Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 25 November, 00:18

Nerikes Allehanda - I förrgår: 13:53

NOSTALGI: Drottninggatan genom årtiondena – känner du igen dig?Drottninggatan har förändrats genom årtiondena. Några av de största händelserna är byggnationerna....
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Nostalgi

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NOSTALGI, Drottninggatangenom , årtiondena, kännerdu , igendig
Sydsvenskan - 30 jan 18 kl. 13:03

Advokaten: Akilov erkänner terroristbrott

Rakhmat Akilov erkänner terroristbrott, enligt hans advokat Johan Eriksson. Hans säger också att hans klient har medverkat och efter bästa förmåga svarat på de frågor han fått under utredningen av attacken på Drottninggatan. – Akilov erkänner terroristb.

Helsingborgs Dagblad - 30 jan 18 kl. 13:03

Advokaten: Akilov erkänner terroristbrott

Rakhmat Akilov erkänner terroristbrott, enligt hans advokat Johan Eriksson. Hans säger också att hans klient har medverkat och efter bästa förmåga svarat på de frågor han fått under utredningen av attacken på Drottninggatan. – Akilov erkänner terroristb.

News55 - 11 apr 17 kl. 14:26

Akilov erkänner – utredningen fortsätter

Stockholms tingsrätt gick på åklagarens linje vid häktningsförhandlingen mot Akilov. – Domstolen har delat min bedömning att den misstänkte är på sannolika skäl misstänkt för terroristbrott i Stockholm den 7 april, säger vice chefsåklagare Hans Ihrman. I början av förhandlingen kom beskedet att Akilov erkänner.

Kristianstadsbladet - 14 feb 14 kl. 06:27

Många känner tvång att fira kärleken

Många känner avundsjuka, kärlek, stress, glädje och press på alla hjärtans dag.Det blir allt vanligare att vi känner oss tvingade att fira dagen.
I alla fall enligt relationsexperten Eva Rusz.

BT - 14 feb 14 kl. 06:29

Många känner tvång att fira kärleken

Många känner avundsjuka, kärlek, stress, glädje och press på alla hjärtans dag. Det blir allt vanligare att vi känner oss tvingade att fira dagen.I alla fall enligt relationsexperten Eva Rusz.

TA - 14 feb 14 kl. 06:27

Många känner tvång att fira kärleken

Arkivfoto: Jessica Gow/TT
Många känner avundsjuka, kärlek, stress, glädje och press på alla hjärtans dag. Det blir allt vanligare att vi känner oss tvingade att fira dagen.
I alla fall enligt relationsexperten Eva Rusz.

Dagen - 11 apr 17 kl. 10:37

Akilov erkänner terrorrattacken på Drottninggatan

Rakhmat Akilov erkänner det dödliga lastbilsdådet på Drottninggatan i fredags..

Sydsvenskan - 07 jun 12 kl. 11:45

Cardigans ? oväntat bra nostalgi

Sex år ska ha gått sedan The Cardigans senast gjorde en spelning på svensk mark. Konserten på Mejeriet på onsdagskvällen var speciell av fler skäl än så, som att bandet uppträdde under genrepspseudonymen Van Hagar och att albumet "Gran Turismo" framfördes i stort sett i sin helhet. Framförallt stod gruppen på scen utan sin gitarrist och mest meriterade låtskrivare.

SmålandsPosten - 10 jan 15 kl. 08:58

Skatelövsskolan firades med tårta och nostalgi

Har man en skola som fyller 50 år så ska det firas. Vårterminen 2015 började med tårta direkt på morgonen för eleverna på Skatelövsskolan i Grimslöv. Men det bjöds även på en del nostalgi i form av gamla prylar, berättelser från forna elever och personal i 1960-talskläder.

SvD - 09 apr 17 kl. 17:34

”Är det någonstans vi ska gå idag, så är det på Drottninggatan”

Många promenerade längs Drottninggatan på söndagen, sträckan där lastbilschauffören skoningslöst mejade ner människor i fredags. Folk gjorde det för att förstå, för att återta sin gata och för att hedra offren. Det var inte med stockholmarnas vanliga raska steg, utan människor promenerade sakta fram.

DN - 10 apr 17 kl. 11:34

Tillbaka på kontoret på Drottninggatan: ”I dag är det omöjligt att jobba”

Måndagmorgon, Drottninggatan 71, Stockholm. Nadine Kugel och Kim Feenstra Kuiper, som båda bevittnade inledningen på fredagens terrordåd från sina kontorsfönster, håller om varandra. – Det är omöjligt att sluta tänka på dem, offren.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.