Nerikes Allehanda > Nyheter

Tuesday, 24 November, 23:53

Nerikes Allehanda - I förrgår: 15:43

Så tacklar butiken coronarisken - egen slogan och munskydd: ”Vi är rädda om våra kunder ”Tack för att du håller avstånd! Tack för att du handlar nära! Det är Lindesbergsbutiken Elon Ljud....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Lindesbergsbutiken Elon Ljud

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , tacklar, butiken, coronarisken, egen, sloganoch , munskyddVi , är rädda om våra kunder
Eurosport - 05 apr 11 kl. 11:17

Fotboll - TV: Tacklar motståndare med telefonen i handen

Här är dagens knäppaste fotbollsvideo. Kolla in holländaren som rusar av planen för att svara i telefon och sedan springer tillbaka och tacklar en motståndare sönder och samman samtidigt som han har telefonen i handen..

Expressen - 24 okt 12 kl. 15:24

Lista: Här är spelarna som tacklar mest

Att tacklas är en viktig del av ishockeyn. Fråga bara de här spelarna. Här kan ni se vilka elitseriespelare som tacklar mest..

Sydsvenskan - 30 okt 13 kl. 06:30

Personligheten avgör hur äldre tacklar döden

Det är inte bara tro och kulturell bakgrund som spelar roll för en döendes tankar och känslor. Hur man är som person är också avgörande för hur man tacklar existentiella frågor i livets slutskede..

Expressen - 07 mar 15 kl. 20:21

Sörensen: "Tacklar inte för att skada..."

LULEÅ/STOCKHOLM. Halvvägs in i den första perioden mellan sänkte Marcus Sörensen Johan Harju med en armbågstackling. Men domarna missade situationen helt.

Expressen - 12 mar 15 kl. 22:32

"Så fort han tacklar blir det matchstraff"

Södertäljes hårding Robert Carlsson fick matchstraff för en boarding på AIK:s Christopher Bengtsson i det ödesmätta kvalderbyt på Hovet. – Jag tycker det är respektlöst, säger Bengtsson. SSK-tränaren Anders Karlsson kontrar: – Så fort "Robban" tacklar någon, även om motståndaren är beredd, så blir det matchstraff..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hans kreativa träning – tacklar omkull träd

Anthony Zettel är defensive tackle för Penn States universitet. Nu när säsongen inte har börjat än tränar han på ett lite kreativt sätt. I skogen.

UNT - 22 jan 16 kl. 06:00

Minstingen som gärna tacklar

Han är inte oväntat snabbast i simning, han tacklar bäst och mest och har ett ovanligt fritidsintresse tillsammans med några Almtunaspelare som knappt vet vad det handlar om..

Corren - 18 feb 16 kl. 15:12

Han tacklar mest – överlägset

Att Daniel Rahimi tacklar mycket, det vet vi..

BT - 20 dec 13 kl. 08:31

Sista chansen för butiken i Hedared

I Hedared har företaget Hedared Sand och Betong i 25 år ägt och ansvarat för Ica-butiken. Men nu är det sista chansen för butiken – om inte fler handlar riskerar butiken nedläggning. I onsdags skrev BT om Tempo i Viskafors, som riskerar nedläggning då kunderna i stället handlar på stormarknader i Borås.

YLE - 31 dec 14 kl. 04:00

Butiken gör Lappvik livligare

I drygt ett halvt år har nu den nygamla livsmedelsaffären funnits i Lappvik. Byborna tycker butiken gör byn livligare. Tove Sjöberg, som bor tillsammans med sin familj alldeles bredvid butiken, säger att butiken piggar upp livet i byn.

Magazin24 - 22 sep 12 kl. 08:11

"Jag vet att butiken är i goda händer"

I slutet av januari lämnar Inger Fredriksson butiken Mode Nytt efter 28 år som ägare. De som tar över är Hanna Bergqvist och Kattis Krisat, som också har arbogabutiken Lilla Spa. ?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.