Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 25 November, 00:19

Nerikes Allehanda - I förrgår: 13:46

V vill införa en grön fond: "Vi vill stödja klimatsmarta investeringar"Grön fond, kortare arbetstid, klimatsmarta investeringar och mer service. Det är Vänsterpartiets....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Vänsterpartiets

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: V vill införaen , grön, fondVi vill , stödja, klimatsmarta investeringar
Cornucopia - 04 apr 19 kl. 08:46

Nymoralismen: Pensionsmyndigheten inför moralisk censur av fonder

Pensionsmyndigheten har infört moralisk censur av fonder i PPM. Det är nu möjligt att filtrera bort fonder som enligt myndighetens investerar i enligt myndigheten omoralisk teknologi. Urvalet av vad som är omoraliskt är intressant, och det är också intressant att det finns inga moraliska Sverigefonder i det nymoralistiska Sverige.

HBL - 16 jun 12 kl. 07:40

EU-ledarna håller andan inför det grekiska valet

Om två veckor har EU-ledarna rest hem från sommarens toppmöte i Bryssel, i bästa fall med en samstämmig syn på hur de ekonomiska problemen ska tacklas. Men en hel del hinner hända före det.Det grekiska parlamentsvalet i morgon är avgörande.

Supermiljöbloggen - 08 nov 15 kl. 16:54

Isabella Lövin (MP): ”En mycket positiv signal inför Paris”

I veckan godkändes de första projekten kopplade till FN:s Gröna klimatfond. En av framgångarna vid det annars så kritiserade klimattoppmötet i Köpenhamn 2009 var att länderna enades om att etablera en ny fond: Gröna klimatfonden (Green Climate Fund, GCF). Tanken är att fonden ska stödja utvecklingsländer i klimatarbetet, bland annat vad gäller anpassningsåtgärder och åtgärder för att minska utsläppen av växthusgaser.

Cornucopia - 29 maj 15 kl. 11:47

Veterandagen

Idag är det Veterandagen, där Sveriges ca 100 000 utlandsveterander ska uppmärksammas extra. Nyligen har bland annat Skellfteå Kraft skapat en fond för utlandsveteraner och Landskrona kommun har utropat sig till en veteranvänlig stad, åtminstone på kulturfronten.

Blivande veteran?

Supermiljöbloggen - 11 nov 17 kl. 10:09

EU-överenskommelse om att utsläppen ska minska snabbare

EU-parlamentet och EU-rådet är överens om flera förbättringar av systemet med handel med utsläppsrätter från år 2020. Den nya överenskommelsen innebär att: Utsläppen ska minska snabbare. EU:s system med utsläppsrätter innebär att EU sätter gränsen för hur mycket som får släppas ut.

Sydsvenskan - 29 jun 15 kl. 04:00

En diktare hittar hem

Av Per Rydén skall man inte förvänta sig aforismer. På senare år tycker han sig ha funnit en "rundare och friare" form. Hans böcker brukar därför omfatta omkring sjuhundra sidor.

YLE - 27 aug 17 kl. 05:51

EU fixar utsläppshandeln – högre elräkningar i Finland om 10 år

EU ska före årsskiftet enas om ett nytt direktiv för utsläppshandeln, alltså hur mycket växthusgaser länderna får släppa ut, för att klara målen i Parisavtalet. För finländska företag och konsumenter betyder de strängare reglerna dyrare el på 2020-talet, men också nya möjligheter att satsa på förnybar energi. Det har gått över 20 månader sedan klimatavtalet i Paris blev klart 2015 och världens länder enades om att minska sina utsläpp för att bromsa den globala uppvärmningen till 2 grader år 2100.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.