SVT > Sport

Thursday, 26 November, 21:15

SVT - 22 nov 20 kl. 13:54

Här undviker han katastrofen – med några centimeterSpanjoren Arón Canet, 21, ramlade plötsligt av cykeln och blev liggande på banan i skräck. Mirakulöst klarade han sig oskadd ur situationen där fem bakomliggande förare dundrade förbi i hög fart. Se de galna bilderna från lördagens Moto2-lopp i Portugal..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Arón Canet, Moto2, Portugal

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här undvikerhan , katastrofenmed några , centimeter
GöteborgsPosten - 09 okt 15 kl. 10:12

Här är de centimeter från katastrofen

En skrämmande video visar hur ett passagerarplan på väg från Madrid i Spanien är centimeter från att krascha inför landning på Juan Santamaria-flygplatsen i Costa Rica..

IDG - 10 aug 15 kl. 08:10

Så undviker du att luras av it-säljarna


It-avdelningen ignoreras ofta under it-inköp, men tvingas sedan agera brandsläckare när katastrofen inträffat. TechWorld analyserar problemet och föreslår lösningarna..

Sydsvenskan - 16 mar 11 kl. 15:41

Katastrofen kostar miljarder

Katastrofen efter fredagens skalv kan enligt flera ekonomer medföra kostnader på upp till 200 miljarder dollar för Japan. Även svenska företag påverkas av katastrofen, däribland Volvo AB.
STOCKHOLM.

BT - 16 mar 11 kl. 13:37

Katastrofen kostar miljarder dollar

Katastrofen i Japan efter fredagens skalv kan enligt flera ekonomer medföra kostnader på upp till 200 miljarder dollar (cirka 1 290 miljarder kronor) för Japan, världens tredje största ekonomi.
Men vad effekten blir för den globala ekonomin är svårt att uppskatta, enligt Stephen King, chefekonom på HSBC, som påminner om att försök att göra liknande beräkningar dagarna efter terrorattackerna mot USA 2001 generellt träffade mycket fel.
Området som drabbats direkt av tsunamin står för cirka 4,1 procent av Japans produktion, vilket sätter ramar för konsekvenserna på kort sikt.

Kristianstadsbladet - 08 apr 11 kl. 11:41

Katastrofen innan katastrofen

Indusfloden är Pakistans hjärta och nav. Längs den bördiga floddalen bor en stor del av landets befo?
Att konsekvenserna av sommarens översvämningar blev förödande är därför föga förvånande.

Sydsvenskan - 27 jul 13 kl. 06:30

Katastrofen gör hett Tokyo än hetare

Sommarhettan har återigen kommit till Japan. På sina håll har temperaturer över 40 grader uppmätts och hettan har redan skördat flera människoliv. För tredje sommaren i rad uppmanas vi Tokyobor återigen att spara så mycket el som möjligt.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

I den här humanitära Balkan-katastrofen är vi bara en sak – enadeMer om Magda Vad kan du göra för att hjälpa?

Det har regnat kraftigt på Balkan den senaste veckan. De tre-fyra sista dagarna har det eskalerat och lett till stora översvämningar i norra och nordöstra Bosnien, på gränsen till Serbien – som också drabbats katastrofalt av översvämningarna.Vattennivåerna har stigit till fyra meter på sina ställen.

YLE - 04 jun 17 kl. 16:38

Sandblom stannade på 179 centimeter i säsongsdebuten

Linda Sandblom fick till två lyckades prestationer vid Stjärntävlingarna i Karis på söndagen. Det andra, hennes andra försök på 179 centimeter, blev också segerresultatet för Hangödamen. Sandblom gick in i tävlingen på 175 centimeter, vilket hon klarade i första försöket.

YLE - 06 jul 17 kl. 15:47

Snörekord uppmätt i natt - tre centimeter

I Enontekis i Lappland har det snöat natten till torsdag. Ännu på torsdag morgon kunde man mäta ett snötäcke på tre centimeter vid mätpunkten i Näkkäläjärvi. Snötäcket var som tjockast i natt då det låg fem centimeter snö på marken.

Nyheter 24 - 10 mar 11 kl. 21:54

17 år och 55 centimeter kort


På sin 18-årsdag får Junrey Balawing titeln "världens kortaste man". ZAMBOANGA DEL NORTE. Han är 17 år men har inte växt en centimeter sedan sin ettårsdag.

Sydsvenskan - 13 mar 11 kl. 13:50

BILDEXTRA: Katastrofen i Japan

Foto: Noboru Tomura/AP
Här fyller vi på med söndagens bilder från katastrofen som drabbat Japan.
Tidigare bilder från katastrofen i Japan hittar du här..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.