05

Heinäluoma: Riksdagsmän ska inte spela i salen

Riksdagsmän ska inte spela mobil- eller datorspel i riksdagens plenisal, säger riksdagens talman Eero Heinäluoma, som påminner om att riksdagsledamöterna förväntas uppföra sig lugnt och värdigt i salen. Mobilspelet Clash of ClansSupercell Heinäluomas partikamrat, socialdemokraten Mikael Jungner skrev i dag på Twitteratt han brukar spela mobilspelet Clash of Clans när han sitter i plenisalen. - Samma regler gäller naturligtvis också för brädspel, kortspelande och dylikt, poängterar Heinäluoma.

Nyteknik - 07 dec 12 kl. 16:30

Vad sägs om att spela HTML5?

I ett nytt brädspel gäller det att skapa webbsidor med HTML5-kod i form av spelkort..

Kristianstadsbladet - 01 nov 14 kl. 15:07

Boom för brädspel trots digitalålder

Ännu är det inte över för de analoga spelen - snarare tvärtom. Brädspelen har aldrig varit populärare, menar forskare.I helgen möts landets bästa ordskapare i Scrabble-SM.

BT - 01 nov 14 kl. 15:07

Boom för brädspel trots digitalålder

Ännu är det inte över för de analoga spelen - snarare tvärtom. Brädspelen har aldrig varit populärare, menar forskare. I helgen möts landets bästa ordskapare i Scrabble-SM.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.