News55 > Nyheter

Sunday, 29 November, 08:22

News55 - 22 nov 20 kl. 17:31

“Rotvälta” utsedd till årets bästa kriminalromanFörfattaren Tove Alsterdals roman "Rotvälta" utses till årets bästa svenska kriminalroman av Svenska Deckarakademin. "En polisroman med originellt genomfört återvändartema och Ådalen som fond", skriver juryn i sin motivering. "Rotvälta" är Alsterdals sj. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Tove Alsterdals, Rotvälta, Svenska Deckarakademin, Ådalen, Alsterdals

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rotvälta, utseddtill årets bästa , kriminalroman
Nyan - 14 jan 19 kl. 21:02

Se en rotvälta välta

En rotvälta vid ett stormfällt träd kan vara livsfarlig. Det syns tydligt i familjen Öhbergs filmklipp som du kan titta på genom att klicka här! Efter stormen är Åland fullt med rotvältor och vindfällen.

YA - 08 jan 14 kl. 07:14

Lång väntetid för säkring av rotvälta

Foto: Tommy Svensson

Sedan stormen Simone, i slutet av oktober, har ett träd med rotvälta gjort att eleverna på förskolan Utsikten inte kunnat vistas i dungen bredvid lekplatsen.Men i fredags var kommunens skogsarbetare på plats och sågade itu trädet och satte ett staket runt själva rotvältan.Förskolans rektor säger att dungen inte tillhör skolan men att hon anmälde stormskadan till kommunen så fort man fick syn på det fallna trädet.

Expressen - 27 apr 13 kl. 19:52

Man fastnade under rotvälta i Eringsboda

En man fastnade för en stund sedan under en rotvälta i skogarna utanför Eringsboda i Ronneby kommun..

Kristianstadsbladet - 27 apr 13 kl. 21:33

Man omkom i olycka med rotvälta


En medelålders man omkom i en olycka utanför Ronneby tidigt på lördagskvällen.Mannen befann sig i ett skogsområde när han fastnade under en rotvälta, skriver flera medier.Han fick så allvarliga skador att hans liv inte gick att rädda, uppger Calle Persson, informatör vid polisen i Skåne och Blekinge, för TT..

Expressen - 27 apr 13 kl. 19:52

Man fastnade under en rotvälta - dog

En medelålders man omkom i en olycka utanför Ronneby tidigt på lördagskvällen. Mannen befann sig i ett skogsområde när han fastnade under en rotvälta, skriver flera medier..

Sydsvenskan - 27 apr 13 kl. 22:39

Man dog under rotvälta

En medelålders man omkom i en olycka utanför Ronneby tidigt på lördagskvällen. Mannen befann sig i ett skogsområde när han fastnade under en rotvälta. Han fick så allvarliga skador att hans liv inte gick att rädda..

GT - 15 aug 13 kl. 17:27

Man hittade en påse knark under rotvälta

I jakt på skogens guld gjorde en svampplockande man en ovanlig upptäckt. Gömd under en rotvälta djupt inne i skogen hittade han narkotika i en påse. ?

Skånskan - 15 mar 14 kl. 04:00

Rekordstor rotvälta väcker nyfikenhet

Vinterns stormar har vräkt omkull en lång rad träd. Utanför Osby finns en rekordstor rotvälta som är femton meter lång och nästan fyra meter hög..

GöteborgsPosten - 01 jun 15 kl. 23:44

Gömde stöldgods under en rotvälta

Männen ertappades med stöldgods för 1,8 miljoner i bilen när de greps. Prylarna samlade de, enligt åklagaren, ihop under en tre veckor lång inbrottsturné i Göteborg – och gömde under en rotvälta i skogen vid Delsjön..

GöteborgsPosten - 01 jul 15 kl. 20:10

Stöldgods för 1,8 miljoner under rotvälta

De två männen genomförde en massiv inbrottsturné i Göteborg. Stöldgods, värt 1,8 miljoner, gömdes successivt under en rotvälta i skogen vid Delsjön.Nu döms de till långa fängelsestraff och utvisning..

NSD - 03 jun 18 kl. 08:09

Rotvälta brinner på Bergnäset

En rotvälta brinner, inte långt från Kallaxrondellen på Bergnäset..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.