Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Wednesday, 02 December, 20:28

Länstidningen i Jämtland - 22 nov 20 kl. 12:00

Debatt: SD: Staten måste ta ansvar för vårdenNär pandemin slog till med full kraft visade det sig att vissa regioner skickade eller tog emot....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattSD , Statenmåste ta , ansvarför , vården
SVT Debatt - 23 jan 14 kl. 15:48

Trailer Debatt 23/1: Cancervården och religion

Inför kvällens Debatt:  SVT:s granskning av den ojämlika cancervården följs i kväll upp av Debatt. I studion har vi cancerläkare som säger att man inte längre kan garantera ett säkert patientomhändertagande, Anders W Jonsson från socialutskottet, Gunilla Gunnarsson från SKL, Helén Eliasson från Västra Götalandsregionen, ”Arga Doktorn” Björn Bragée, Karin Båteson från Läkarförbundet och sist men inte minst patienter som vittnar om vårdens brister och förtjänster, bland dem Regina Lund. Dessutom ska vi diskutera religion.

SVT Debatt - 06 mar 14 kl. 11:16

Debatt 23/1: Cancervården och religionspopulism

SVT:s granskning av den ojämlika cancervården följs i kväll upp av Debatt. I studion har vi cancerläkare som säger att man inte längre kan garantera ett säkert patientomhändertagande, Anders W Jonsson från socialutskottet, Gunilla Gunnarsson från SKL, Helén Eliasson från Västra Götalandsregionen, ”Arga Doktorn” Björn Bragée, Karin Båteson från Läkarförbundet och sist men inte minst patienter som vittnar om vårdens brister och förtjänster, bland dem Regina Lund. Dessutom ska vi diskutera religion.

DalaDemokraten - 07 jan 16 kl. 05:50

Debatt: Ge staten ansvar för specialistsjukvården

Den tidigare ordföranden för SBU (statens beredning för medicinsk utveckling) Måns Rosén fick våren 2014 regeringens uppdrag att se över hur den högspecialiserade vården kan utvecklas genom ökad koncentration..

Kristianstadsbladet - 03 jun 20 kl. 05:00

Debatt: När vården går på knäna och näringslivet blöder tar Liberalerna ansvar

Våra viktiga medarbetare inom vården gör sitt yttersta för att såväl vårda som rädda liv, varje dag. I tider av kris behöver vi säkerställa att vården och samhället i stort fungerar. Liberalerna är med och tar ansvar för en välfungerande vård och ekonomi på både nationell, regional och lokal nivå.

ÖstersundsPosten - 21 apr 16 kl. 12:44

Debatt: Förstatliga sjukvården efter norsk modell

I de flesta av Europas länder har staten det övergripande ansvaret för sjukvården. Så är det inte i Sverige där ansvaret har delegerats till många hundra landstingspolitiker, de allra flesta utan sjukvårdsutbildning..

GöteborgsPosten - 27 apr 14 kl. 12:16

Spretig debatt om välfärden

Medan många är tveksamma till vinst i välfärden, vill lika många slå vakt om valfriheten..

DalaDemokraten - 14 mar 16 kl. 07:21

Debatt: "Att bolagisera folktandvården är inte detsamma som att privatisera den"

Elin Noréns (S) debattartikel (i Dala-Demokraten 4/3) angående vår motion till landstingsfullmäktige om att bolagisera Folktandvården är missvisande..

Länstidningen i Jämtland - 25 apr 16 kl. 21:58

Het debatt i Vinterträdgården: "Sugrörskapitalism"

Vinterträdgården var fullsatt när debatten – arrangerad av Centerpartiet och Östersunds-Posten – drog i gång. Moderatorn för kvällen var Marcus Persson, ledarskribent på Östersunds-Postens ledarsida (centerpartistisk)..

UNT - 20 jan 18 kl. 00:00

Låt staten styra vården

För att sjukvården ska kunna ta sig an digitaliseringens utmaningar krävs ökad statlig styrning och samordning, skriver Anna-Karin Klomp och Emma Henriksson (båda KD)..

Magazin24 - 12 mar 18 kl. 10:54

Debatt: Kritik mot vården och hur vi kvinnor behandlar varandra

"Till alla chefer inom vården, ryck upp er, sluta vara konflikträdda, ta itu med problemen och vinn respekt"..

Nya Wermlands Tidningen - 09 aug 18 kl. 14:34

SVT sänder debatt från Motorgården

Dalsland och framför allt Mellerud får massiv exponering inför riksdagsvalet. Den 6 september, en vecka innan avgörandet, sänder SVT valdebatt live från Motorgården..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.