Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 25 November, 00:59

Nerikes Allehanda - I förrgår: 16:47

Snickaren Svante är en hejare på att hantera trä - vill sticka ut: ”Jag tar gärna åt mig omöjliga uppdrag”Svante Kennerbergs karriär som byggnadssnickare tog fart för 58 år sedan. Han gillar utmaningar....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Svante, Kennerbergs

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snickaren, Svanteär en , hejarepå att , hantera, trä, vill sticka ut Jag tar gärna åt mig omöjliga uppdrag
Trelleborgs Allehanda - 30 aug 18 kl. 10:00

Svante Sjöblom spelar in nytt

Hösten börjar med en blues – eller åtminstone en skopa rootsmusik, i Svante Sjöbloms tappning. Äspösnickaren kommer till Köpmansmagasinet på lördag med ett nytt band – och planer på en ny platta med eget material, Svantes första på tio år. .

Helsingborgs Dagblad - 31 okt 11 kl. 16:27

Andrea Engsäll i "Arga snickaren"

Inredaren Andrea Engsäll förstärker gänget i tv-programmet "Arga snickaren" i Kanal 5. När vårens avsnitt drar igång finns Engsäll där för att hjälpa Anders "arga snickaren" Öfvergard att skapa hemtrevliga och personliga hem. Redan i höst dyker hon upp i säsongens två avslutande program.

BT - 22 okt 12 kl. 07:26

Arga snickaren rycker ut till Kinna

Sedan 2008 har renoveringen pågått i huset på Övre Kammarbergsgatan.
Och det är långt ifrån klart. Men nu får Per-Anders och Louise Solar hjälp ?

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 15 kl. 15:19

Anders Öfvergård lämnar "Arga snickaren"

Anders Öfvergård har blivit närmast synonymt med "Arga snickaren" i Kanal 5. Men den här säsongen blir Öfvergårds sista i programmet. Ersätter gör Per "Pirre" Starrin, skriver Expressen.

Sydsvenskan - 26 jan 15 kl. 15:19

Anders Öfvergård lämnar "Arga snickaren"

Anders Öfvergård har blivit närmast synonymt med "Arga snickaren" i Kanal 5. Men den här säsongen blir Öfvergårds sista i programmet. Ersätter gör Per "Pirre" Starrin, skriver Expressen.

Nyheter 24 - 06 apr 16 kl. 10:40

Här går Arga snickaren till attack mot idrottsstjärnan: "Det är väldigt konstigt"

I kvällens avsnitt av Arga snickaren VIP som sänds i kväll på Kanal 5 klockan 20:00 ska Anders Öfvergård hjälpa idrottsstjärnorna Björn Ferry och Heidi Andersson. LÄS MER: Här lackar Arga snickaren ur på Peg ParnevikNär Anders ser parets barn Dantes rum blir han förskräckt. Han menar att rummet ser ut som ett kontor och går till attack mot Björn Ferry som knappt hjälpt till att uppfostra sin son.

Expressen - 23 nov 16 kl. 18:59

Öfvergård gör sitt sista "Arga snickaren"

En åtta år lång era är över - under onsdagskvällen sänds det sista avsnittet med Anders Öfvergård i "Arga snickaren" på Kanal 5. Nu berättar programledaren om varför han var tvungen att byta kanal, vad han egentligen tycker om att vara Arga snickaren och om han är orolig för bråk med Martin Timell. – I början var jag väldigt emot Arga snickaren, säger Anders Öfvergård..

Skånskan - 23 okt 19 kl. 16:33

Svante på turné med Beppe i ord och ton

De jobbade ihop i många år och hans låtar har hängt med länge på repertoaren, men det var först efter att Svante Thuresson läst om Beppe Wolgers memoarer han skapade en hel föreställning om sin vän.
– Jag tror Beppe hade varit väldigt glad att vi gör det här, säger Svante Thuresson, på väg till Skåne på sin turné.Fakta: Svante i Skåne
Här kan du se Svante möter Beppe Wolgers i Skåne:
29/10 Kristianstad teater
30/10 Lunds stadsteater
1/11 Hässleholm Kulturhus
7/11 Ängelholm, Jarl Kullescenen
8/11 Borgen i Osby
9/11 Landskrona TeaterDet måste ha varit i början av 1960-talet deras vägar korsades.

YLE - 18 jul 17 kl. 10:11

Svante Lundgren väckte även de morgontrötta eleverna med sitt brinnande intresse

En av de åboländska lärarna som lyfts upp i satsningen ”Alla tiders lärare” är Svante Lundgren. Han undervisade i religion och psykologi i Pargas Svenska Gymnasium 1990-1998. Även om Svante Lundgrens karriär som lärare inte var särskilt lång, gjorde han ett starkt intryck på många elever.

Uppsalanyheter.se - 02 maj 19 kl. 23:55

Recension: Du har säkert mött Svante Zettergren förut

Recension: Titeln på den tidigare uppsalabon Svante Zettergrens senaste skiva är i alla fall "Du och jag har säkert mött varann förut" men för min del är han en ny och mycket angenäm bekantskap. Titeln på den tidigare uppsalabon Svante Zettergrens senaste skiva är i alla fall "Du och jag har säkert mött varann förut" men för min del är han en ny och mycket angenäm bekantskap.   Svante som numera bor i Stockholm är lite av en mångsysslare.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Svante 44, trodde adopterad kvinna var "thaihora"

Svante Lundgren boendes i Stockholmsförorten Upplands-Väsby råkade under fredagen missta en adopterad svensk kvinna för en thaihora.

Svante hade druckit ett par öl efter jobbet tillsammans med ett par kollegor från bygget där han jobbar som betonggjutare, när han på pendeltåget hem såg en vacker asiatisk kvinna.

Svante närmade sig kvinnan och sa på svengelska;
- Hello bäjby, you want sucky fucky with me, I pay faive hundred krona?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.